Bronzen eekhoorn beelden voor in huis of in de tuin

Bronzen eenkhoorns | Eekhoorn van bronsOnze bronzen eekhoorn beelden zijn prachtig! Het heeft in de meeste dorpen en steden nog steeds iets zeldzaams om een eekhoorntje te kunnen zien. Vaak zijn ze erg snel en daarnaast gaan ze al snel op in de natuur. Van stil blijven zitten hebben de meeste eekhoorns niet gehoord, omdat ze constant alert zijn op eventueel gevaar.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Om probleemloos hele dag te kunnen genieten van een eekhoorn, hebben we prachtige bronzen eekhoorn beelden. Deze eekhoorn beeldjes zijn aaibaar en hebben iets aandoenlijks.
 


 

Beeld eekhoorn in verschillende poses

beeld eekhoornBij ons kunt u kiezen uit verschillende eekhoorntjes, zoals een eekhoorntje die met 4 pootjes aan de grond en een volle staart in ruststand staat, een eekhoorntje die (op een tak) op 2 pootjes staat en een nootje aan het eten is of een eekhoorn die in beweging is.

Zoals u ziet zijn ze in verschillende afwerkingen verkrijgbaar zodat er altijd wel een tussen zit die u aanspreekt. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.
 

Een eekhoorn van brons op een sokkel

Om uw eigen bronzen eekhoorn beeldje op te laten gaan in de natuur, kunt u deze plaatsen mooie, bijpassende sokkel. Een sokkel van versteend hout doet in dat opzicht minder statisch aan en is perfect om een eekhoorn beeldje van brons op te plaatsen. Dit soort sokkels kunt u ook verkrijgen via Bronzenbeeldenwinkel.nl.

Doordat we ze beschikbaar hebben in verschillende materialen, kunt u zelf bepalen welke sokkel tot z’n recht zal komen in uw tuin. Heeft u hier hulp bij nodig? Wij zijn u graag van dienst om u te voorzien van advies op maat.
 

Eekhoorn beeld online kopen

Uiteraard zijn al onze tuinbeelden uitstekend bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden, zoals vorst en regen. Dankzij de onovertroffen kwaliteit kunt u jarenlang en seizoenenlang genieten van uw aanwinst. U kunt een eekhoorn beeld online bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over een eekhoorn beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het eekhoorn beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel