Sterrenbeeld Steenbok cadeau | Beeld steenbok

sterrenbeeld steenbok cadeauSterrenbeeld steenbok cadeau. Opzoek naar een sterrenbeeld cadeau voor het sterrenbeeld steenbok? Dan zit u hier goed. Sterrenbeelden worden bepaald door de stand van hemellichamen, zoals de zon, maan en planeten, op een bepaalde plek en plaats in ons sterrenstelsel. Er zijn in totaal twaalf verschillende sterrenbeelden.

Bij het sterrenbeeld  steenbok is men geboren tussen 22 december en 19 januari. Wil je een vriend, vriendin of familielid een sterrenbeeld steenbok cadeau geven? Dan is het slim om de geboortedatum nog even te controleren. Een sterrenbeeld is overigens niet alleen zeer geschikt als verjaardagscadeau, spiritueel cadeau maar ook als geboortegeschenk!

 

Het sterrenbeeld Steenbok

Iemand met het sterrenbeeld Steenbok is dus geboren tussen 22 december en 19 januari. Steenbokken staan bekend als zeer betrouwbare en gedisciplineerde mensen. Ze zijn zeer verantwoordelijk in hun werk en zijn uitstekende leiders en managers. Steenbokken zijn erg ambitieus en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Niet alleen in hun dagelijkse leven, maar ook op hun werk.

Een Steenbok is zeer geduldig en kijkt daarom in het begin graag de kat uit de boom. Geef ze vooral de tijd om even rustig te wennen. Zodra ze zich eenmaal veilig voelen, zijn Steenbokken de perfecte werknemers, vrienden en familieleden.

 

Een bronzen beeld van de Steenbok

kado voor steenbokEr zijn verschillende bronzen beelden van de Steenbok verkrijgbaar. Zo kun je kiezen tussen het sterrenbeeld symbool en de échte Steenbok. De bronzen beelden worden gemaakt aan de hand van hoge kwaliteitseisen. Dit zorgt ervoor dat het bronzen beeld heel lang mooi blijft.

Wil je graag een persoonlijk tintje toevoegen aan je cadeau? Geen probleem, want je kunt de bronzen beelden gemakkelijk personaliseren door het toevoegen van een tekstplaatje. De tekst mag je helemaal zelf bedenken! Wil je het cadeau alvast professioneel laten inpakken? Ook dat is mogelijk! Je kunt zelfs een kaartje met persoonlijke tekst toevoegen. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar!

 

Kado sterrenbeeld steenbok kopen

Hieronder vindt u ons assortiment als cadeau voor iemand met sterrenbeeld steenbok. 
Klik op de afbeelding om het artikel te bekijken

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel