Spuitfiguren van vrouwen voor sierlijkheid in uw tuin

spuitfiguren vrouw, spuitfiguur vrouwEen spuitfiguur van een vrouw brengt sierlijkheid in uw tuin. Vier de vrouwelijkheid in uw tuin en plaats een spuitfiguur van een vrouw aan uw vijver van bijvoorbeeld een zeemeermin.

Een spuitfiguur doorbreekt de stilte in uw tuin en zorgt voor een aangename ruis. U zet het spuitfiguur naar believen aan en uit. Een fontein of waterspuitfiguur zorgt voor een continue, vrolijke waterstroom in uw vijver of zwembad.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkje GRATIS plaatsing in uw tuin vanaf € 2.000,=
 

Waterornament vrouw combineren

Een waterornament van een vrouw laat zich heel goed combineren met andere bronzen beelden of spuitfiguren. In ons assortiment vindt u niet alleen waterspuitfiguren van vrouwen, maar ook gewone bronzen vrouwenbeelden.

Door meerdere beelden in uw tuin te zetten creëert u al snel één geheel, of maak van uw tuin, een tuin met een thema. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een vrouwenbeeld naast een waterspuitfiguur van kinderen neer te zetten. Vooral kleine waterspuitfiguren lenen zich goed voor het maken van een beeldengroep.
 

Aansluiting waterspuitfiguur vrouw

spuitfiguren vrouwen, spuitfiguur vrouwVoor een spuitfiguur heeft u een waterpomp- en slang nodig om het water rond te kunnen pompen, en wellicht een water opvangbak als u de waterspuitfiguur van een vrouw niet aan uw vijver plaatst, maar als zelfstandig wateronament wilt laten functioneren. Beide kunt u direct mee bestellen zodat u meteen kunt genieten!

Alle vrouwelijke waterspuitfiguren worden gratis geplaatst en geïnstalleerd (behalve de beelden BBBWR88427 en BBWR88379) inclusief alle benodigdheden zoals de wateropvangbak, de waterpomp en slang tegen kostprijs.

 

Wilt u meer weten over de vrouw waterspuitfiguren of heeft u vragen over een vrouw spuitfiguur kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op een de afbeelding voor meer informatie over het vrouwen spuitfiguur

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel