Origineel kraamcadeau met naam van pasgeboren baby | Blijvend cadeau geboorte

kraamcadeau, kraam kadoEen kraamcadeau schenken aan de kersverse ouders bij de geboorte van een jongen, meisje of tweeling. Een pas geboren baby is voor ouders de bijzonderste gebeurtenis in hun leven, dus waarom zou u hen geen origineel kraam kado geven als u op kraamvisite gaat?

Uiteraard kunt u kiezen voor een mooi rompertje, een stel slofjes of een verwenpakket voor moeder en kind, maar een kraamcadeau in de vorm van een bronzen beeld is een blijvend cadeau geboorte geschenk. Een bronzen beeld kan ook nog gepersonaliseerd worden. Schenk een kraamcadeau met naam en geboortedatum.

Baby’s groeien uit hun babykleertjes, maar onze kraamgeschenken blijven een prachtig aandenken in het interieur, lang nadat de kleine groot is geworden. Wij hebben vele beeldjes die een origineel kraamcadeau zullen zijn.
 

Bekijk onze categorieën populaire kraamcadeaus

Klik op een afbeelding om naar de categorie origineel kraamcadeau te gaan

geboorte geschenken als kraamcadeau     kado geboorte kraamcadeau tweeling     moeder met geboren kind als kraamcadeau
 

Keuze uit meerdere kraamcadeau beelden

Als u een mooi en origineel kraamcadeau zoekt, kunt u een keuze maken uit verschillende soorten beelden. U kunt kiezen uit de collectie geboortegeschenken, beelden van een tweeling of moeder met geboren kind beeldjes.
 

kraam cadeau, cadeau pasgeboren baby


Sommige beelden verbeelden ouders met kind, andere beeldjes laten alleen een lief tafereel zien van één of twee kindjes. U kunt dus naar believen de nadruk leggen op de baby zelf, of de band tussen ouder(s) en kind. De beeldjes zijn heel geschikt voor op het nachtkastje, voor op de babykamer of voor in de vensterbank.
 

Origineel Kraamcadeau van grootouders | Blijvend kraamcadeau van opa en oma 

Als opa en oma is de geboorte van uw kleinkind een hele mooie en bijzondere gebeurtenis. Als grootouders wilt u dan ook stil staan bij deze bijzondere gebeurtenis. Wij hebben daarom een blijvend kraamcadeau van grootouders voor deze bijzondere gebeurtenis. Zo heeft uw kleinkind een blijvende herinnering voor het leven.

Laat het kraamcadeau van opa en oma personaliseren met een tekstplaatje, met bijvoorbeeld de naam van uw kleinkind, de geboortedatum en bijvoorbeeld van opa en oma. Zo schenkt u een persoonlijk en origineel kraamcadeau aan de ouders.
 

Ook beelden voor gezinsuitbreiding met pasgeboren kindje

gezinsuitbreiding cadeauTevens vindt u in ons assortiment beelden van een gezin met 2, 3, 4 of 5 kinderen waaraan een pasgeboren kindje is toegevoegd. Deze zijn dus geschikt als de ouders al kinderen hebben en er weer een gezinsuitbreiding heeft plaatsgevonden.

Op deze wijze wordt het hele gezin met alle kinderen betrokken bij de geboorte van het nieuwe zusje of broertje.
 

Kraam kado met naam pasgeboren baby op het beeldje als blijvend cadeau geboorte

Blijvend cadeau geboorteBent u trotse grootouder geworden, of is een goede vriend of uw broer of zus voor het eerst ouder geworden? Kies dan een mooi kraamcadeau uit. Maak uw keuze uit onze selectie geboortegeschenken en laat de naam van het kindje op de sokkel aanbrengen, zodat het een heel persoonlijk kraam kado wordt.

Elke tekst in mogelijk, dus bijvoorbeeld ook de geboortedatum, het geboortegewicht of de tekst van het geboortekaartje. Het kraam kado beeldje wordt zo een prachtig geschenk voor nu, en voor later. De ouders kunnen uw beeld immers doorgeven aan hun kind, bijvoorbeeld bij zijn of haar achttiende verjaardag. Uw kraamcadeau met naam en geboortedatum vormt dan een blijvende herinnering, een mensenleven lang.
 

Origineel kraamcadeau online bestellen

U kunt een origineel kraamcadeau beeldje eenvoudig online bestellen. Deze wordt met Track & Trace code aan u verzonden en dan heeft u het beeld binnen 2 tot 5 werkdagen in huis. Heeft u vragen over een van onze kraamcadeau beelden? Neem gerust contact met ons op.
 

Top 10 | Originele kraamcadeaus 

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 van onze kraamcadeaus.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel