Bronzen plaquette bestellen | Plaat van brons

bronzen plaquettesEen bronzen plaquette is een mooie manier om een bepaalde gebeurtenis onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld bij een jubileum, een herdenking, een oprichting of andere bijzondere situatie. Een bronzen plaquette kan worden voorzien van iedere gewenste tekst, alsmede een logo of beeltenis of portret van een persoon. 

Ook kan een plaquette van brons dienen om meer informatie over het betreffende kunstwerk aan te reiken, maar kan ook op zichzelf staan. Deze wordt dan vaak op de sokkel van het kunstwerk bevestigd.

                    BESTEL EEN PLAQUETTE DIRECT ONDERAAN DEZE PAGINA
 

Video met uitgebreide informatie over onze plaquettes


Video van onlangs gerealiseerde plaquette voor het Provinciehuis Zuid Holland

We zien plaquettes van brons niet alleen vaak in combinatie met bronzen beelden, maar ook als onderdeel van een gebouw. Er kan op vermeld worden wie de eerste steen heeft gelegd en wanneer dit precies heeft plaatsgevonden. Tevens is het mogelijk om een plaquette te laten maken van een stad beter bekend als een maquette brons.
 

Een plaat van brons kopen

Helemaal onderaan deze pagina ziet u een aantal plaquettes die direct te bestellen zijn. Heeft u specifieke wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
 

BESTEL EEN PLAQUETTE DIRECT ONDERAAN DEZE PAGINA
 

Gedenkplaat voor uw dierbare of historisch persoon

portret fotoOok wordt een bronzen plaquette veel gebruikt in triestere situaties, zoals in de vorm van een gedenkplaat van een overledene voor op een grafsteen of ter nadachtenis van een historisch figuur die veel betekend heeft voor een stad of bepaalde gemeenschap.

Wij kunnen de bronzen gedenkplaat voor u bevestigen op een grafsteen of van een historisch persoon op een console, sokkel of aan de wand of gevel.
 

Onthulling bronzen plaat voor speciale gelegenheid

Door de kwaliteit van onze bronzen platen wordt een onthulling echt een speciale gebeurtenis. Ze worden vervaardigd in massief brons van 5 mm dik en hebben een tijdloze uitstraling.

herdenkingsplaat brons

Onthulling bronzen herdenkingsplaat voor verzetsheld Henk Veeneman
 


Plaquette laten maken

plaquette monumentaal pandHeeft u een speciale wens voor een plaquette? Wij kunnen deze wens omzetten in werkelijkheid. Wij maken eerst een ontwerp zodat u kunt zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Zo werken wij voor gemeentes welke een plaquette laten maken om monumentale gebouwen mee aan te duiden.  Hier ziet u een referentie van een monumentale plaat die wij hebben vervaardigd voor gemeente Waalwijk.

Wilt u een plaquette laten maken? Neem dan gerust contact op! Ook plaquettes met logo, foto's en tekst zijn mogelijk.
 

Een bronzen plaquette bestellen welke met de hand is vervaardigd

Onze bronzen plaquettes zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Allen zijn ze met de hand vervaardigd, waar veel zorg en aandacht aan is besteed. De tekst en/of beeltenis is altijd zeer gedetailleerd gemaakt. Het resultaat zal in alle gevallen prachtig zijn, dat kunnen we u verzekeren.

Voor al deze producten geldt dat ze een lange levensduur hebben en daarom ook als erfstuk kunnen dienen. Ze zijn geschikt voor het binnen- en buitenshuis plaatsen. De plaquettes van brons zijn nauwelijks onderhevig aan weersomstandigheden. Na verloop van jaren zien ze er nog steeds als nieuw uit. Overigens zijn deze producten alleen op maat te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
 

Hoe een plaquette in brons te bevestigen

Aan de achterkant van de plaquette zitten gaatjes waarin de meegeleverde schroefpennen bevestigd kunnen worden. Door gaatjes in de wand of gevel te boren kunt u de bronzen plaquette met het schroefdraad d.m.v. onze speciale montagelijm vastzetten. Deze zit dan muurvast.

U kunt deze werkzaamheden zelf uitvoeren of aan ons uitbesteden. De meerprijs hiervan is € 95,00 en u kunt deze optie direct meebestellen.

bronzen plaat

Voorbeelden van bronzen plaquettes en platen

Hieronder ziet u enkele bronzen plaquettes en platen die wij in opdracht vervaardigd hebben.
 

Voor stichtingen, instellingen en overheidsinstanties

Om een stichting of instelling op een chique manier aan te duiden.
 


 

bronzen plak

 

Ter ere van een jubileum

Een jubileum plaquette kan voorzien worden met logo en/ of afbeelding van de oprichter.

Bronzen plaquette laten makenbronzen plaquette

 

Onthulling van kunstwerken

Voor op de sokkel of zuil van een kunstwerk.

gevelplaat brons

 

Gedenken van dierbaren of historische personen

Voor in gebouwen maar ook voor op een gedenksteen.

plaquettes bronsgedenk plaat brons


 

Online een plaquette van brons bestellen

U kunt hieronder direct een bronzen plaquette online bestellen. Kies een plaquette met de gewenste afmeting. Tevens kunt u optioneel selecteren of u een sierrand, logo of afbeelding erbij wilt bestellen. Heeft u vragen over een plaquette kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de plaquette

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel