Verjaardag overleden kind herdenken | aandenken zoon of dochter

Verjaardag overleden kindEen verjaardag overleden kind wordt nooit vergeten. Gedenk de verjaardag van uw overleden kind met een verjaardagscadeau ter herdenking als gedenk geschenk.
Geen enkele ouder hoopt het mee te maken. Toch verliezen ouders soms een kind. Dat kan een jong kind zijn, maar ook een volwassen kind. Het verwerken van het verliezen van een zoon of dochter is bijzonder moeilijk.

Daarbij kunnen ouders en andere nabestaanden alle steun gebruiken. Is er iemand in uw omgeving die recent een kind heeft verloren? Laat dan weten dat u aan hen denkt. Bronzenbeeldenwinkel biedt een aantal beeldjes aan die geschikt zijn als tastbare herinnering aan een kind in de hemel. Bijvoorbeeld om de verjaardag van een overleden kind te herdenken.
 

Bekijk enkele categorieën als tastbaar aandenken verjaardag overleden kind

Of bekijk onderaan de pagina onze samengestelde top 10 om een overleden zoon of dochter te gedenken.

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Prachtig tuinbeeld als aandenken overleden kind    Dierenbeelden ter gelegenheid van de verjaardag oveleden kind    zonnewijzer als aandenken aan het zonnetje in huis

kleine beeldjes als aandenken verjaardag overleden kind    verjaardagskado overlijden kind    Familiebeeldje ter nagedachtenis aan overlijden kind
 

Tastbaar geschenk om verjaardag overleden kind te herdenken

U kunt een beeldje cadeau geven als uw naasten recent hun kind zijn verloren, maar ook als dat al enkele jaren geleden is. Het verlies went nooit, en juist naarmate de tijd verstrijkt is er soms minder aandacht voor zo’n groot verlies. Een bronzen beeldje ter nagedachtenis kan dan een attent cadeau zijn om een dierbare te weten dan u er nog steeds voor diegene bent. Welk beeld kiest u dan uit? Dat is geheel aan u.

Een aantal beeldjes uit onze collectie verbeeldt spelende kinderen of een baby. Als er een klein kind overleden is, kan dat een goede keuze zijn. Is een volwassen kind overleden? Kies dan een beeld dat doet denken aan hem of haar. Was hij of zij een sporttalent of juist een goede leerling? Kies dan een sportbeeldje uit, of een beeld van een student.
 

Tekst verjaardag overleden kind in de hemel

Hieronder vindt u enkele mooie teksten voor de verjaardag overleden kind in de hemel.

 • Laat de mooie herinneringen de leegte in je hart vullen
 • Voor altijd herinnerd,
  Voor altijd dichtbij
  Een stralend lichtje aan de hemel
  Dat ben jij
 • Elke dag is een gemis
  maar vadaag een beetje meer
  Veel sterkte deze dag!
   

Cadeau verjaardag overleden kind​ | Gedenken overleden zoon of dochter

herdenking verjaardag overleden kindWellicht wilt u zelf een tastbare herinnering in huis halen aan uw eigen overleden kind. Zo kunt u zelf de verjaardag van een overleden kind herdenken. Een bronzen beeldje vormt een mooie basis voor een gedenkplek voor een overleden zoon of dochter.

Daarvoor kiest u een mooie, stille plek uit in huis. Omring het beeld met mooie voorwerpen, foto’s, bloemen of kaarsjes. Alles wat u troost geeft of aan uw kind doet denken, is fijn. Op dezelfde manier kunt u een ander helpen een gedenkplek thuis in te richten, met een bronzen beeld of andere mooie voorwerpen.
 

Onze TOP 10 ter inspiratie herdenking verjaardag overleden kind

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 verjaardag overleden kind ter inspiratie.

Uiteraard hebben we meerdere originele verjaardagscadeaus die wellicht passend zijn voor een overleden zoon of dochter, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel