Afscheidscadeau collega | Ideeen afscheid collega

Afscheidscadeau collegaAfscheidscadeau collega. Of uw collega nu jarenlang nauw met u samenwerkte of slechts een korte tijd uw collega was, bij een afscheid hoort een afscheidscadeau. Als iemand lang in dienst is geweest en zich altijd volop heeft ingezet, past daar uiteraard een zorgvuldig uitgezocht cadeau bij. De beeldjes van Bronzenbeeldenwinkel zijn om meerdere redenen een goede keuze. Ze vormen een blijvend aandenken aan u en andere collega’s en u kunt er een mooie boodschap mee afgeven door de keuze voor het beeld.

Als u ervoor kiest een tekstplaatje te laten graveren en op de sokkel van het beeldje te plaatsen, geeft u al helemaal een bijzonder en persoonlijk cadeau waarmee u uw waardering uitspreekt. Als u op zoek bent naar ideeën voor het afscheid van een collega zijn onze beeldjes een goed startpunt. Perfect voor het uitzwaaien van iemand die met pensioen gaat of het afscheid nemen van een zeer gewaardeerde collega.  

 

Bekijk onze populaire afscheidscadeau ideeën categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Klein afscheidscadeautjes als klein afscheidsgeschenk    Groot afscheidsgeschenk collega    beroepen beeldje als origineel afscheidscadeau voor collega

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau collega    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau collega    zonnewijzer als origineel afscheidskado collega

Bronzen penning voor afscheid collega    Bronzen plaquette ter afscheid collega    afscheidsbeeld collega op maat gemaakt

 

origineel afscheidscadeau collegaOrgineel afscheidscadeau namens collega's 

Om de keuze nog makkelijker te maken heeft Bronzenbeeldenwinkel vast een selectie beeldjes gemaakt waaruit u een cadeau kunt kiezen. Alle beeldjes hebben te maken met afscheid nemen of een nieuwe baan. Zo kunt u kiezen voor een beeld voor een mannelijke of vrouwelijke collega, hebben we de populairste cadeaus op een rij gezet en kunt u inspiratie opdoen voor een mooie tekst of speech.

Een klein tekstje kunt u bovendien op het beeld laten plaatsen door middel van een bijpassend tekstplaatje. Kies voor een welbekende quote van uw collega of spreek mooie woorden van dank. Wat u ook kiest, u vindt in deze selectie altijd mooie ideeën voor het afscheid van een collega.

 

Afscheidscadeau collega nieuwe baan

Een collega hoeft natuurlijk niet te vertrekken omdat hij of zij met pensioen gaat. Ook als iemand een nieuwe baan heeft, wilt u aandacht aan het afscheid geven. Speciaal daarvoor biedt Bronzenbeeldenwinkel beeldjes aan die u aan uw collega kunt geven, om stil te staan bij het afscheid én te vieren dat hij of zij een nieuwe baan heeft. Wanneer u een bronzen beeldje cadeau geeft kunt u dat uitstekend combineren met een ander cadeau, zoals een grote bos bloemen of een cadeaubon. Het beeldje vormt een mooi aandenken aan u en uw collega’s. De ontvanger kan het beeld thuis neerzetten, of op het bureau op de nieuwe werkplek. Welk beeldje u ook kiest, het staat altijd stijlvol in een professionele omgeving.

 

Afscheid collega cadeau ideeen | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheid collega cadeau ideeen.  

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeaus voor collega deze vindt u bij :
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel