Navigatie

Cadeau geregistreerd partnerschap | Origineel geregistreerd partnerschap kadoCadeau geregistreerd partnerschap

Op zoek naar een huwelijkscadeau voor een geregistreerd partnerschap? Wij helpen u graag met een origineel cadeau voor geregistreerde parters. 

Terwijl het ene stel bewust kiest voor een huwelijk met alles erop en eraan, zijn er ook partners die de voorkeur geven aan een geregistreerd partnerschap. Maar ook dat is reden voor een feestje, en vraagt om een speciaal cadeau om het geregistreerd partnerschap te vieren.

Wilt u echt iets unieks geven? Dan is een bronzen beeldje dat de liefde symboliseert tussen beiden een cadeau dat beslist erg gewaardeerd zal worden. Bij ons vindt u de mooiste en kwaliteitsvolle cadeaus voor het geregistreerde partnerschap. Kies uit kleine formaten die ook in huis prachtig staan, of speciale bronzen beelden die de tuin op subtiele wijze transformeren.

 

Bekijk onze categorieën als geregistreerd partnerschap cadeau

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Kleine huwelijksgeschenken Groot huwelijkscadeau huwelijk cadeau voor in de tuin

huwelijkscadeau homostel, huwelijkscadeau lesbisch paar Familie beeldjes als zoveel jaar getrouwd cadeau Zonnewijzer als huwelijkskado

  

leuke ideeen voor geregistreerd partnerschap cadeau

Een leuk idee als geregistreerd partnerschap cadeau? De gemeenschappelijke deler van al onze beelden is dat ze de liefde symboliseren. Verder zijn er grote verschillen op te merken in grootte en specifiek thema. Alle bronzen beelden onder de categorie ‘kleine huwelijksgeschenken’ tonen veel van de mooie momenten die geregistreerd partnerschap kunnen opleveren. U kunt de beelden vinden van realistisch, zoals het huwelijkskado ‘verliefd’, tot het cadeau ‘samen één’. Of wat dacht u van de twee bronzen tortelduiven, katten, vlinders of eendjes?

Als uw voorkeur uitgaat naar wat grotere beelden, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Kijk dan bij ‘grote huwelijkscadeaus’ of ‘liefdesparen tuin’. Veel van de bronzen beelden worden geleverd inclusief (natuurstenen) sokkel. Mocht deze niet standaard bij uw gewenste cadeau geregistreerd partnerschap zijn inbegrepen, dan kunt u deze ook los bestellen in onze webshop.

 

Laat uw geregistreerd partnerschap cadeau inpakken

Gevonden wat u zocht? Dan kunt u uw bestelling eenvoudig plaatsen in onze webshop. Alle beelden in ons assortiment kunt u bestellen samen met een tekstplaatje. Voor de kleinere objecten geldt daarnaast dat we ze ook voor u kunnen inpakken in cadeaupapier en voorzien van een persoonlijk kaartje. Al binnen een paar werkdagen heeft u de bestelling in huis en kan het feest beginnen.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

TIJDELIJKE KORTING TOT 30 JUNI

Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel