Afscheidscadeau werk kopen | Originele afscheidscadeau ideeën

afscheidscadeau, afscheidscadeau werkEen origineel afscheidscadeau kopen in de vorm van een bronzen beeldje voor het vertrek van een collega op uw werk, een werknemer of een leuk afscheidskado ter afscheid van uw werkgever of directeur.

Bedank met een van onze originele geschenk beelden een collega, een teamlid of leidinggevende voor zijn of haar collegialiteit als hij of zij verandert van baan, met pensioen gaat of gaat emigreren of schenk uw werkgever of directeur een afscheid beeld voor wat hij of zij voor u heeft betekend op het werk.
 

Bekijk onze categorieën met afscheidscadeau ideeën

Voor de sectoren kinderopvang, onderwijs, zorg en bepaalde beroepen hebben wij speciale afscheidsbeeldjes.

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

kleine afscheidscadeautjes    Grote afscheidsgeschenken    beroepen beeldje als origineel afscheidscadeau

afscheidscadeau kinderopvang    afscheidscadeau onderwijs    afscheidscadeau zorg

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau    zonnewijzer als origineel afscheidskado

Bronzen penning voor afscheid    Bronzen plaquette ter afscheid    afscheidsbeeld op maat gemaakt
 

Bekijk de video met uitleg over onze afscheidscadeaus
 


 

Leuk afscheidscadeau beeld schenken

leuk afscheidscadeauBij Bronzen Beelden Winkel kunt u een leuk afscheidscadeau schenken, zoals het afscheid beeld "Het glas heffen" waarbij geproost wordt op de prettige of succesvolle samenwerking op het werk.

Onze kleine beeldjes ter afscheid worden met de hand worden vervaardigd en de kwaliteit van onze hele afscheidskado collectie is hoog.

Dit betekent dat de levensduur lang is en uw ex-collega of werkgever jarenlang zal kunnen genieten van het bronzen beeldje als afscheid cadeau.
 

Ruime keuze voor een persoonlijk afscheidskado

afscheidskadoEen afscheidskado beeld voor op het werk hebben we in tal van ontwerpen beschikbaar, bijvoorbeeld voor collega's onderling waarbij ze elkaar op meer informele wijze benaderen. De bronzen beelden bestaan onder andere uit twee personen die elkaar een vriendschappelijke handdruk geven. Of twee personen die elkaar luchtig een high five geven.

Speciaal voor een werknemer die zijn doel heeft behaald en toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn carrière hebben we het afscheidskado met de naam "De Carrièreladder".

Een andere mogelijkheid is het bronzen beeld van "De Drie Vrienden", als een van de vrienden gaat emigreren, beslist een origineel afscheidskado bij emigratie. Daarnaast hebben wij specifieke beeldjes voor het afscheid nemen van een vrouwelijke collega. Bekijk de afscheidscadeau vrouwelijke collega mogelijkheden.
 

Onze afscheid beeldjes worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn daarom perfect als afscheidskado
 

Bronzen beeld bij afscheid werk met tekstplaatje

Om het bronzen beeldje voor een afscheid op het werk een persoonlijk karakter mee te geven, kunt u bij ons ook tekstplaatjes laten graveren. Hierop kunt u bijvoorbeeld een korte anekdote plaatsen, de datum van vertrek inclusief naam van degene die vertrekt of een andere afscheid tekst. Mede dankzij het tekstplaatje wordt het bronzen beeldje bij verandering van baan een blijvende herinnering. Bekijk ook bovenstaande video voor meer informatie hierover.
 

Tips en ideeën om het naderende vertrek onvergetelijk te maken

Vragen die ook vaak komen kijken bij een naderend vertrek van een collega, leidinggevende, werknemer of werkgever zijn:

Afscheidscadeau kopen online - snel geleverd

afscheidscadeau kopenU kunt onze afscheidscadeau's eenvoudig online bestellen. Deze heeft u zonder tekstplaatje binnen 2 werkdagen al op kantoor of in huis en met tekstplaatje binnen 5 werkdagen. Wilt u het afscheid beeld met persoonlijke tekst op het tekstplaatje eigenlijk morgen al ontvangen? Maakt u dan gebruik van onze spoedservice. Deze service kunt u direct mee bestellen bij het betreffende beeldje.

Een cadeau afscheid werk van brons maakt een onvergetelijke indruk omdat het zorgt voor een blijvende herinnering aan de tijd die u met elkaar heeft gewerkt. Heeft u vragen over een afscheidscadeau kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Blijvende afscheidscadeau ideeën | onze TOP 10

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 afscheidscadeaus.

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeau's, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenAfrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel