Cadeau overname bedrijf | origineel bedrijfsovername cadeau

Cadeau overname bedrijf.  De overname van een bedrijf is een moment dat gevierd moet worden. Gelukkig vindt u in ons aanbod van zakelijke geschenken een cadeau voor een overname bedrijf in elke situatie. We hebben grote en kleine beeldjes die prachtig zullen staan op het bureau, bij de receptie, in de winkel of in het magazijn. U kunt tevens een tekstplaatje laten toevoegen om dit bijzondere moment vast te leggen. Een super origineel bedrijfsovername cadeau is een bronzen beeld van Bronzenbeeldenwinkel.nl.

Bij ons kunt u terecht voor grote en kleine bronzen beelden voor zowel binnen als buiten. Voor onze beelden garanderen we de beste kwaliteit; ze worden namelijk uitsluitend gemaakt door vakmensen die precies weten hoe ze met brons moeten werken. De afwerking van elk beeld wordt bovendien met de hand gedaan. Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een overname van een bedrijf? Bekijk dan al onze zakelijke geschenken.

 

Origineel cadeau bij overnemen bedrijf

We hebben verschillende soorten bronzen beelden die uitermate geschikt zijn als origineel cadeau bij het overnemen van een bedrijf. Bedenk allereerst welke boodschap u wil uitdragen. Wilt u de ontvanger feliciteren of juist vooruitblikken op de toekomst? Wilt u uw dankbaarheid uiten, het bedrijf succes wensen of juist jullie samenwerking roemen? Binnen al deze thema’s hebben we bronzen beelden. Kies bijvoorbeeld voor het exemplaar ‘positieve spiraal’, om de hopelijk positieve weg die er nog ligt voor het bedrijf te benadrukken.

U kunt een origineel cadeau bij het overnemen van een bedrijf ook op een sokkel laten plaatsen. Dit laat een bronzen beeld nog meer tot zijn recht komen en is vooral mooi wanneer het beeld buiten geplaatst wordt, bijvoorbeeld in de binnentuin. We hebben sokkels van beton, marmer, graniet en meer en installeren het beeld graag voor u op de gewenste sokkel.

 

Aandelen overdracht cadeau | aandenken bedrijfsovername

U kunt er ook voor kiezen om een van onze geschenkpakketten te geven als origineel bedrijfsovername cadeau. Onze geschenkpakketten bestaan uit een klein bronzen beeldje en een goede fles wijn. Hiermee kunt u samen proosten op de bedrijfsovername. In de deksel van het geschenkpakket kunt u het bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap laten branden. Het geschenkpakket is volledig aan uw eigen wensen voor het cadeau overname bedrijf aan te passen. Zo kunt u kiezen uit witte of rode wijn, heeft u keuze uit verschillende houten geschenkkisten en kiest u natuurlijk het thema van het bronzen beeldje uit. Een origineel bedrijfsovername cadeau richt zich op thema’s zoals succes en samenwerking.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel