Dieren spuitfiguren voor uw vijver of tuin

dieren spuitfiguur, spuitfiguren dierenDieren spuitfiguren van brons die water spuiten in uw vijver of die als zelfstandig waterornament gebruikt kan worden. Onze water spuitfigren en andere waterornamenten zijn ideaal voor een snelle upgrade van uw tuin.

U plaatst een waterspuitende eend, reiger, schildpad of ander dier heel eenvoudig, bijvoorbeeld aan de rand van een bestaande vijver of zwembad. Het zorgt voor een continue kletterende straal water en trekt bovendien vogels en insecten aan. Het verse water is heerlijk voor de vogels in uw tuin.
 

Verschillenden dieren als spuitfiguur

In ons assortiment vindt u diverse soorten waterspuitende dieren. U kunt ervoor kiezen één spuitfiguur van een dierensoort in uw tuin te plaatsen of een combinatie te maken van meerdere dieren, zoals eenden en vissen.

De collectie biedt zowel fantasierijke draken aan als echt lijkende exemplaren van zwanen. Als u graag een natuurlijke aanblik creëert rondom uw vijver zijn de natuurlijk ogende eenden een goede keuze. Wilt u graag een vrolijke noot in uw tuin? Kies dan voor de guitige stokstaartjes aan de rand van uw zwembad of terras.

Wij hebben ook diverse spuitfiguren van kikkers. Wij hebben er zoveel, dat wij deze op een aparte pagina hebben geplaatst. Bekijk onze kikker spuitfiguren.
 

Aansluiting water spuitfiguren van eenden, schildpadden, reigers, vissen en meer

Voor een spuitfiguur heeft u een waterpomp- en slang nodig om het water rond te kunnen pompen, en wellicht een water opvangbak als u de waterspuitfiguur niet aan uw vijver plaatst, maar als zelfstandig wateronament wilt laten functioneren. Beide kunt u direct mee bestellen zodat u meteen kunt genieten! Spuitfiguren vanaf € 2.000,= worden gratis geplaatst, wij regelen dan alles voo u!

Wilt u meer weten over onze waterspuitfiguren of heeft u vragen over een dieren spuitfiguur kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op een de afbeelding voor meer informatie over het spuitfiguur

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel