Persoonlijk afscheidscadeau collega | Leuke ideeën afscheid collega

afscheidscadeau collegaEen afscheidscadeau collega schenken in de vorm van een persoonlijk beeldje. Of uw collega nu jarenlang nauw met u samenwerkte of slechts een korte tijd uw collega was, bij een afscheid op het werk hoort een afscheidscadeau.

Als iemand lang in dienst is geweest en zich altijd volop heeft ingezet, past daar uiteraard een zorgvuldig uitgezocht cadeau bij. De kado beeldjes van Bronzenbeeldenwinkel zijn om meerdere redenen een goede keuze. Ze vormen een blijvend aandenken aan u en andere collega’s en u kunt er een mooie boodschap mee afgeven door de keuze voor het beeld.
 

Bekijk onze ideeën afscheidscadeau voor collega's

Voor de sectoren kinderopvang, onderwijs en zorg hebben wij speciale afscheidsbeeldjes voor collega's. Bij de categorie beroepen beeldjes voor afscheid vindt u beeldjes van andere beroepen, zoals schilder, stukadoor, psycholoog etc die u als kadootje kunt schenken. Wilt u een algemeen, neutral afscheids beeld voor een collega? Dan zijn de eerste twee categorieën het meest geschikt. Uiteraard kunt u ook tuinbeeld of zonnewijzer schenken, ook deze vindt u hieronder.

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

kleine afscheidsgeschenken    afscheidscadeau collega vrouw    beroepen beeldje als origineel afscheidscadeau

afscheidscadeau kinderopvang    afscheidscadeau onderwijs    afscheidscadeau zorg

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau collega    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau collega    zonnewijzer als origineel afscheidskado collega

Bronzen penning voor afscheid collega    Bronzen plaquette ter afscheid collega    afscheidsbeeld collega op maat gemaakt
 

Orgineel afscheidscadeau namens collega's 

origineel afscheidscadeau collegaOm de keuze nog makkelijker te maken heeft Bronzenbeeldenwinkel vast een selectie beeldjes gemaakt waaruit u een cadeau kunt kiezen. Alle beeldjes hebben te maken met afscheid nemen of een nieuwe baan. Zo kunt u kiezen voor een beeld voor een mannelijke of vrouwelijke collega, hebben we de populairste cadeaus op een rij gezet en kunt u inspiratie opdoen voor een mooie tekst of speech.

Als u ervoor kiest een tekstplaatje te laten graveren en op de sokkel van het beeldje te plaatsen, geeft u al helemaal een bijzonder en persoonlijk cadeau waarmee u uw waardering uitspreekt. Kies voor een welbekende quote van uw collega of spreek mooie woorden van dank. Als u op zoek bent naar ideeën voor het afscheid van een collega zijn onze beeldjes een goed startpunt. Perfect voor het uitzwaaien van iemand die met pensioen gaat of het afscheid nemen van een zeer gewaardeerde collega.
 

Afscheidscadeau collega nieuwe baan

Een collega hoeft natuurlijk niet te vertrekken omdat hij of zij met pensioen gaat. Ook als iemand een nieuwe baan heeft, wilt u aandacht aan het afscheid geven. Speciaal daarvoor biedt Bronzenbeeldenwinkel beeldjes aan die u aan uw collega kunt geven, om stil te staan bij het afscheid én te vieren dat hij of zij een nieuwe baan heeft.

Wanneer u een bronzen beeldje cadeau geeft kunt u dat uitstekend combineren met een ander cadeau, zoals een grote bos bloemen of een cadeaubon. Het beeldje vormt een mooi aandenken aan u en uw collega’s. De ontvanger kan het beeld thuis neerzetten, of op het bureau op de nieuwe werkplek. Welk beeldje u ook kiest, het staat altijd stijlvol in een professionele omgeving.
 

Ideeën om het vertrek compleet te maken

Bij een naderend vertrek van een collega kunnen de volgende punten u misschien nog helpen:

Origineel afscheidskado collega online bestellen

U kunt een een afscheidskado collega eenvoudig online bestellen. U heeft het beeld binnen 2 werkdagen al in huis of op kantoor, eventueel ook met tekstplaatje.  Heeft u vragen over een collega afscheidskado kopen? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel