Granieten sokkels en zuilen van echt natuursteen graniet kopen

granieten sokkel kopen, sokkel graniet kopenGranieten sokkels en zuilen voor tuinbeeldenSpeciaal voor uw kunst beeld hebben we zeer mooie sokkels in het assortiment gemaakt van graniet.

Granieten zuilen en sokkels hebben diverse belangrijke voordelen. Graniet is bijvoorbeeld één van de hardste soorten natuursteen die er bestaan. Graniet heeft een zeer dichte structuur en kenmerkend is de uitstekende kwaliteit.

Sokkels van graniet kunnen gerust buiten geplaatst worden, omdat het materiaal niet tot nauwelijks vatbaar is voor weersinvloeden.

 

 

      
 

Sokkels van gezoet zwart graniet

sokkels gezoet zwart graniet, zwart granieten sokkels gezoetSokkels van gezoet zwart graniet met een betonlook. Zoeten van graniet is de laatste fase van het schuurproces. Hierbij wordt het graniet met een schuurschijf bewerkt en krijgt hij een mooie grijs/ zwarte betonlook.

Wij hebben gezoete granieten sokkels in diverse afmetingen beschikbaar, echter is maatwerk ook leverbaar.

 

 

Gepolijste sokkels en zuilen van graniet

Gepolijste sokkels van graniet betekent dat de sokkel een hoogglans kleur heeft. Het graniet wordt zo bewerkt met een polijstschijf zodat er een glimmend oppervlak ontstaat. Wij van Bronzen Beelden Winkel zijn van mening dat een beeld op een hoogglans sokkel niet het beste tot zijn recht komt en niet de meest chique manier is.  Mocht u een granieten sokkel met een gepolijste afwerking willen, dan is dit tegen een meerprijs mogelijk. 

Hieronder leest u wat een mooier alternatief is voor een gepolijste sokkel van zwart graniet.
 

Sokkels van graniet met een dark finish

granieten sokkels, sokkel van granietOnze sokkels van  graniet met een dark finish zijn uniek. Deze granieten sokkels zijn met een speciaal natuursteenmiddel behandeld zodat deze mooi donker en diep zwart van kleur worden, maar geen hoogglans gepolijste kleur krijgen. Deze afwerking staat heel chique en het kunst beeld komt het beste tot zijn recht.

Wij hebben zwart granieten sokkels in diverse afmetingen beschikbaar, echter is maatwerk ook leverbaar.
 

Granieten sokkel op maat of in een andere kleur

Wij kunnen ook een granieten sokkel voor u op maat maken, of in een andere kleur, zoals Impala graniet. Ieder gewenste kleur en afmeting is mogelijk, maar houdt u wel rekening met een levertijd van 4 maanden.
 

Granieten sokkel kopen

Bekijk ons onderstaande aanbod van granieten sokkels. Wij hebben gezoet zwart granieten sokkels en zuilen van graniet met een dark finish. Heeft u vragen over een granieten sokkel kopen?  Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de granieten sokkel

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel