Man 50 jaar kado | Origineel cadeau abraham 50 jaar

man 50 jaar cadeauEen origineel cadeau man 50 jaar schenken. Wij horen u denken wat geef je iemand die 50 jaar wordt?  wij hebben prachtige verjaardagcadeaus voor een man die 50 jaar wordt. Misschien is een bronzen beeld of een mooie zonnewijzer wel het perfecte cadeau voor je collega, vriend of familielid.

Onze bronzen beelden zijn al jaren een gewild cadeau en bieden de ontvanger vaak jaren plezier. Een bronzen beeld is een kwalitatief hoogwaardig kado waar je een mooie boodschap mee af kunt geven.

Geef de familieman in je midden bijvoorbeeld een bronzen familiebeeld. Voor de sportman zijn er bronzen beelden van sporters beschikbaar, en voor de liefhebber van abstracte kunst kies je gewoon een mooie abstracte voorstelling uit. Al onze beelden zijn gemaakt van topkwaliteit brons, in de mooiste uitvoeringen. Je kiest zelf of het beeld op een sokkel komt te staan en of wij het beeld voor je moeten plaatsen. Zo ben je in één keer klaar voor de verjaardag van jouw geliefde, vriend of kennis.
 

Bekijk onze populaire 50 jaar man cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Prachtig tuinbeeld als origineel 50 jaar man cadeau    Dierenbeeld als 50 jaar verjaardag ideeen man    zonnewijzer als origineel 50 jaar man cadeau

kleine beeldjes als leuk 50 jaar cadeau man    Waterornament als 50 jarig verjaardagscadeau man    familie beeldje als 50 jarig verjaardagscadeau man

 abstracte binnen beelden voor verjaardag    sterrenbeeldjes cadeau voor een verjaardag     bronzen wanddecoratie voor verjaardag

originele verjaardagscadeautjes onder 150

 

Cadeau ideeen 50 jaar man, een origineel kado vijftig jaar voor je man, vader, opa, broer of vriend

Wie een bescheiden, leuk cadeau voor een man van 50 zoekt kan ook gewoon kiezen voor een bronzen beeld. Onze kleine beelden zijn niet duur en zijn uiteraard ook van goede kwaliteit. Een klein beeld vormt een leuk accent in de tuin en kan gecombineerd worden met andere beelden of zonnewijzers. Een dergelijk beeldje vormt het begin van een mooie collectie beelden in de tuin.
 

Abraham 50 jaar, Abraham zien cadeau

Abraham cadeau,Abraham zienWie echt iets origineel zoekt voor een aanstaande Abraham  vindt wellicht ons Abraham beeldje interessant. Abraham zien is een uidrukking dat wordt gezegd wanneer een man de leeftijd van vijftig bereikt. Dan wordt gezegd " hij heeft Abraham gezien".  Deze uitdrukking is waarschijnlijk afgelijd uit de bijbel. In Johannes 8:57 zegt Jezus Abraham gezien te hebben.  Waarop vervolgens de joden zeiden, "Gij hebt nog geen 50 jaren en gij hebt Abraham gezien?" 

Wanneer je vroeger de leeftijd van vijftig bereikte had je gezag en was je een wijs persoon. Tegewoordig ligt dit iets anders ook aangezien de mens steeds ouder wordt. We weten niet meer waar precies waar het Abraham zien vandaan komt, maar is het meer een traditie geworden.
 

Plaatsing van het cadeau voor hem 50 jaar

Origineel cadeau man 50 jaarAls het door jou bestelde beeld op een sokkel geplaatst dient te worden verzorgen wij dit graag voor je. Daarnaast kan het totale beeld ook op de gewenste locatie worden geplaatst, op vakkundige wijze.

Dit is mogelijk voor 195 euro. Een beeld met een waarde van meer dan 2000 euro wordt gratis geplaatst. We onderscheiden ons graag met deze extra service. Heb je vragen over onze artikelen of over een verjaardagscadeau man? Neem dan contact met ons op.
 

TOP 10 kado | Verjaardag 50 jaar man Abraham

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 van onze 50 jaar man cadeau.  

Uiteraard hebben we meerdere originele 50 jarige cadeau's voor mannen, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel