Navigatie

Gouden huwelijk cadeau | 50 jaar getrouwd cadeau50 jaar getrouwd cadeau | Kado 50 jarig huwelijk

Opzoek naar een huwelijkscadeau voor een 50 jarige huwelijk? Wij helpen u graag met een origineel cadeau. 

50 jaar getrouwd, het is voor de gelukkigen onder ons die dat gegund is. Een prachtig kroonjaar om te vieren. Voor dit gouden jubileum is een bronzen beeld een erg leuk cadeau. Wat dacht u van het beeld ‘Handen met hart’ of het beeld ‘Om elkaar geven’?
 

50 jaar getrouwd cadeau: een blijvende herinnering

Een stel dat al zo lang bij elkaar is, kiest duidelijk voor iets duurzaams, iets blijvends. Daarom past een bronzen beeld daar zo goed bij. Om in de vensterbank te plaatsen, op dat mooie kastje of in de tuin. Om telkens weer naar te kijken en nooit op uitgekeken te raken. Met een persoonlijke boodschap maakt u het cadeau nog specialer. Of het nu uw opa en oma zijn, uw ouders of goede vrienden, u maakt hen zeker blij met een 50 jaar getrouwd cadeau.

 

Bekijk onze populaire categorieën 50 jaar getrouwd cadeau

Kleine huwelijksgeschenken kopen Grote huwelijkscadeau's voor een bruiloft Liefdesparen als huwelijkscadeau tuin

 

Een cadeau voor een 50 jarig gouden huwelijk met een kostbare uitstraling

Een bronzen beeld is een cadeau met karakter. Dit komt door de ambachtelijkheid waarmee deze beelden vervaardigd worden. Wij werken alleen met echte vakmensen, en het patina wordt altijd met de hand afgewerkt. Daardoor is ook ieder bronzen beeld uniek, u vindt daarvan geen tweede die exact hetzelfde is.

 

Kies uit een ruim assortiment huwelijkscadeau's voor het bruidspaar

Wij hebben een collectie van ruim 2000 beelden, van figuratief tot abstract. Zoveel mensen, zoveel smaken. Als u rondkijkt op onze site vindt u altijd wel iets dat u aanspreekt. Al vele stellen zijn gelukkig gemaakt met een bronzen huwelijksgeschenk, al dan niet met een persoonlijke boodschap. De herinnering aan de bruiloft of aan de vele mooie jaren samen maakt het beeld zo waardevol.

 

Veilige verzending en goede service van uw 50 jarige huwelijkscadeau

Over de bezorging van het 50 jaar getrouwd cadeau hoeft u niet in te zitten; met onze ervaring weten wij raad met alle soorten bronzen beelden, van groot tot klein, en verpakken deze met uiterste zorg en aandacht. Ook worden ze met een track & trace code verstuurd, zodat deze niet zoek kunnen raken. Het met spoed bezorgen van een pakket is voor ons geen enkel probleem. Niet voor niets worden wij door de klanten gewaardeerd om de hoge kwaliteit en snelle bezorging.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel