Grafdecoratie vogel | Bronzen vogel op grafsteen

Grafdecoratie vogel.  De bronzen beeldjes van vogels van Bronzenbeeldenwinkel staan prachtig in huis en in de tuin, zoals onze kleine bronzen vogeltjes. Maar wist u ook dat u deze grafbeeldjes kunt aanschaffen om een grafmonument te verfraaien? Met een klein bronzen vogeltje op een grafsteen beschikt u over een mooie toevoeging aan een grafsteen. Hiermee maakt u het grafmonument nog persoonlijker.

Een extra mooi gebaar als uw dierbare een echte vogelliefhebber was. Ook mooi om te geven aan iemand die onlangs iemand is verloren, als troostcadeau. De grafdecoratie in de vorm van een vogeltje kan op de steen of het grafmonument worden vastgezet zodat het vogeltje niet kwijtraakt of ontvreemd wordt. U kunt kiezen voor een enkel vogeltje, vogeldrinkbakjes meerdere vogelbeeldjes of een verzameling kleine dierenbeeldjes uit onze collectie dierenbeeldjes of  vogel beelden. Zo maakt u het graf helemaal compleet. Het monteren van een bronzen beeldje is bovendien ook mogelijk als het graf al enige jaren bestaat.

 

Bronzen vogeltjes voor op het graf

Vogeltjes symboliseren vergankelijkheid, lichtheid en het bovennatuurlijke. Geen wonder dat deze bronzen diertjes een mooie aanvulling op een grafmonument zijn. Kies bijvoorbeeld voor een kleine mus of een sierlijk vogelpaar dat voor liefde en trouw staat. U kunt uw eigen keuze maken uit onze selectie bronzen vogeltjes voor op het graf, zodat u het graf van uw dierbare precies aan kunt kleden zoals u wilt. Het toevoegen van een extra bronzen element is mooi om te doen op een bijzondere dag, zoals een sterfdag of de verjaardag van de overledene. Zo kunt u met een klein ritueel toch stilstaan bij deze dag, door iets tastbaars toe te voegen aan zijn of haar laatste rustplaats.

 

Montage van grafaccessoires vogel op grafstenen

Bronzenbeeldenwinkel zorgt graag voor een vakkundige montage van uw bronzen beeld op de grafsteen. Zo blijft het bronzen vogeltje onder alle omstandigheden goed zitten en hoeft u niet bang te zijn dat het bronzen ornament gestolen wordt. Uw bronzen vogel kan op diverse plekken op de steen gemonteerd worden. U kunt eenvoudig aangeven waar de vogel gemonteerd moet worden door de locatie op een foto van het grafmonument te markeren. Wij zorgen ervoor dat het bronzen beeldje perfect geplaatst wordt op de grafsteen van uw dierbare.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel