65 jaar verjaardag cadeau | Origineel kado 65 jarige

65 jaar verjaardag cadeau65 jaar verjaardag cadeau schenken met een mooi bronzen beeld. Wat een mooie leeftijd is het om de 65-jarige leeftijd te bereiken. En hoe kan zo’n 65ste verjaardag nu beter worden gevierd dan in het bijzijn van geliefden? De jarige staat op deze dag in het middelpunt van de belangstelling. Niet alleen krijgt hij of zij alle aandacht, maar betekent het ook dat er een verjaardagscadeau gegeven worden.

En dat is waar menig cadeaushopper het hoofd over kan breken. Want wat geeft u iemand die 65 jaar is geworden voor zijn of haar verjaardag, helemaal als deze persoon alles al heeft? Dan bent u bij Bronzen Beelden Winkel goed. Hier vindt u namelijk originele geschenken in de vorm van bronzen beelden, die zeker in de smaak zullen vallen.
 

65 jaar verjaardag cadeau voor hem of haar

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

65 jaar vrouw kado    65 jaar man kado
 

Kleine bronzen beeldjes voor het vieren van een 65 jarige verjaardag

Iemand die 65 jaar wordt verdient een cadeau dat voor de rest van zijn of haar leven bij zal blijven. Een geschenk dat raakt en aantoont hoe belangrijk deze voor u is. En dat hoeft niet eens met een groot cadeau. Een klein geschenk kan een net zo grote of zelfs grotere betekenis hebben. We laten u daarom graag kennismaken met onze kleine beeldjes van brons, die bijzonder geschikt zijn om te geven op een 65 jaar verjaardag.

Doordat onze collectie in categorieën is opgedeeld, kunt u zo eenvoudig het onderwerp selecteren dat u aanspreekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze ballerinabeeldjes? Als u de jarige job graag wilt laten weten hoeveel jullie vriendschap betekent, kijk dan eens bij onze betekenisvolle vriendschapsbeeldjes. Of, heel anders, bekijk de ontzettend leuke dierenbeeldjes van brons.
 

Grappige en leuke spreuken 65 jaar verjaardag

Enkele leuke en mooie spreuken 65 jaar verjaardag zijn: 

  • Geniet je bent maar één jaar lang 65 jaar.
  • Pas op brandgevaar, 65 kaarsjes  dit jaar.
  • Hoe grijzer, hoe eigenwijzer
  • Geen gezeur of gemaar, je bent nu 65 jaar!
  • 65 jaren van geluk, met dezse felcitatie niet meer stuk! 
  • Jong blijven kan op iedere leeftijd! 
  • Hieperde piep zoals je ziet vergeten wij je 65 jarige verjaardag niet.
     

Ook voor buiten aansprekende verjaardagscadeaus 65 jaar van brons

65 jaar verjaardag ideeenWie aan dieren denkt, maakt al snel de link met het buitenleven. In onze webshop vindt u naast bronzen verjaardagsbeeldjes voor binnen, ook mooie exemplaren voor buiten. Ideaal om hiermee de tuin van een nieuwe look te voorzien en te personaliseren en om de entree van de woning een luxe uitstraling te geven.

Hier vindt u vanzelfsprekend ook zeer fraaie dierenbeelden, naast beeltenissen van personen die levensecht lijken. Maar ook zonnewijzers en fonteinen behoren tot onze collectie. Dankzij de speciale laag waarmee deze tuinbeelden van brons zijn afgewerkt, kunnen ze probleemloos het hele jaar buiten blijven staan.
 

Personaliseer het 65 jaar verjaardag cadeau

Wilt u uw keuze ingepakt en al in huis ontvangen? Dat maken we graag voor u mogelijk met onze inpakservice. We voorzien uw bestelling van een cadeaupapiertje, inclusief een persoonlijk kaartje. Dit is echter alleen een optie als het om kleine bronzen beeldjes gaat. Voor elk van de beelden geldt dat u er een tekstplaatje bij geleverd kunt krijgen. Dit laten we ingraveren met de korte tekst van uw keuze.

Dit alles is tijdens het bestelproces aan te geven. Let op dat er in deze gevallen een kleine meerprijs wordt berekend. Na afronding van de bestelling hoeft u slechts een paar werkdagen te wachten tot u uw bronzen 65 jaar verjaardagscadeau in huis kunt verwachten. Geeft u er de voorkeur aan om een geschenk op maat te laten maken? Vraag ons dan naar de mogelijkheden en voorwaarden.
 

Wat geef je iemand die 65 jaar wordt? | Onze TOP 10

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 cadeaus voor 65 jaar.

Uiteraard hebben we meerdere originele cadeaus voor 65 jarigen, deze ideeën vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel