Drakenbeelden van brons | Draken beeld kopenDraken beeld kopen, draken beeld

Dat draken beelden niet alleen maar voorkomen in sprookjes, dat laten wij u graag zien. Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl hebben we verschillende drakenbeelden van brons in ons assortiment. De draken zien er precies zo uit als men zich ervan voorstelt. Ze hebben een lange hals, grote vleugels, over de rug lopen stekels en de ogen kijken woest.
 

vinkje​​​GRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

De drakenbeelden van brons zien er krachtig en imposant uit. Al onze bronzen beelden zijn gemaakt van de beste kwaliteit, dat is voor onze bronzen beelden van draken niet anders. Ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. De kwaliteit wordt niet minder wanneer ze worden blootgesteld aan uiteenlopende weersomstandigheden.

 

Onze draken beelden zijn prachtig vorm gegeven met veel aandacht voor details

 

Draken tuinbeelden als fontein

Naast een bronzen drakenbeeldje van brons dat op een bol zit, hebben we ook draken tuinbeelden. Enkele beelden van draken kunnen namelijk ook als fontein dienst doen. De waterslang kan aan de achterkant van het drakenbeeld bevestigd worden. Het water stroomt dan uit de bek. Ze zijn om die reden ook erg geschikt om in de buurt van een vijver te plaatsen. Voor meer informatie over draken tuinbeelden klikt u op de afbeelding van het gewenste artikel. Hier ziet u onder andere de afmeting en de levertijd. Doorgaans heeft u uw draken beeld al binnen 5 dagen in huis.

drakenbeelden, draken beelden

 

Draken beeld kopen op sokkel

Alle drakenbeeldjes van brons zijn op een sokkel te bevestigen. Deze sokkels zijn ook bij ons te bestellen. We hebben ze in verschillende soorten, bijvoorbeeld van beton, natuursteen, hardsteen en marmer. De sokkels hebben we in diverse groottes, zoals u kunt zien onder ‘sokkels voor beelden’. Eventueel kunt u na levering de sokkel aan de beeld van een draak laten bevestigen door ons. Ook kunnen we het beeld op de gewenste plek zitten. We leveren dus een totaalservice. Kijk ook eens bij onze andere dierenbeelden. Heeft u vragen over een draken beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen draken beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel