Graflantaarn kopen o.a bronzen graflantaarns

Graflantaarn kopen als grafaccesoires om iemand gedenken.  Nagenoeg overal ter wereld spelen licht en kaarsen een belangrijke rol bij en na het overlijden van een dierbare. We branden kaarsen tijdens de uitvaart, we steken een kaarsje op als we aan iemand denken en we branden kaarsen bij het graf. Als u graag een kaars brandt voor uw dierbare, is het prettig daarvoor de juiste middelen te hebben. Bronzenbeeldenwinkel biedt daarom diverse graflantaarns aan. Met een graflantaarn op of bij het graf heeft u altijd een veilige plek voor de brandende kaars. De kaars kan niet omvallen, uitwaaien of uitgaan door regen. Als u het graf bezoekt steekt u de meegebrachte of al aanwezige kaars aan, en deze kunt u zelfs laten branden als u weggaat. Zo is er altijd een lichtje aanwezig op of bij het graf. Een prettige gedachte voor wanneer u het graf weer verlaat na uw bezoek.

 

Bronzen graflantaarn

Bronzenbeeldenwinkel heeft een ruim assortiment bronzen grafaccessoires, waaronder ook bronzen graflantaarns. Deze lantaarns zijn gemaakt van hoogwaardig brons waarin glazen ruitjes zijn aangebracht. U plaatst de kaars door het deurtje in de lantaarn te openen. Nadat het deurtje gesloten is, blijft de kaars goed branden. De bronzen variant van de graflantaarn staat mooi in combinatie met andere bronzen grafaccessoires, zoals bronzen grafbeeldjes, bronzen grafletters of een grafvaas. Brons combineert ook goed met traditionele natuurstenen grafstenen of glazen elementen in een grafsteen. Het bronzen materiaal staat ook prachtig in een natuurlijke omgeving en past dus overal. Kies voor een stijlvolle witte kaars, een kaars in crèmekleur of een kaars in bijpassende bronstint.

 

Granieten graflantaarn

Voor wie liever een traditionele graflantaarn heeft, is er ook een granieten optie. Deze past uitstekend bij een natuurstenen grafsteen in dezelfde of een iets lichtere tint. De graflantaarn biedt dezelfde bescherming tegen weer en wind als de bronzen variant. Het is een kwestie van smaak welke lantaarn u uitkiest. Natuurlijk kunt u beide ook combineren. Ook in deze lantaarn kunt u kaarsen in allerlei kleuren branden. De meeste mensen kiezen voor een lichte variant, zoals wit of crèmekleurig.

 

Overigens hoeft u een graflantaarn niet uitsluitend te gebruiken bij een graf op een begraafplaats. U kunt de graflantaarn ook gebruiken om thuis, bij een eigen gedenkplek in de tuin, een kaars te branden. Met de grafaccessoires van Bronzenbeeldenwinkel maakt u het gedenken een persoonlijke aangelegenheid, zodat u uw dierbare op elke mogelijke wijze en plek kunt gedenken.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel