Vlinder voor op het graf | Bronzen grafdecoratie vlinder

grafdecoratie vlinderVlinder voor op het graf van brons.  Een grafdecoratie vlinder als grafbeeldje is het mogelijk om tegen een meerprijs de vlinder direct op de steen te laten monteren.  Wij bieden diverse bronzen accessoires aan die speciaal gemaakt zijn voor montage op een graf. Onze dierenbeeldjes bijvoorbeeld, van sierlijke vlinders. Vlinders staan voor transformatie en vergankelijkheid, de overgang naar de hemel.

Daarom biedt Bronzen beelden winkel een fraai assortiment vlinderbeeldjes aan die u kunt (laten) monteren op het graf van een overleden dierbare. De beeldjes zijn gemaakt van hoogwaardig brons en vormen een stijlvolle aanvulling op een grafmonument van (natuur)steen. De vlinderbeeldjes zijn verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen zodat er altijd wel een beeldje is dat past bij het grafmonument.

 

Bronzen grafdecoratie vlinder

De vlinder voor op het graf van uw dierbare kan op elk moment geplaatst worden nadat het grafmonument zelf geplaatst is. U kunt ervoor kiezen om de vlinder boven op de staande steen te plaatsen, als herkenningspunt voor bezoekers. Hierdoor valt het graf extra op. Natuurlijk maakt u het graf ook persoonlijker met een bronzen beeldje als grafdecoratie toevoeging.

De bronzen grafdecoratie in de vorm van een vlinder is bijvoorbeeld ook heel geschikt voor het decoreren van een graf van een kind, of het graf van iemand die enorm van vlinders en andere kleine dieren hield. Naast vlinders voor op het graf, biedt Bronzenbeeldenwinkel ook andere dierenbeeldjes voor op graven aan. Denk bijvoorbeeld aan bronzen vogelbeeldjes. Of u kiest voor decoratie in de vorm van bronzen bloemen, in combinatie met de bronzen vlinder.

 

Bronzen vlinder grafdecoratie laten monteren

U kunt bronzen beeldjes voor op het graf van uw dierbare het beste laten monteren. Zo weet u zeker dat het beeldje goed blijft zitten. Bronzenbeeldenwinkel verzorgt de montage graag voor u. Het enige wat u hoeft te doen is de locatie van het graf doorgeven. U kunt de precieze, gewenste plek voor het beeldje markeren op een foto, zodat wij weten waar het beeldje moet komen. Heeft u vragen over onze bronzen grafbeeldjes of wilt u meer weten over onze montageservice? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel