Origineel familieportret laten maken

Origineel familieportret laten makenBent u op zoek naar een origineel familieportret als geschenk? Laat uw familie dan vereeuwigen in brons. Onze kunstenaars maken voor u graag een passend beeld, waarop ruimte is voor al uw familieleden. Ieder beeld wordt handmatig afgewerkt, waardoor u bent verzekerd van een authentiek kunstwerk. Daarnaast werken wij uitsluitend met de beste materialen, waardoor de hele familie vele jaren van het beeld zal kunnen genieten. Onze bronzen familieportretten kunnen hierdoor met recht een erfstuk worden genoemd.

 

Waarom kiezen voor een uniek familieportret?

Wanneer u op zoek gaat naar een manier om uw familie te vereeuwigen, zijn er natuurlijk een heleboel familieportret ideeën waaruit u kunt kiezen. Onze beelden zijn de meest symbolische en duurzame manier om uw familie te portretteren. Laat u een familieportret tekening maken? Dan zal deze in de loop der jaren verouderen, waardoor de kleuren snel zullen vervagen. Onze bronzen familieportretten zijn bestand tegen de tand des tijds, en zullen hun heldere kleur lang behouden. De keuze voor een bronzen familieportret is er dus niet alleen één voor nu, maar ook één met het oog op de toekomst.

 

Stel uw eigen familieportret samen

Een familieportret laten maken kan bij ons al vanaf 8 personen en is eenvoudig uit te breiden door meer familieleden toe te voegen. Naast de mensen in uw familie is het ook mogelijk om honden en katten aan het beeld toe te voegen. Huisdieren horen immers ook bij de familie, nietwaar?

Zijn er overleden familieleden die absoluut niet mogen ontbreken op het familiebeeld? Bij ons heeft u de mogelijkheid om een vlindertje aan het beeld toe te voegen. Vlinders staan symbool voor vrijheid, liefde en herinnering, waardoor het een perfecte nagedachtenis is aan de dierbaren die u heeft verloren.

 

Een familiebeeld als geschenk, anders dan een tekening of illustratie

Wilt u een origineel familieportret cadeau doen aan uw ouders of grootouders? Dan raden wij u aan om het cadeau verder te personaliseren door een tekstplaatje aan het beeld toe te voegen. Hierop kunt u bijvoorbeeld de familienaam of een korte verjaardagswens laten graveren. Voor een kleine meerprijs zorgen wij er bovendien voor dat het familieportret netjes wordt ingepakt in mooi cadeaupapier. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

 

Familieportret bestellen bij Bronzenbeeldenwinkel.nl

U kunt uw bronzen familieportret gemakkelijk online bij ons bestellen. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u aangeven hoeveel personen er op het portret moeten komen te staan en of er huisdieren of vlinders aan het beeld moeten worden toegevoegd. In het opmerkingenveld kunt u vervolgens de leeftijd van de personen op het beeld aangeven. Zodra de bestelling is geplaatst, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons een familieportret tekening, die dienst doet als voorbeeld van de opstelling van het beeld. Pas nadat u akkoord heeft gegeven op deze tekening, zullen we beginnen met het gieten van het beeld. Zo zorgen we samen voor het gewenste resultaat.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel