Navigatie

Afscheidscadeau kopen voor collega of vriendafscheidscadeau, cadeau afscheid collega

Een afscheidscadeau kopen voor het vertrek van een collega of vriend, bijvoorbeeld een collega bedanken voor al zijn trouwe jaren bij het bedrijf of een afscheidskado voor vrienden die naar het buitenland vertrekken. Bronzenbeeldenwinkel.nl heeft een groot assortiment unieke beelden en geschenken van brons  welke met de hand worden vervaardigd.  De kwaliteit van onze hele collectie is hoog. Dat betekent dat de levensduur lang is en de ontvanger jarenlang zal kunnen genieten van het bronzen beeldje. 

 

Altijd een passend afscheidskado

Afscheidscadeaus hebben we in tal van ontwerpen beschikbaar, ook in abstracte creaties. De beelden bestaan onder andere uit twee personen die elkaar een vriendschappelijke handdruk geven. Of twee personen die elkaar luchtig een high five geven. Ook beelden van personen die elkaar op een informelere wijze benaderen kunt u bij ons bestellen. Speciaal voor een werknemer die zijn doel heeft behaald en toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn carrière hebben we het afscheidskado met de naam ‘De Carrièreladder’. Ook een afscheidscadeau van een bronzen veer op een natuurstenen sokkeltje vindt u bij ons in het assortiment. Een andere mogelijkheid is het bronzen beeld van ‘De Drie Vrienden’, beslist een origineel afscheidscadeau, of het afscheidscadeau inclusief wijnpakket.


 

Orgineel afscheidskado kopen

Verras uw vriend met een orgineel afscheidskado. Wij kunnen uw afscheidsgeschenk voorzien van een teksplaatje met uw persoonlijke tekst zodat u echt een uniek afscheidskado van brons geeft. Vragen die ook vaak komen kijken bij een afscheidscadeau zijn:

 

Afscheidscadeau collega voor zowel een man als vrouw

GOrgineel afscheidscadeau kopenaat uw collega of werknemer uw bedrijf verlaten?  En zoekt u al een tijdje naar ideeën afscheid collega? Hier vindt u een uniek en persoonlijk afscheidscadeau collega. Deze beelden zorgen ervoor dat uw collega of werknemer een mooie blijvende herinnering heeft aan uw bedrijf. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke tekst middels een tekstplaatje aan het beeldje toe te voegen.

 

Heeft u vragen of wilt u specifieke wensen als afscheidscadeau voor collega? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Bronzen afscheidscadeau voorzien van tekstplaatje

Om het bronzen afscheidscadeau een persoonlijk karakter mee te geven, kunt u bij ons ook tekstplaatjes laten graveren. Hierop kunt u bijvoorbeeld een korte anekdote plaatsen, de datum van afscheid inclusief naam van degene die vertrekt of een andere tekst. Mede dankzij het tekstplaatje wordt het beeld een blijvende herinnering. Zonder tekstplaatje kunt u uw bestelling binnen ongeveer 2 werkdagen tegemoet zien. Met tekstplaatje is de levertijd een paar dagen langer. Kijk ook eens bij onze andere geschenken.  

 

Bekijk ook

zakelijke bedankjes | vriendschapsbeeldjes | zonnewijzers | tuinbeelden | dierenbeelden

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie  over het afscheidscadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel