Vlinder cadeau | Leuke vlinder cadeautjes

vlinder cadeauVlinder cadeau. Vlinders staan symbool voor voor verschillende gebeurtenissen zo ook vrijheid, wedergeboorte en een nieuw begin. Is er iemand begonnen met een nieuwe baan, verhuisd of getrouwd? Dan kunt u hem of haar een vlinder cadeau geven, om uw support te tonen. In onze webwinkel vindt u meerdere bronzen beelden van vlinders.

Deze geschenken zijn gemaakt van de beste materialen en door onze kunstenaars met de hand afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat al onze vlinder beelden beschikken over prachtige details, zoals het lijnwerk op de vleugels en ranke voelsprieten. Bent u op zoek naar een leuke vlinder cadeautjes voor iemand die aan de start staat van een nieuw begin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Betekenisvolle vlinder cadeaus 

Een vlinder kan symbool voor verschillende gebeurtenissen denk aan vreugde, vrijheid, transformatie, een nieuw begin en hoop, of  het overlijden van een kindje.  Het symbool van de vlinder is er helaas niet altijd eentje van blijdschap. Wedergeboorte en loslaten, zijn ook belangrijk tijdens een rouwproces. Wilt u iemand een hart onder de riem steken na een moeilijke periode? Dan staan wij voor u klaar met betekenisvolle vlinder cadeaus.

Zo kunt u in onze webwinkel bijvoorbeeld meerdere prachtige bronzen beelden vinden van een paar handen die vlinders vrijlaten. Deze beelden staan voor het loslaten van verdriet, maar ook hoop voor de toekomst. Het perfecte cadeau voor dierbaren die een steuntje in de rug nodig hebben. Heeft iemand in uw directe omgeving een kindje verloren? Kies dan voor één van onze intieme familiebeelden, waarbij de vlinder symbool staat voor het overleden kindje. We hopen met deze betekenisvolle vlinder cadeaus een kleine troost te kunnen bieden in tijden van verdriet en rouw.
 

Bronzen beelden zijn leuke vlinder cadeautjes

Onze bronzen vlinder beelden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen een bronzen vlinder of een vlinder met gekleurde vleugels. Beiden zijn in veel verschillende vormen in onze webwinkel te vinden. Bent u op zoek naar kleine, leuke vlinder cadeautjes? Neemt u dan eens een kijkje in onze collectie vlinder uitstekers.

Deze kleine bronzen beeldjes zijn bevestigd aan een stok, waardoor u ze gemakkelijk in uw tuin tussen de bloemen kunt plaatsen. Geeft u liever een grote vlinder cadeau, maar wilt u hem wel in de tuin kunnen plaatsen? Geen probleem. In onze collectie vindt u meerdere vlinder beelden, die zeer geschikt zijn voor buitenshuis. Denk bijvoorbeeld aan een zittend meisje met een vlinder, of een kat met een vlinder op zijn neus. Al onze tuinbeelden zijn afgewerkt met een beschermlaag, zodat ze zonder problemen het hele jaar in de tuin kunnen staan.


TOP 10 | Vlinder cadeau

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 cadeaus vlinder.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel