80 jaar verjaardag cadeau | ideeën 80 jarige verjaardag

80 jaar verjaardag cadeau80 jaar verjaardag cadeau schenken. Bent u uitgenodigd om op een verjaardag te verschijnen van een dierbare die al bijna 80 jaar is? Dit soort verjaardagen zijn feestdagen met een gouden randje, omdat het bijzonder is om deze 80 jarige leeftijd te mogen bereiken. Hoe ouder iemand wordt, hoe belangrijker vrienden en familie zijn. Maar er is één ding dat eigenlijk altijd hetzelfde blijft: het krijgen van verjaardagscadeau maakt een 80 jarige verjaardag extra speciaal.

Op zoek naar een origineel cadeau dat emoties op zal roepen? Wat geeft u iemand die ogenschijnlijk alles al heeft? Wat dacht u van een bronzen beeldje als verjaardagsgeschenk? Hiermee laat u zien hoe waardevol de 80 jarige voor u is. In onze webshop vindt u een groot assortiment met de mooiste bronzen beelden.
 

80 jaar verjaardag cadeau voor hem of haar

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

80 jaar vrouw kado    80 jaar man kado
 

Onze kleine bronzen beeldjes als cadeau 80 jaar verjaardag

Een goed voorbeeld van verjaardagscadeaus zijn onze kleine bronzen geschenken. Ideaal om gemakkelijk mee te nemen naar de 80 jarige toe en om te overhandigen. Door het ruime keuzeaanbod is er altijd een uniek bronzen verjaardagsgeschenk te vinden waar uw hart een sprongetje van maakt.

Doordat we deze kunstwerken hebben onderverdeeld in categorieën, selecteert u eenvoudig het onderwerp dat u aanspreekt, zoals muziekbeeldjes, vrouwenbeeldjes, bronzen beeldjes van beroepen of die juist vriendschap symboliseren. De thema’s lopen erg uiteen en ook de designs verschillen sterk van elkaar. Door deze leuke mix van hoogwaardige bronzen beelden die allemaal met de hand zijn afgewerkt, is het alleen al een feestje om het assortiment te bekijken.
 

Mooie verjaardagswensen voor een 80 jarige

Enkele leuke en mooie spreuken 80 jaar verjaardag zijn: 

 • Geniet je bent maar één jaar lang 80 jaar.
 • Pas op brandgevaar, 80 kaarsjes  dit jaar.
 • Hoe grijzer, hoe eigenwijzer
 • Tachtig is prachtig!
 • Geen gezeur of gemaar, je bent nu 70 jaar!
 • 80 jaren van geluk, met deze felcitatie niet meer stuk! 
 • Jong blijven kan op iedere leeftijd! 
 • Hieperde piep zoals je ziet vergeten wij je 80 jarige verjaardag niet.
 • 80 jaar jong zijn is veel beter dan 40 jaar oud zijn! gefeliciteerd!
   

Verjaardag 80 jaar vieren

80 jaar verjaardag ideeenAl onze artikelen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Dat komt doordat ze zijn afgewerkt met een speciale laag, zodat het weer geen schade toe kan brengen aan het kunstwerk. Zoekt u echt een speciaal beeld voor buiten? Dan kan een blik werpen in onze categorie tuinbeelden niet ontbreken.

Een leuk idee wanneer de tuin van de 80 jarige wel een kleine update kan gebruiken. Met een bronzen tuinbeeld als verjaardagscadeau krijgt de tuin op simpele wijze een heel andere uitstraling. Neem een kijkje bij zowel levensecht lijkende als abstracte kunstwerken. Ontdek ook onze tuinvazen, fonteinen en zonnewijzers. Voor in elke tuin is er een passend cadeau te vinden.
 

Laat uw 80 jaar verjaardag cadeau personaliseren

Heeft u toch nog gevonden wat u zocht? Laat ons u helpen in de vorm van advies, zoals het laten ontwerpen van het bronzen verjaardagscadeau die u met trots kunt overhandigen aan de jarige. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Wel een keuze kunnen maken? Plaats het product dan in het winkelmandje en doorloop de stappen.

Hier kunt u ook aangeven of u er een tekstplaatje bij wilt ontvangen. Een leuk idee om het presentje van brons nog persoonlijke te maken. En voor de kleine beeldjes geldt ook dat we ze graag voor u inpakken. Zo is het geschenk gelijk klaar voor de grote dag. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling al binnen een paar werkdagen in huis is.
 

Wat geef je iemand die 80 jaar wordt? Onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 80 jarige verjaadagcadeau ideeën;  

Uiteraard hebben we meerdere originele 80 jarige cadeaus, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel