Gedenkbeelden als blijvende herinnering aan uw dierbare 

gedenkbeeldenGedenkbeelden om iemand te gedenken op symbolische wijze. Bronzen Beelden Winkel biedt gedenk beelden aan als herinnering aan een overledene.

Hoewel een groot deel van onze collectie bronzen beelden gebruikt kan worden als gedenkbeeld, bieden wij ook een speciale collectie gedenkbeelden aan. Deze beelden hebben thema’s als ‘Afscheid nemen’ of  ‘Gedenken’.

Onze persoonlijke gedenkbeelden worden met de hand vervaardigd en zijn een waardevolle blijvende herinnering.
 

Bekijk onderaan deze pagina onze mooiste gedenkbeelden
of bekijk ook onze andere categorieën
 

Bekijk onze categorieën om iemand thuis te gedenken

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Gedenkbeeldjes    aandenken overleden baby    gedenkbeelden met as
 

Bekijk ook onze gedenkbeelden voor op graven

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

gedenkbeeld vogel    gedenkbeeld vlinder    gedenkbeeld engel

Jezus en Maria beeelden voor op het graf    gedenkbeeld liefde    grafdecoratie-bloemen-brons-
               

Een gedenkbeeld van brons voor binnen of buiten

Als u op zoek bent naar een mooi beeld dat u of een ander ondersteunt bij het gedenken van een verloren dierbare, zijn onze beelden een goede keuze. Bronzenbeeldenwinkel biedt zowel grote buitenbeelden als kleine gedenkbeeldjes voor binnen aan. Alle beelden zijn vervaardigd van hoogwaardig brons en vormen een blijvende herinnering aan een verloren persoon of een gebeurtenis in uw omgeving.

De beelden vormen een mooie basis voor een gedenkplek in of rondom het huis, en kunnen gebruikt worden als gedenk- of grafmonument in combinatie met een sokkel en tekstplaatje. Zowel de grote als kleine beelden, voor binnen en buiten, zijn geschikt om als gedenkgeschenk te geven. Om stil te staan bij een sterfdag of om een nabestaande een hart onder de riem te steken.
 

Symbolisch gedenkbeeld voor buiten ter herinnering aan een bijzonder moment

gedenkbeeld levensboomDe gedenkbeelden voor buiten zijn vanzelfsprekend geschikt om lange tijd buiten neer te zetten. De beelden zijn gemaakt van hoogwaardig brons en zijn bestand tegen weer en wind. Kies bijvoorbeeld voor het gedenkbeeld ‘Afscheid nemen’ of een van de andere stijlvolle, unieke opties. Met dit beeld creëert u een subtiele, stijlvol gedenkmonument op een openbare plek of in uw eigen tuin.

Natuurlijk kunt u ook een van onze andere buitenbeelden neerzetten als gedenkbeeld, zoals het abstracte beeld ‘Het Levenspad’ of figuratieve beelden van een gezin of liefdespaar tuinbeelden. Omdat de beelden voorzien kunnen worden van een sokkel en tekstplaatje is het mogelijk elk gedenkbeeld volledig naar eigen wens samen te stellen en betekenis te geven. Zo creëert u uw eigen gedenkmonument, voor in uw eigen tuin of elders.
 

Gedenkbeelden voor binnen

gedenkbeeld verbondenheidNaast de grote buitenbeelden biedt Bronzenbeeldenwinkel ook een grote collectie gedenkbeeldjes voor binnen aan. Net als de buitenbeelden kunnen ook deze beelden gebruikt worden voor het maken van een gedenkplek. De gedenkbeeldjes zorgen ervoor dat u elke dag even stil kunt staan bij het verlies van een dierbare, zoals een partner, goede vriend of vriendin of een kind.

De meeste mensen maken een persoonlijke gedenkplek, met foto’s, kaarsjes, bijzondere persoonlijke voorwerpen en bloemen. De kleine beeldjes zijn een prachtige aanvulling op een gedenkplek, voor uzelf of een ander. Bent u op zoek naar meer herinningscadeaus? Kijk dan ook eens bij onze collectie gedenkgeschenken.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het gedenkbeeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel