Jubileum cadeau werknemer | Een origineel cadeau voor personeel

jubileum cadeau werknemerEen jubileum cadeau werknemer schenken dat onvergetelijk is. Heeft een werknemer van u binnenkort een jubileum om te vieren? Zo’n trouw aan het bedrijf, dat kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij aan worden gegaan. Wilt u er een echt feestje van maken? Dan mag een passend jubileum cadeau werknemer niet ontbreken.

Om uw waardering uit te spreken en uw werknemer echt te laten weten hoe blij u met hem of haar bent, is het schenken van een jubileum cadeau er één die onvergetelijk zal zijn. U kunt hierbij denken aan onze prachtige bronzen beelden collectie, of kiezen voor andersoortige exemplaren van brons. Denk aan plaquettes, penningen en zelfs zonnewijzers.
 

Bekijk onze populaire jubileum cadeau voor werknemer categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Dierenbeeld als zoveel jaar in dienst cadeau
 

Kleine jubileumgeschenken voor uw personeel

Jubileum cadeau personeelEen cadeau jubileum werk is vaak niet eenvoudig te vinden. Zo’n speciaal jubileum vraagt om een waardig geschenk. Dankzij ons ruime assortiment vindt u precies wat u zoekt.

We hebben bijvoorbeeld een groot aantal kleine jubileum geschenken van brons, die exact verwoorden wat eigenlijk niet in woorden valt uit te drukken, namelijk hoe dankbaar u bent voor zijn/haar inzet van de afgelopen jaren.

Trots, het glas heffen en bedankt zijn enkele van de thema’s die voorkomen in deze categorie. Deels worden ze geleverd inclusief sokkeltje.
 

Unieke beeldjes als jubileum cadeau voor uw personeel

Origineel jubileum cadeau personeelGaat uw voorkeur uit naar een design dat niet te vinden is in ons assortiment? In dat geval is het goed om te weten dat we ook beeldjes op maat kunnen laten vervaardigen.

Samen met u kunnen we een jubileum beeldje ontwikkelen wat symbool staat voor uw bedrijf / organisatie. Deze beeldjes worden enkel voor u ontworpen en gemaakt, zo geeft u al uw werknemers / collega's een uniek jubileum cadeau personeel.

Wij denken graag met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig jubileum cadeau werknemer, zowel kleine als  grote oplages.

Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina kleine beeldjes in opdracht.
 

Tuinbeelden als cadeau jubileum werk

Liever de keuze uit grotere kunstwerken die geleverd worden met een sokkel van formaat? Ook die hebben we beschikbaar. Hiermee plaatst u de bewezen verdiensten van de werknemer letterlijk op een voetstuk. Ook kunt u een kijkje nemen bij onze veelzijdige collectie met tuinbeelden, die tevens erg geschikt zijn om te geven als jubileum cadeau werknemer. Kies uit dieren, beelden van menselijke figuren, en meer. Al deze beelden zijn afgewerkt met een speciale laag, waardoor ze perfect bestand zijn tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Zo blijft het beeld er als nieuw uitzien.
 

Bronzen penningen als origineel jubileum cadeau werknemer

Gaat uw voorkeur uit naar een meer bescheiden cadeau met even grote betekenis? Neem dan eens een kijkje bij onze bronzen penningen. Deze kunt u geheel naar wens laten maken. U selecteert de gewenste afbeelding, foto of tekst. Het wordt geleverd inclusief een bijpassend, chique uitgevoerd doosje. Uiteraard zijn ook deze bronzen jubileum cadeaus werknemer van de hoogste kwaliteit en is er tijdens het ontwerpproces veel aandacht aan het verwerken van details in de munt. Zo ontvangt u een exemplaar dat de moeite waard is om te schenken en een feest is om te ontvangen.
 

Zonnewijzer als jubileumgeschenk personeel

Ook zonnewijzers doen het altijd goed als jubileum cadeau werknemer. Zoals u kunt zien in ons assortiment, hebben we ook hierin een ruime keuze. Ze kunnen onderverdeeld worden in staande objecten en kunstwerken die ophangen kunnen worden aan een wand. Niet alleen doen ze uitstekend dienst als zonnewijzer, maar zijn ze ook nog eens bijzonder fraai om te zien. Logischerwijs zijn deze bronzen cadeaus bedoeld voor het buitenshuis plaatsen.


Klik op de afbeelding voor om de top 10 te zien

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel