Vriendschaps beeldje van brons kopen als cadeautje voor vrienden of vriendin

Vriendschap beeldjeEen vriendschap beeldje van brons geven, want geen mens is gemaakt om alleen te zijn. Vaak wordt zelfs gezegd dat een goede vriendschap meer waard is dan al het geld van de wereld. We hebben allemaal iemand nodig om onze gedachten te relativeren, om plezier mee te hebben, om unieke gebeurtenissen mee te kunnen beleven en gewoon om het gezellig mee te hebben. Om een vriendschap te vereeuwigen heeft Bronzenbeeldenwinkel.nl bronzen vriendschapsbeeldjes.
 

Cadeautjes voor vrienden of vriendin

beeld vriendschap, cadeautjes voor vriendenQua sfeer en uitstraling geven deze kleine beeldjes exact weer wat vriendschap is en waar het voor staat. Een voorbeeld van zo’n bronzen beeldje dat vriendschap uitbeeldt is ‘De eeuwige vriendschap’. Het is geplaatst op een granieten voetstuk, wat ook tegelijkertijd laat zien dat u uw vriendschap op een voetstuk plaatst. Wij hebben sculpturen die een compliment geven uitbeelden, troost en steun bieden of een goede band benadrukken.

Vriendschapsbeeldjes van brons zijn gemaakt van de beste kwaliteit en kennen een zeer gedetailleerde afwerking. Ze zijn ideaal als cadeautjes voor vrienden of vriendin.
 

Een bronzen vriendschapsbeeldje met tekstplaatje

Om het vriendschapsbeeldje extra persoonlijk te laten zijn, kunt u kiezen voor het laten aanbrengen van een tekstplaatje met persoonlijke tekst. Dit kunt u bij de bestelling van gelijk aangeven. De levertijd van bronzen vriendschapsbeeldjes verschilt van circa 2 tot 5 werkdagen. De levertijd is mede afhankelijk van uw wens om eventueel een tekstplaatje op de sokkel te laten aanbrengen. Ook is het mogelijk om het vriendschap beeld in te laten pakken in cadeaupapier met een persoonlijk boodschapskaartje.
 

Vriendschaps beeldjes van brons kopen

U kunt een vriendschaps beeldje online kopen in twee gemakkelijke stappen. Het beeldje wordt met Track & Trace code naar u toegestuurd zodat u ervan verzekerd bent dat uw bestelling goed aankomt. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over een vriendschap beeld.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het vriendschapsbeeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel