Bronzen plaquette bestellen | Plaat van bronsbronzen plaquettes

Een bronzen plaquette is een mooie manier om een bepaalde gebeurtenis onder de aandacht te brengen. Een plaquette van brons dient in veel gevallen om meer informatie over het betreffende kunstwerk aan te reiken, maar kan ook op zichzelf staan. We zien dergelijke plaquettes van brons niet alleen vaak in combinatie met bronzen beelden, maar ook als onderdeel van een gebouw.

Er kan op vermeld worden wie de eerste steen heeft gelegd en wanneer dit precies heeft plaatsgevonden. Ook wordt een bronzen plaquette veel gebruikt in triestere situaties, zoals in de vorm van een herdenkingssteen voor een overleden persoon. Een bronzen plaquette kan zowel worden voorzien van een beeltenis als van tekst. Tevens is het mogelijk om een plaquette te laten maken van een stad beter bekend als een maquette brons.

 

Een plaat van brons kopen

Helemaal onderaan deze pagina ziet u een aantal plaquettes die direct te bestellen zijn. Als u bijvoorbeeld alleen tekst wilt op een plaquette met of zonder een eenvoudige logo, is dit een ideale optie. Heeft u specifieke wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag hier een prijs aan!

plaquette monumentaal pand

 

Plaquette laten maken

Heeft u een speciale wens voor een plaquette? Wij kunnen deze wens omzetten in werkelijkheid. Wij werken samen met diverse kunstenaars welke elke wens kunnen verwezelijken. Zo werken wij voor gemeentes welke een plaquette laten maken om monumentale gebouwen mee aan te duiden. Wilt u een plaquette laten maken?  Neem dan gerust contact met ons op! Ook plaquettes met logo, foto's en tekst zijn mogelijk!

 

Een bronzen plaquette bestellen welke met de hand is vervaardigd

Onze bronzen plaquettes zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Allen zijn ze met de hand vervaardigd, waar veel zorg en aandacht aan is besteed. De tekst en/of beeltenis is altijd zeer gedetailleerd gemaakt. Het resultaat zal in alle gevallen prachtig zijn, dat kunnen we u verzekeren. Voor al deze producten geldt dat ze een lange levensduur hebben en daarom ook als erfstuk kunnen dienen. Ze zijn geschikt voor het binnen- en buitenshuis plaatsen. De plaquettes van brons zijn nauwelijks onderhevig aan weersomstandigheden. Na verloop van jaren zien ze er nog steeds als nieuw uit. Overigens zijn deze producten allen op maat te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
 

Vraag hier een prijs aan!

 

Online een plaquette van brons bestellen

Bronzen plaquettes worden vaak geplaatst op sokkels, om het beeld dat erop geplaatst is te voorzien van extra informatie. Sokkels vindt u ook op de website van Bronzenbeeldenwinkel.nl. Evenals de plaquettes van brons zijn ze online te bestellen. De sokkels zijn gemaakt uit verschillende materialen, zoals brons, natuursteen en beton. Neem gerust eens een kijkje in deze categorie. Desgewenst zijn sokkels ook op maat te bestellen. Vraag ons naar de voorwaarden en mogelijkheden. Kijk ook eens bij onze andere bronzen producten, zoals onze grote collectie met bronzen beelden. 

 

Voorbeelden van bronzen plaquettes en platen

Hieronder ziet u enkele bronzen plaquettes en platen door onze kunstenaars vervaardigd.

bronzen plaat

Bronzen plaquette laten maken

bronzen plaquette

bronzen plaat stad

gevelplaat brons

bronzen plaat

familie wapen als plaquette

gedenk plaat brons

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties

BLACK FRIDAY

© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel