Bronzen vlinder beeldjes voor in huis of tuin

bronzen vlinder, vlinder beeldjeVlinder beeldjes in brons van Bronzen Beelden Winkel. Vlinders maken de mens vrolijk. Ze zijn doorgaans prachtig gekleurd en bewegen sierlijk en speels door de lucht. Soms zijn ze samen en soms zijn ze alleen. Helaas vinden we ze alleen in de warmere maanden in levende lijve. Gelukkig is daar een goede oplossing voor.

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Tuinbeeld vlinder op sokkel, als tuinsteker of aan de muur

tuinbeeld vlinderOnze collectie bronzen vlinders zorgt ervoor dat u op iedere dag van het jaar en in ieder weertype vlinders in uw tuin kunt hebben. Het is dan ook eigenlijk logisch waarom mensen zo veelvuldig kiezen voor het plaatsen van één of meerdere bronzen vlinders in de tuin. Een vlinder van brons geeft de tuin ook in de koudere seizoenen warmte.

Bronzendierenwinkel.nl heeft vlinder beelden op een stok als tuinsteker, bronzen vlinders die aan de muur bevestigd kunnen worden en prachtig gekleurde vlinders op hoge sokkels.

Vlinders van brons op een stok, die kunt u her en der plaatsen in de tuin. Overal komen ze tot hun recht. Eventueel zijn ze ook binnenshuis te plaatsen in een plantenbak. De vlinders van brons op een steen zijn ideaal voor het plaatsen op een tafel of plank aan de muur binnenshuis. Dankzij de rijke kleuren trekken de vlinders op een positieve manier de aandacht naar zich toe.
 

Vlinder beeldje op sokkel

Ook hebben wij diverse vlinder beeldjes die op een sokkel zijn bevestigd voor een compleet geheel. Een vlinder beeldje op sokkel staat prachtig op een kast , dressoir, tv-meubel of vensterbank. Ze zijn een ware eye-catcher in uw huis.
 

vlinder beeldjes

Bronzen vlinder beeldjes op sokkel
 

Bronzen vlinder beeld online kopen

U kunt alle bronzen vlinder beelden gemakkelijk online kopen. Uw vlinder beeld wordt met Track & Trace code aan u verzonden, zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een bronzen vlinder beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel