Cadeau overname bedrijf | origineel bedrijfsovername cadeau

Cadeau overname bedrijfCadeau overname bedrijf.  De overname van een bedrijf is een moment dat gevierd moet worden. Gelukkig vindt u in ons aanbod van zakelijke geschenken een cadeau voor een overname bedrijf in elke situatie. Of het nu om een bedrijfsovername cadeau gaat voor diegene die het bedrijf overneemt of om diegene van wie het bedrijf wordt overgenomen. 

We hebben grote en kleine beeldjes als cadeau overname bedrijf die prachtig zullen staan op het bureau, bij de receptie, in de winkel of in het magazijn.


Voor wie een cadeau overname bedrijf kopen?

Voor wie is het cadeau overname bedrijf? Een cadeau voor een bedrijfsovername is ideaal voor ondernemers, zakenpartners, vrienden of familieleden die recentelijk een bedrijf hebben overgenomen. Het symboliseert hun harde werk en toewijding aan het nieuwe bedrijf. Daarnaast kan het bedrijfsovername cadeau ook geschonken worden aan de persoon waarvan het bedrijf wordt overgenomen. Dit is dan als bedankje voor het zaken doen. Het symboliseert hun harde werk en toewijding aan het nieuwe bedrijf.


Waarom schenk je een kado overname bedrijf?

Het geven van een cadeau voor een bedrijfsovername toont waardering en erkenning voor de inspanningen en prestaties van de ontvanger. Het laat zien dat je trots bent op hun prestatie en vertrouwen hebt in hun toekomstige succes als eigenaar van het bedrijf. Of het uit waardering naar de vorige bedrijfseigenaar, omdat hij het bedrijf aan u toevertrouwd.


Wanneer schenk je een origineel bedrijfsovername cadeau?

Origineel bedrijfsovername cadeauEen cadeau voor een bedrijfsovername is het meest gepast tijdens een viering of bijeenkomst ter ere van de succesvolle overname. Het kan worden gegeven als een tastbaar symbool van waardering en steun. Naast deze bijeenkomst kan het cadeau overname bedrijf ook geschonken worden tijdens het overhandigen van de sleutel. Op dit moment kunt u een bronzen beeld als bedankje schenken aan de vorige bedrijfseigenaar, maar ook een cadeau voor diegene die het bedrijf overneemt.


Beeldje met blijvende herinnering als cadeau overname bedrijf

We hebben verschillende soorten bronzen beelden die uitermate geschikt zijn als origineel cadeau bij het overnemen van een bedrijf. Bedenk allereerst welke boodschap u wilt uitdragen. Wilt u de ontvanger feliciteren of juist vooruitblikken op de toekomst? Wilt u uw dankbaarheid uiten, het bedrijf succes wensen of juist jullie samenwerking roemen? Binnen al deze thema’s hebben we bronzen beelden. Kies bijvoorbeeld voor het exemplaar ‘positieve spiraal’, om de hopelijk positieve weg die er nog ligt voor het bedrijf te benadrukken.

U kunt een origineel cadeau bij het overnemen van een bedrijf ook op een sokkel laten plaatsen. Dit laat een bronzen beeld nog meer tot zijn recht komen en is vooral mooi wanneer het beeld buiten geplaatst wordt, bijvoorbeeld in de binnentuin. We hebben sokkels van beton, marmer, graniet en meer en installeren het beeld graag voor u op de gewenste sokkel.


Bedrijfsovername cadeau personaliseren

Wilt u het beeldje als bedrijfsovername cadeau personaliseren? Dit is goed mogelijk! U kunt ervoor kiezen om een tekstplaatje mee te bestellen en hier een door u uitgekozen tekstje op te laten graveren. Ook heeft u de mogelijkheid om het geschenk in te laten pakken en hier een persoonlijke boodschap bij toe te voegen. Deze opties zorgen ervoor dat het een nog persoonlijker cadeau wordt met een blijvende herinnering aan deze bijzondere gebeurtenis.


Geschenkpakketten als aandelen overdracht cadeau | aandenken bedrijfsovername

UGeschenkpakket aandelen overdracht kunt er ook voor kiezen om een van onze geschenkpakketten te geven als origineel bedrijfsovername cadeau. Onze geschenkpakketten bestaan uit een klein bronzen beeldje en een goede fles wijn. Hiermee kunt u samen proosten op de bedrijfsovername.

Kiest u voor een houten geschenkkist? Dan kunt u ervoor kiezen om in de deksel van het geschenkpakket het bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap te laten branden. Het geschenkpakket is volledig aan uw eigen wensen voor het cadeau overname bedrijf aan te passen. Zo kunt u kiezen uit witte of rode wijn, heeft u keuze uit verschillende houten geschenkkisten en kiest u natuurlijk het thema van het bronzen beeldje uit. Een origineel bedrijfsovername cadeau richt zich op thema’s zoals succes en samenwerking.


Bedrijfsovername cadeau online bestellen

Je kunt het perfecte cadeau voor een bedrijfsovername eenvoudig online bestellen bij Bronzen Beelden Winkel. Onze webshop biedt een ruime keuze aan hoogwaardige bronzen beelden die geschikt zijn voor deze speciale gelegenheid. Bij Bronzen Beelden Winkel zorgen we ervoor dat je cadeau voor een bedrijfsovername veilig en snel wordt verzonden. 

Kies voor een betekenisvol en blijvend cadeau voor een bedrijfsovername en verras de ontvanger met een prachtig bronzen beeld van Bronzen Beelden Winkel. Bestel nu uw cadeau overname bedrijf en maak deze speciale gelegenheid onvergetelijk.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel