Navigatie

Persoonlijk afscheidscadeau kopen voor collega of werkgeverafscheidscadeau, cadeau afscheid collega

Een persoonlijk afscheidscadeau kopen in de vorm van een bronzen beeldje als geschenk voor het vertrek van een collega op uw werk of ter afscheid van uw werkgever. Bij Bronzen Beelden Winkel kunt u terecht voor leuke kleine afscheidscadeautjes om bijvoorbeeld een collega te bedanken voor al zijn trouwe jaren bij het bedrijf. Tevens is het mogelijk om een groot afscheidskado te geven voor bijvoorbeeld een directeur die afscheid neemt. Onze geschenken van brons worden met de hand worden vervaardigd en de kwaliteit van onze hele collectie afscheidskado's is hoog. Dit betekent dat de levensduur lang is en uw collega jarenlang zal kunnen genieten van het bronzen beeldje.

 

Altijd een leuk afscheidscadeau

Afscheidscadeau's hebben we in tal van ontwerpen beschikbaar, ook in abstracte creaties. De beelden bestaan onder andere uit twee personen die elkaar een vriendschappelijke handdruk geven. Of twee personen die elkaar luchtig een high five geven. Ook beelden van personen die elkaar op een informelere wijze benaderen kunt u bij ons bestellen. Speciaal voor een werknemer die zijn doel heeft behaald en toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn carrière hebben we het afscheidskado met de naam ‘De Carrièreladder’. Ook een afscheidscadeau van een bronzen veer op een natuurstenen sokkeltje vindt u bij ons in het assortiment. Een andere mogelijkheid is het bronzen beeld van ‘De Drie Vrienden’, beslist een origineel afscheidscadeau, of het afscheidscadeau inclusief wijnpakket ter gelegenheid van het afscheid.


 

Orgineel afscheidskado kopen ter afscheid collega

Verras uw vrienden of collega's met een orgineel afscheidskado. Wij kunnen uw afscheidsgeschenk voorzien van een teksplaatje met uw persoonlijke tekst zodat u echt een uniek afscheidskado van brons geeft. Vragen die ook vaak komen kijken bij een afscheidscadeau zijn:

 

Afscheidscadeau collega voor zowel een man als vrouw

GOrgineel afscheidscadeau kopenaat uw collega of werknemer uw bedrijf verlaten?  En zoekt u al een tijdje naar ideeën afscheid collega? Hier vindt u een uniek en persoonlijk afscheidscadeau collega. Deze beelden zorgen ervoor dat uw collega of werknemer een mooie blijvende herinnering heeft aan uw bedrijf. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke tekst middels een tekstplaatje aan het beeldje toe te voegen.

 

Heeft u vragen of wilt u specifieke wensen als afscheidscadeau voor collega? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Bronzen afscheidscadeau voorzien van tekstplaatje

Om het bronzen afscheidscadeau een persoonlijk karakter mee te geven, kunt u bij ons ook tekstplaatjes laten graveren. Hierop kunt u bijvoorbeeld een korte anekdote plaatsen, de datum van afscheid inclusief naam van degene die vertrekt of een andere tekst. Mede dankzij het tekstplaatje wordt het beeld een blijvende herinnering. Zonder tekstplaatje kunt u uw bestelling binnen ongeveer 2 werkdagen tegemoet zien. Met tekstplaatje is de levertijd een paar dagen langer. Kijk ook eens bij onze andere geschenken.
 

Bekijk ook andere leuke kleine afscheidscadeautjes

zakelijke bedankjes | vriendschapsbeeldjes | zonnewijzers | tuinbeelden | dierenbeelden
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie  over het afscheidscadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel