Bronzen reiger beelden | Beeld reiger als tuinbeeld

Bronzen reigers, beeld reigerEen reiger beeld in brons kunt u bij ons verkrijgen in uiteenlopende soorten. We hebben bijvoorbeeld bronzen reigers die zeer natuurlijk ogen. Hierbij is zoveel aandacht geschonken aan de details dat ze, zeker van een afstandje, nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.

Daarnaast hebben we bronzen reigers die een dynamische houding hebben. Dit zijn de reigers die op het punt staan om weg te vliegen of te landen. Voor het bevestigen aan de wand van een schuurtje of een muur hebben we ook een sierlijk reiger beeld beschikbaar. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Tuinbeeld reiger van brons

tuinbeeld reigerVeel van onze reiger beelden zijn ideaal als tuinbeeld. Een aantal hiervan kunnen ook als fontein dienen. Uit de snavel van deze exemplaren kunt u een waterstraal laten komen.

Dat geldt ook voor het reiger beeld waarbij twee reigers op een tak zitten. Bij het reiger tuinbeeld wordt gratis een speciale onderhoudswas geleverd die het brons beschermd tegen verkleuring. 

De grote beelden vanaf € 2.000,= worden ook nog eens gratis geleverd en geplaatst in uw tuin.
 

Reiger beeld op sokkel

Voor een groot deel van deze bronzen reiger beelden geldt dat ze bijzonder goed op een sokkel te plaatsen zijn. De sokkel die het best past bij uw reiger beeld, kunt u gewoon bij ons verkrijgen in de webshop. De beelden bezitten doorgaans gaatjes, waardoor ze eenvoudig te monteren zijn op de sokkel.

Vindt u het lastig om de juiste sokkel te bepalen voor het bronzen beeld van de reiger? Wij van Bronzenbeeldenwinkel.nl helpen u graag om een keuze te maken. We beschikken over alle kennis en ervaring om u hierbij van dienst te zijn.
 


 

Bronzen reiger beeld online kopen

Een aantal van onze bronzen reiger beelden zijn in een exclusieve oplage gemaakt. Wij begrijpen dat u gezien de kosten, u niet direct zo klakkeloos een reiger beeld online koopt. Bent u serieus geïnteresseerd om een van onze reiger beelden te kopen? Neemt u dan contact met ons, zodat u eerst het door u gewenste reiger beeld in onze showroom kunt bekijken. Wij zorgen dan dat het door u gewenste reiger beeld in onze showroom staat.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel