Zakelijk kunst kopen 

Zakelijk kunst kopen ter verfraaiing van uw bedrijfsgebouw of school of als zakelijke geschenk aan uw medewerkers of zakenrelatie. U wilt uw zakenpartner of de directeur van de organisatie waarmee u samenwerkt een mooi geschenk geven. En u wilt dat het cadeau een warme maar zakelijke uitstraling heeft. Dan zijn de beelden van Bronzen Beelden Winkel de perfecte keuze.

Wij bieden prachtige beeldjes aan van zeer hoge kwaliteit. In de collectie zakelijke kunst vindt u een groot aantal beelden dat zeer geschikt is om als zakelijk geschenk te geven. Hiermee bekrachtigt u een zakelijke band, geeft u een mooi bedankje of viert u het opstarten of afsluiten van een project. Of u schaft deze kunst aan om de kunstcollectie van uw organisatie aan te vullen. Onze beeldjes staan prachtig in een ontvangsthal of in de aula van een school.
 

Grote en kleine beelden huren/kopen als eye-catcher bedrijf

Zoekt u als bedrijf een echte eyecatcher voor in de entreehal, vergaderruimte of een beeld dat u voor het pand kunt plaatsen? Onze beelden zijn prachtige kunst objecten die hier prachtig zullen staan en veel klasse zullen uitstralen. Het is ook mogelijk om ieder half jaar of kwartaal een groot beeld of klein beeld te huren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u meer informatie kunnen verstrekken.


Kunst afschrijven belastingdienst   

Zakelijke kunst kopen draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw bedrijf, het is fiscaal ook aantrekkelijk. De fiscus ziet het aankopen van kunst als investering, waardoor u tot veertig procent van de aanschafwaarde kunt afschrijven. Uw kunstwerk kost uw bedrijf of organisatie in de praktijk veel minder dan het originele bedrag. Stijgt het object in de loop der tijd in waarde? Dan wordt deze waardestijging niet belast. Er komen dus meerdere belastingvoordelen kijken bij het kopen van zakelijke kunst.
 

Kunst kopen fiscaal 

Twijfelt u over het aanschaffen van zakelijke kunst? Laat u dan niet weerhouden door de prijs en zeker niet door de fiscale voordelen. Een bronzen beeldje aanschaffen is belastingtechnisch een stuk voordeliger dan andere relatiegeschenken. Zakelijke kunst kopen voor uw eigen organisatie kan op den duur bovendien meer geld opleveren, als het stuk in waarde stijgt. Mooie beeldjes of schilderijen inspireren medewerkers en maken uw pand tot een aangename werkplek. Er zijn dus genoeg redenen om zakelijke kunst te kopen, voor uw eigen bedrijf of als relatiegeschenk.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel