Drakenbeelden van brons | Draken beeld kopen

Draken beeld kopen, draken beeldDat drakenbeelden niet alleen maar voorkomen in sprookjes, dat laten wij u graag zien. Een draak is een figuur uit de mythologie met een indrukwekkend uiterlijk van een reptiel. Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl hebben we verschillende draken beelden van brons in ons assortiment van dierenbeelden.

De draken zien er precies zo uit als men zich ervan voorstelt. Ze hebben een lange hals, grote vleugels, over de rug lopen stekels en de ogen kijken woest.
 

vinkje​​​GRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Bronzen drakenbeelden in diverse groottes

De drakenbeelden van brons hebben een krachtige en imposante uitstraling. Al onze bronzen beelden zijn gemaakt van de beste kwaliteit, dat is voor onze bronzen beelden van draken niet anders. Ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Voor binnen in huis hebben wij exemplaren van circa 20 cm hoog en voor buiten tot wel 1.50 meter hoog. Vooral de beelden met uitgesperde vleugels zijn indrukwekkend, deze zijn in verschillend spanwijdtes beschikbaar.
 


 

Draken tuinbeelden als fontein

Veel van onze draken tuinbeelden kunnen ook als fontein dienst doen. De waterslang kan aan de achterkant van het draken beeld bevestigd worden. Het water stroomt dan uit de bek of spuit dan uit de neusgaten. Ze zijn om die reden ook erg geschikt om in of aan uw vijver of zwembad te plaatsen.

Daarnaast is het mogelijk om een bronzen draak als zelfstandig waterornament te plaatsen. Het water wordt dan opgevangen in een waterbak dat vervolgens middels een waterpomp wordt rondgepompt. Wij kunnen de installatie van de fontein voor u verzorgen als u dit wilt.
 

Drakenbeeld op sokkel van natuursteen

drakenbeelden, tuinbeeld draakAlle drakenbeeldjes van brons zijn op een sokkel te bevestigen. Wij hebben diverse mogelijkheden van sokkels, van ruwe granieten rotsblokken tot hardstenen sokkels.

Onder de poten van de draak zitten gaten waar een schroefdraad in bevestigd kan worden. Er kunnen dan gaten worden geboord in de sokkel en vervolgens kan het beeld met het schroefdraad en montagelijm vastgezet worden. 

U kunt het bevestigen van het beeld op de sokkel zelf uitvoeren of aans ons uitbesteden. Wij leveren dus een totaalservice.

 

Bestel gemakkelijk online of bezoek onze showroom

U kunt een drakenbeeld gemakkelijk online bestellen. Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken om een draak in het echt te bekijken. Onze showroom is op afspraak geopend.

Heeft u vragen over een draken beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Voor meer informatie over het beeld klikt u op de afbeelding van het gewenste artikel. Hier ziet u onder andere de afmeting en de levertijd.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen draak beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel