Afscheidscadeau kind - leerling groep 8 basisschool en schoolverlaters

afscheidscadeau kinderenEen afscheidscadeau leerling of kind schenken. Het is eindelijk zover! Na acht lange jaren op de basisschool is het eindelijk tijd voor de schoolverlaters voor de volgende stap: de middelbare school. Afscheid nemen van de basisschool is niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders, een grote stap.

Daarom is het zo belangrijk om deze mijlpaal groots te vieren met een symbolisch afscheidscadeau. Tijdens dit afscheidsfeest is er natuurlijk niet alleen aandacht voor de kinderen, maar ook voor de juf of meester. Dit is namelijk het perfecte moment om hun aandacht en inzet te belonen.
 

Afscheid nemen van kind als juf of kinderen nemen afscheid van school | Herinnering groep 8

Afscheid nemen van een kind als juf of meester kan met een van onze leerling beeldjes. Hiermee kunt u een schoolverlatende leerling veel succes wensen in de toekomst. Een leerling kan andersom ook een afscheidscadeau schenken aan de juf of meester. Iets origineels, waar de meester of juf nog lang plezier van zal beleven.

In onze webwinkel vindt u een uitgebreide collectie met prachtige afscheidscadeau onderwijs beelden. Onze collectie bestaat uit originele beelden die onderwijzen, betrokkenheid én behulpzaamheid uitbeelden. Met één van onze prachtige beelden kunt u en uw kind op een originele manier afscheid nemen van de basisschool en van de leraar.
 

Bekijk categorieën met afscheidscadeau kind - leerling ideeën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Klein afscheidscadeautje onderwijs    Groot afscheidsgeschenk onderwijs    

afscheidscadeau meester kopen    afscheidscadeau juf    Afscheidscadeau onderwijs personeel

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau onderwijs    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau onderwijs    zonnewijzer als origineel afscheidskado onderwijs
 

Originele afscheidscadeau's schoolverlaters basisschool met persoonlijke tekst

afscheidscadeau leerlingU kunt ook tekstplaatje met ingegraveerde tekst op de sokkel van het afscheid beeldje voor schoolverlaters laten plaatsen. Als u ervoor kiest, geeft u al helemaal een bijzonder en persoonlijk afscheid cadeau waarmee u uw waardering uitspreekt. Bijvoorbeeld als de schoolverlater een afscheidskado aan de juf of meester geeft, dan is een leuke tekst: "Voor de allerbeste Meester!".

Geeft u een afscheidscadeau van juf voor een kind die de school verlaat dan is een leuke afscheid tekst: "Veel succes Chantal, Juf Miranda 2024" (uiteraard in 3 regels onder elkaar op het tekstplaatje). Zo zijn er vele mogelijkheden om een schoolverlaters afscheidscadeau heel persoonlijk te maken.
 

Afscheidskado leerling kinderen online bestellen

Heeft u een afscheidskado kinderen gevonden dat u aanspreekt? Dan kunt u dit beeld voor schoolverlaters gemakkelijk online bestellen. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat uw bestelling met de grootste zorg en aandacht wordt verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de beeldjes optimaal worden beschermd tijdens het vervoer.

Natuurlijk kunt u het afscheidscadeau ook alvast door ons laten inpakken. Wij zorgen niet alleen voor passend cadeaupapier, maar ook voor een persoonlijk bedankkaartje met hierop uw gewenste tekst met de hand geschreven.

Heeft u nog vragen over een afscheidscadeau leerling kopen? Schroom dan vooral niet om ons te contacteren! Wij staan voor u klaar met passend advies en antwoord op al uw vragen

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel