Bronzen katten beelden | beeld kat kopen

Bronzen katten beelden kopenHieronder vindt u onze bronzen katten beelden en poezen beelden voor binnen in huis of voor buiten als tuinbeeld. Ons assortiment dierenbeelden bestaat uit onder andere een spelende kat, een poes met vlinder, een slapende kat en meer.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

De bronzen beelden van katten zijn een aanwinst, op welke plaats u ze ook maar wilt hebben. Ze brengen de tuin of het huis tot leven. De katten beelden van brons zijn met veel oog voor detail gemaakt. Daardoor komen ze in veel van de gevallen levensecht over.
 

Uw katten beeld op een mooie sokkel

Een bronzen beeld van een kat kan ook uitstekend op een sokkel geplaatst worden. Daarvoor hebben we zeer mooie modellen beschikbaar. U kunt uw bronzen kattenbeeld op een betonnen, hardstenen of marmeren sokkel plaatsen. We hebben ook een sokkel die aan de wand te bevestigen is. Ook een draaiende sokkel is mogelijk, zodat het op gemakkelijke wijze van alle kanten te bekijken is.

Ook is het mogelijk is dat wij het beeld van de kat monteren op de sokkel.  Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het samenstellen van uw katten beeld met sokkel.
 

kattenbeelden, katten beelden

Bronzen kattenbeeld met groene patina accenten
 

Katten beelden van brons voor de echte liefhebber

Katten en poezenbeelden van brons zijn erg geschikt als cadeau. Zowel kattenliefhebbers als kunstliefhebbers in het algemeen zullen zeer blij zijn met zo’n mooi geschenk. De kwaliteit van al onze bronzen beelden is namelijk hoog. Dat maakt het voor kunstliefhebbers ook aantrekkelijk om te bemachtigen.

Wanneer u een bronzen beeld van een kat bij ons besteld, wordt deze aangetekend en verzekerd naar u verzonden. Bestellen kan op eenvoudige wijze via onze webshop. Binnen circa 3 tot 5 dagen hebt u uw bestelling in huis. Neem gerust contact met ons op bij vragen.
 

Beeld te ere van uw overleden kat

Om uw overleden kat te eren is het mogelijk om een katten beeld op een natuursteen sokkel te monteren. Op deze natuurstenen sokkel kunnen wij een teksplaatje bevestigen met een tekst bijvoorbeeld de naam van uw huisdier. Neem hiervoor gerust contact met ons op en samen komen wij tot een mooi ontwerp. Ook is het mogelijk om een uniek beeld te laten maken van een foto van uw kat. Bekijk hiervoor de pagina; bronzen beeld maken huisdier.
 

Poezen beeld kopen

Een katten of poezen beeld kopen kan gemakkelijk en veilig in onze webshop. Uw bestelling wordt met Track en Trace code verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering. Mocht u nog vragen over een bronzen kat kopen, neem dan gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel