Bronzen kraaien beelden en raven beelden | Beeld raaf en kraai

Beeld kraai, bronzen kraaiEen kraai beeld of raaf beeld van brons voor in huis of in de tuin. Raven zijn grote, zwarte vogels die ook nog eens uitstekende vliegers zijn. Hoewel ze graag in bossen en op de heide leven, kunt u ze ook in de tuin aantreffen. Misschien niet zo snel in levende lijve, maar wel als prachtig bronzen raven beeld.

Ditzelfde geldt voor onze kraaien beelden in brons. Ook deze hebben een indrukwekkende uitstraling en zijn een echte eyecatcher.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Het voordeel van een bronzen kraai of raaf is dat u altijd kunt genieten van de schoonheid van het dier, zonder dat u er hinder van ondervindt. Alle raven en kraaien  beelden in ons assortiment zijn uiteenlopend en allemaal van de hoogste kwaliteit.
 

Bronzen ravenbeelden in allerlei soorten

Eraven beeld kopen, beeld raafen heel aantal van de bronzen vogels in deze categorie zijn volgens de zogeheten verloren was-methode gegoten en met de hand vervaardigd. Daardoor is er een bijzondere uitstraling ontstaan. De beeltenissen verschillen sterk per beeld.

Zo zijn er vogels die even uit lijken te rusten, of juist raven die de vleugels uitslaan om op pad te gaan. Elk van de bronzen beelden van raven heeft een eigen uitstraling, net als een eigen karakter.
 

Beeld raaf of kraai op sokkel kopen

Naast dat u deze raven en kraaien beelden van brons bij ons kunt bestellen, bieden we ook de mogelijkheid om een sokkel erbij te kopen. Hier kunt u het beeld op (laten) bevestigen, zodat het extra allure krijgt en echt de uitstraling van een kunstobject krijgt. Deze sokkels zijn te verkrijgen in diverse soorten natuursteen.

U kunt een kraai beeld of raaf beeld gemakkelijk online bestellen in twee gemakkelijke stappen. Uw bestelling wordt met Track & Trace code verzonden zodat u verzekerd van een goede levering. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen raaf of kraai

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel