Werknemer van de maand cadeau

Werknemer van de maand cadeau. Het doen aan werknemer van de maand motiveert uw team ongetwijfeld extra in hun werk. En is hier ook nog eens een cadeau aan verbonden? Dan zullen ze vast al helemaal een stapje harder lopen. Voor een werknemer van de maand die zo goed zijn werk doet en u niet meer kwijt wilt, is het geven van een beloning een goede manier om uw waardering te laten blijken.

De kans is zo ook nog eens groter dat u op deze manier loyale werknemers overhoudt waar u van op aankunt en langdurig aan uw firma verbonden willen blijven. Bij Bronzen Beelden Winkel vindt u altijd tussen onze zakelijke geschenken het meest geschikte werknemer van de maand cadeau.
 

Eigenschappen beeldjes weerspiegelen boodschap die u over wilt brengen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Het valt niet altijd mee om een passend werknemer van de maand cadeau te vinden. Met een bronzen beeld bent u in ieder geval verzekerd van een tevreden uitdrukking op het gezicht van de ontvanger, en is het zelfs een feest om zo’n bronzen werknemer van de maand cadeau te mogen uitreiken. Het staat onder andere voor waardigheid, tevredenheid en loyaliteit.

Dat wordt nog eens extra bevestigd doordat al onze beelden van de hoogste kwaliteit zijn vervaardigd en met de hand zijn afgewerkt. En in een tijd waarin ook duurzaamheid hoogstwaarschijnlijk een belangrijke rol speelt in uw onderneming, vinkt een bronzen beeldje ook dit onderwerp af.
 

Kleine bronzen beeldjes met thema

Een werknemer van de maand cadeau van brons hebben we bijvoorbeeld als kleine, bescheiden geschenken. U kiest het thema dat u het meest passend vindt om over te willen dragen. Voorbeelden zijn ‘de vrolijke handdruk’, ‘doelen behalen’ en ‘de overtreffende trap’. Elk van de beeldjes heeft een eigen unieke uitstraling en bijbehorende emotie om over te brengen.

Een heel aantal van deze exemplaren wordt geleverd inclusief bijpassende sokkel. Mocht dat niet het geval zijn, dan heeft u altijd de mogelijkheid om deze er zelf bij te bestellen. Het voordeel hiervan is dat u zelf het type materiaal kunt kiezen, de vorm en de grootte ervan.
 

Grote (tuin)beelden in allerlei soorten en maten

Een groter cadeau schenken kan natuurlijk ook. Kijk hiervoor eens bij onze grote jubileumgeschenken en tuinbeelden. Qua beeltenis net zo krachtig als de kleine bronzen beeldjes, maar dan in een groter formaat. Denk aan het beeld ‘reaching for the top’, waarbij de bijgeleverde sokkel van wezenlijke betekenis is. Of bekijk het thema ‘positieve spiraal’ dat een bepaalde speelsheid overbrengt en de afgelegde weg laat zien naar de top. Ook voor de tuin hebben we zeer veel mogelijkheden, uiteenlopend zelfs. Denk aan dieren, beelden van figuren, windgongen, zonnewijzers, en meer.
 

Beeld naar wens op maat laten maken

Mocht de keuze zijn gevallen op een staand object die niet inclusief sokkel geleverd wordt, dan is het goed om te weten dat deze ook los erbij te bestellen is. Wat we u ook graag laten weten, is dat het geheel op maat laten maken van een bronzen werknemer van de maand geschenk een optie is. Samen met onze kunstenaars bepaalt u hoe het beeld eruit komt te zien. Zo heeft u altijd iets unieks en persoonlijks om te overhandigen.
 

Een origineel werknemer van de maand cadeau - onze top 10

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven als werknemer van de maand cadeau? Bekijk hieronder onze top 10 van bronzen beelden geschikt als werkenerm van de maand cadeau.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het werkemer van de maand beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel