Cadeau 12 5 jaar getrouwd | Kado 12.5 jarig huwelijk

koperen huwelijk cadeau, cadeau 12,5 jaar huwelijkOp zoek naar een huwelijkscadeau voor een 12,5 jarige huwelijk? Wij helpen u graag met een origineel 12,5 jaar getrouwd cadeau

Bent u zelf of kent u een stel dat 12,5 jaar getrouwd is, dan wilt u ze echt iets geven dat uit het hart komt. Met een bronzen cadeau 12,5 jaar getrouwd geeft u ze een blijvend cadeau voor hun koperen bruiloft als viering van de liefde. Een uniek geschenk, voor in huis of in de tuin, waar u een persoonlijke boodschap aan toe kunt voegen.


Bekijk onze categorieën cadeau 12.5 jaar getrouwd

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Kleine huwelijksgeschenken als 40 jarig huwelijk cadeau     Groot 40 jarig huwelijkscadeau     40 jarig huwelijk cadeau voor in de tuin

40 jarig huwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar     Familie beeldjes als 40  jaar getrouwd cadeau     Zonnewijzer als 40 jaar getrouwd cadeau
  

Een origineel huwelijksgeschenk voor een 12,5 jarige huwelijk

Met een bronzen beeld, zoals "Handen met hart" of “De belofte” verrast u ieder paar. Een beeld met een hoopvolle, mooie boodschap waar iedereen blij van wordt. Of het nu gaat om een man en vrouw die samen een stel vormen, of twee mannen of twee vrouwen, want er zijn ook huwelijksgeschenken speciaal voor homo’s en lesbiennes.

Of u nu de voorkeur geeft aan een abstract of juist figuratief bronzen beeld, u vindt van alle soorten een ruime keuze. Ze zijn er in veel verschillende maten, van een klein beeldje voor in de vensterbank, tot een manshoge sculptuur voor in de tuin. Het is ook mogelijk om een beeld in beperkte oplage te bestellen, of in opdracht te laten maken door een kunstenaar. Ideaal als zoveel jaar getrouwd cadeau.
 

Ambachtelijke vervaardiging van cadeau 12 5 jaar getrouwd

kado 12 5 jarig huwelijkVan modellering tot afwerking: al onze bronzen beelden zijn gemaakt door vakmensen. Het patina van ieder beeld wordt met de hand aangebracht.

Door het ambachtelijke handwerk, met veel zorg afgewerkt is ieder beeld weer iets anders, en heeft u dus gegarandeerd een uniek cadeau! Al vele paren zijn gelukkig gemaakt met een bronzen huwelijkscadeau.
 

Voeg een persoonlijke boodschap toe aan uw cadeau 12 half jaar getrouwd

Bij vrijwel elk bronzen beeld kunt u voor een gering bedrag een tekstplaatje laten toevoegen met een persoonl ijke boodschap. Een cadeau 12 half jaar getrouwd, met zoveel aandacht gemaakt, zal een onuitwisbare indruk maken op de ontvanger. Een blijvende herinnering aan een gelukkige periode samen.
 

Snelle en veilige verzending van uw koperen huwelijk cadeau

U wilt natuurlijk dat er tijdens het verzenden van het cadeau 12,5 jaar getrouwd niets met het beeld gebeurt. Daarom worden deze met veel zorg ingepakt en blijven ze onderweg in perfecte staat. Dit geldt ook voor de grote beelden. Door ons vakmanschap en ervaring hiermee kunnen wij deze snel en veilig verpakt bij u thuis bezorgen. Niet voor niets krijgen wij een zeer hoge waardering van onze klanten.
 

TOP 10 beelden | 12 5 jaar getrouwd cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 12.5 jaar getrouwd cadeau's 

Uiteraard hebben we meerdere 12.5 jaar getrouwd cadeau's deze vindt u bij:
Kleine huwelijksgeschenken,  Groot cadeau bruiloft,
Tuin huwelijkscadeau'sHuwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar, zonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel