Herdenkingssteen bestellen | kleine Herdenkkingsstenen om iemand eervol te gedenken

Herdenkingssteen om iemand eervol te gedenken. Bij bronzen beelden winkel is het mogelijk om een herdenkkingssteen online te bestellen. Dierbare gedenken met een gedenkteken.  Iemand gedenken hoeft niet altijd groots en meeslepend. U kunt dat ook doen met een subtiele en ingetogen herdenkingssteen. Een kleine herdenkingssteen is perfect voor het markeren van een groter voorwerp dat u doet denken aan iemand die u bent verloren.  Denk bijvoorbeeld aan een grote zwerfkei waarop u een kleine herdenkingssteen plaatst met de naam van de overledene. Deze kleine stenen staan ook prachtig bij u thuis, als onderdeel van een gedenkplek. Bronzenbeeldenwinkel biedt diverse kleine herdenkingsstenen die dit mogelijk maken.

De herdenkingssteen heeft naast deze, ook andere voordelen. Door de kleine omvang zijn deze kleine stenen ter nagedachtenis ook voordeliger geprijsd dan een groot beeld of groot gedenkmonument. Dat maakt ze ook geschikt als geschenk na het overlijden van een dierbare, aan iemand die uw steun goed kan gebruiken. U kunt de stenen bijvoorbeeld weggeven na een uitvaart of aan iemand cadeau geven na het overlijden van een familielid, vriend ,partner of als herdenkingssteen hond. Het kleine formaat maakt de herdenkingssteen een veelzijdig gedenkgeschenk.

 

Kleine stenen ter nagedachtenis

Herdenkingsstenen zijn doorgaans een stuk kleiner dan grafstenen. Er is echter wel genoeg ruimte voor een boodschap. De meeste mensen kiezen ervoor een naam of titel te laten graveren, alsmede een of meerdere data. De oplettende kijker ziet dan direct of wie of wat het gaat, en wanneer de gebeurtenis zich heeft voorgedaan.

Als u toch op zoek bent naar een kleine grafsteen kunt u ook eens kijken naar onze kleine vierkante grafstenen in formaten van 40 x 40 cm, 50 x 50 cm of 60 x 60 cm. Deze zijn net een slag groter en zijn perfect voor op een algemeen graf.

 

Herdenkingsstenen voor buiten

De kleinste herdenkingsstenen worden doorgaans als kleine stenen ter nagedachtenis binnenshuis bewaard, op het nachtkastje of bij een gedenkplek. De meeste stenen zijn echter ook geschikt om buiten neer te leggen. Steen is immers een natuurproduct dat bestand is tegen weer en wind. Als u buiten een mooi monument wilt creëren en dit wilt decoreren, zijn gedenkstenen een mooie aanvulling. De stenen zijn in meerdere varianten, groottes en kleuren beschikbaar. Er zit altijd wel een steen tussen die past bij u en degene die u wilt gedenken. Uiteraard zijn de herdenkingsstenen vervaardigd van hoogwaardig natuursteen. Een sieraad voor uw gedenkplek, zowel binnen als buiten.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel