Afscheidscadeau kopen | Afscheidscadeau ideeën voor een afscheid

afscheidscadeau, cadeau afscheid collegaEen persoonlijk afscheidscadeau collega kopen in de vorm van een bronzen beeldje als geschenk voor het vertrek van een collega op uw werk of een afscheidskado ter afscheid van uw werkgever waar u altijd met plezier voor heeft gewerkt. 

Bedank een collega voor zijn of haar collegialiteit of uw werkgever wat hij of zij voor u heeft betekend op het werk met een origineel afscheid collega cadeau.

 

 

Bekijk onze populaire afscheidscadeau ideeën categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Klein afscheidscadeautjes als klein afscheidsgeschenk    Grote afscheidsgeschenken    beroepen beeldje als origineel afscheidscadeau

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau    zonnewijzer als origineel afscheidskado

Bronzen penning voor afscheid    Bronzen plaquette ter afscheid    afscheidsbeeld op maat gemaakt

 

Leuke kleine afscheidscadeautjes schenken

kleine afscheidscadeautjesBij Bronzen Beelden Winkel kunt u terecht voor leuke kleine afscheidscadeautjes, zoals het beeldje "Het glas heffen" waarbij geproost wordt op de prettige of succesvolle samenwerking op het werk.

Onze geschenken van brons worden met de hand worden vervaardigd en de kwaliteit van onze hele afscheidskado collectie is hoog.

Dit betekent dat de levensduur lang is en uw ex collega of werkgever jarenlang zal kunnen genieten van het bronzen beeldje als afscheidscadeautje.

 


 

Altijd een persoonlijk afscheidskado voor collega's op het werk

afscheidscadeau collega's, afscheid collega cadeauEen afscheidscadeau voor collega's op het werk hebben we in tal van ontwerpen beschikbaar, ook waarbij ze elkaar op meer informele wijze benaderen. De bronzen beelden bestaan onder andere uit twee personen die elkaar een vriendschappelijke handdruk geven. Of twee personen die elkaar luchtig een high five geven.

Speciaal voor een werknemer die zijn doel heeft behaald en toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn carrière hebben we het afscheidskado met de naam "De Carrièreladder".

Een andere mogelijkheid is het bronzen beeld van "De Drie Vrienden", als een van de vrienden gaat emigreren, beslist een origineel afscheidscadeau bij emigratie.
 

Onze afscheid beeldjes worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn daarom perfect als afscheidscadeau
 

Bronzen beeld bij afscheid voorzien van tekstplaatje

Om het bronzen beeldje een persoonlijk karakter mee te geven, kunt u bij ons ook tekstplaatjes laten graveren. Hierop kunt u bijvoorbeeld een korte anekdote plaatsen, de datum van vertrek inclusief naam van degene die vertrekt of een andere tekst. Mede dankzij het tekstplaatje wordt het bronzen beeldje bij afscheid een blijvende herinnering.
 

Een afscheidscadeau voor werkgever, directeur of manager

afscheidscadeau werkgeverVoor uw werkgever, directeur of manager hebben wij bijzondere afscheidscadeau's, zoals het beeld van een figuur die zijn hoed afneemt genaamd "Chapeau". Wat ook altijd in goede aarde valt, is het wijnpakket met beeldje.

Wij hebben hiervoor een aparte pagina, bekijk de afscheidscadeau directeur mogelijkheden met grote en kleine beelden.
 

Orgineel afscheidskado zoals een zonnewijzer en meer

Orgineel afscheidscadeau kopenBij Bronzenbeeldenwinkel.nl kunt u afscheidskado's vinden die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Dankzij ons veelzijdige assortiment kunt u veel afscheidskado ideeën opdoen.


 

Tips en ideeën om het naderende vertrek onvergetelijk te maken

Vragen die ook vaak komen kijken bij een naderend vertrek zijn:

Afscheidscadeau collega kopen voor man en vrouw

Gaat uw collega of werknemer uw bedrijf verlaten?  En zoekt u al een tijdje naar ideeën afscheid collega man of vrouw? Koop dan een bronzen beeldje als afscheidscadeau!

Een cadeau afscheid collega of afscheidscadeau werkgever van brons maakt een onvergetelijke indruk omdat het zorgt voor een blijvende herinnering aan de tijd die u met elkaar heeft gewerkt. Heeft u vragen over een afscheidscadeau collega kopen? Neem gerust contact met ons op.

 

Blijvende afscheidscadeau ideeen | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheidscadeaus.  

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeaus deze vindt u bij :
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel