Navigatie

Vriendschaps beeldje van brons kopen

Vriendschap beeldjeEen vriedenschaps beeldje van brons geven, want geen mens is gemaakt om alleen te zijn. Vaak wordt zelfs gezegd dat een goede vriendschap meer waard is dan al het geld van de wereld. We hebben allemaal iemand nodig om onze gedachten te relativeren, om plezier mee te hebben, om unieke gebeurtenissen mee te kunnen beleven en gewoon om het gezellig mee te hebben. Om een vriendschap te vereeuwigen heeft Bronzenbeeldenwinkel.nl bronzen vriendschapsbeeldjes.

Qua sfeer en uitstraling geven ze exact weer wat vriendschap is en waar het voor staat. Een voorbeeld van zo’n bronzen beeldje dat vriendschap uitbeeldt is ‘De eeuwige vriendschap’. Het is geplaatst op een granieten voetstuk, wat ook tegelijkertijd laat zien dat u uw vriendschap op een voetstuk plaatst. Vriendschapsbeeldjes van brons zijn gemaakt van de beste kwaliteit en kennen een zeer gedetailleerde afwerking. Hier vindt u kleine bronzen beeldjes die vriendschap uitbeelden.
 

Een bronzen vriendschapsbeeldje met tekstplaatje

Om het vriendschapsbeeldje extra persoonlijk te laten zijn, kunt u eventueel kiezen voor het laten aanbrengen van een tekstplaatje. Dit kunt u bij uw bestelling gelijk aangeven. Over de tekst nemen we vervolgens na uw bestelling contact over op. U kunt dan ook eventuele vragen aan ons kwijt. De levertijd van bronzen vriendschapsbeeldjes verschilt van circa 2 tot 5 werkdagen. De levertijd is mede afhankelijk van uw wens om eventueel een tekstplaatje op de sokkel te laten aanbrengen.
 

Vriendschaps beeldjes van brons kopen

U kunt een vriendschaps beeldje online kopen in vier gemakkelijke stappen. Het beeldje wordt met Track & Trace code naar u toegestuurd.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het vriendschapsbeeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel