Werknemer van de maand cadeau

werknemer-van-de-mand-cadeauWerknemer van de maand cadeau. Het doen aan werknemer van de maand motiveert uw team ongetwijfeld extra in hun werk. En is hier ook nog eens een cadeau aan verbonden? Dan zal het personeel vast al helemaal een stapje harder lopen. Voor een werknemer van de maand die zo goed zijn taken uitvoert en u niet meer kwijt wilt, is het geven van een beloning een goede manier om uw waardering te laten blijken.

De kans is zo ook nog eens groter dat u op deze manier loyale werknemers overhoudt waar u van op aankunt en langdurig aan uw firma verbonden willen blijven. Bij Bronzen Beelden Winkel vindt u altijd tussen onze zakelijke geschenken het meest geschikte werknemer van de maand cadeau.


Wat is werknemer van de maand?

Sommige bedrijven benoemen elke maand een werknemer tot werknemer van de maand. Maar wat houdt dit nu precies in? De werknemer van de maand is de collega/werknemer die de afgelopen maand net dat extra stapje harder heeft gelopen dan de rest. Hij/zij doet het werk goed, gaat goed om met collega's en klanten en wil zichzelf altijd verbeteren. Dit wordt beloond met een werknemer van de maand kado.


Beeldje als werknemer van de maand geschenk

Zoveel personeel, zoveel wensen. Het valt niet altijd mee om een passend werknemer van de maand kado te vinden. Het is leuk om een keer wat anders te schenken dan de standaard cadeautjes zoals ; mokken, cadeaubonnen, etc. Met een bronzen beeld bent u in ieder geval verzekerd van een tevreden uitdrukking op het gezicht van het personeel, en is het zelfs een feest om zo’n bronzen werknemer van de maand cadeau te mogen uitreiken. Het staat onder andere voor waardigheid, tevredenheid en loyaliteit.

Dat wordt nog eens extra bevestigd doordat al onze beelden van de hoogste kwaliteit zijn vervaardigd en met de hand zijn afgewerkt. En in een tijd waarin ook duurzaamheid hoogstwaarschijnlijk een belangrijke rol speelt in uw onderneming, vinkt een bronzen beeldje ook dit onderwerp af.
 

Kleine bronzen beeldjes als werknemer van de maand prijs

werknemer van de maand prijsEen werknemer van de maand cadeau van brons hebben we bijvoorbeeld als kleine, bescheiden geschenken. U kiest het thema dat u het meest passend vindt om over te willen dragen. Voorbeelden zijn ‘de vrolijke handdruk’, ‘doelen behalen’ en ‘de overtreffende trap’. Elk van de beeldjes heeft een eigen unieke uitstraling en bijbehorende emotie om over te brengen op de werknemers.

Een heel aantal van deze exemplaren wordt geleverd inclusief bijpassende sokkel. Mocht dat niet het geval zijn, dan heeft u altijd de mogelijkheid om deze er zelf bij te bestellen. Het voordeel hiervan is dat u zelf het type materiaal kunt kiezen, de vorm en de grootte ervan.
 

Een origineel werknemer van de maand cadeau - onze top 10

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven als werknemers van de maand geschenk? Bekijk bovenaan de pagina onze top 10 van bronzen beelden geschikt als werknemer van de maand cadeau.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het werkemer van de maand beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel