Religieuze beelden kopen van bronsreligieuze beelden kopen

Bij Bronzen Beelden Winkel kunt u diverse religieuze beelden kopen van grote engelen, kleine beschermengeltjes, van Jezus Christus, van Maria en symbolen die centraal staan in het geloof, zoals een korenaar, een kruis of biddende handen. Ook voor het Boeddhistische geloof hebben wij bronzen Boeddha beelden.

Deze beelden met betekenis kunnen in huis worden gezet op een dressoir, boekenkast of aparte zuil, maar zijn ook geschikt voor in de tuin of als toevoeging een gedenkmonument. Ze worden veel gekocht door mensen die gelovig zijn of gewoon door liefhebbers die erg houden van het object als kunstvorm. Veel van de symbolen zijn eenvoudig te bevestigen aan de muur of op een sokkel.
 

Bekijk onze religieuze beelden categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

engelen beelden    jezus beelden    maria beelden

beschermengel beeldjes    religieuze symbolen    bronzen boeddha beelden
 

Afwerking bronzen beelden met religieuze betekenis

Alle religieuze beelden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden met de hand afgewerkt. Ze zijn zowel geschikt voor binnenshuis als buitenshuis. Tevens kunnen alle beelden vastgezet worden doordat er aan de achterzijde of onderzijde van het bronzen religieuze beeld pennetjes bevestigd kunnen worden. Eventueel kunt u samen met uw religieuze bronzen beeldje een sokkel bestellen. Het is mogelijk om bij het afleveren van uw bestelling het beeld op de sokkel te laten bevestigen door onze vakmensen. Desgewenst zetten ze het beeld vervolgens op de plek van uw keuze.
 

Mythologische beelden vanuit de mythologie

Naast religieuze beelden voor het geloof hebben we ook een categorie mythologische beelden met op dit moment twee soorten mythologische beelden, Griekse beelden en beelden van mythische wezens, zoals feeën, nimfen, elfen en pixie's.
 

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

griekse beelden    fee beelden, elf beeld
 

Religieuze beelden online bestellen

U kunt de afbeelding selecteren om meer informatie te lezen over het betreffende artikel. Bent u nog enthousiaster geworden? Het is mogelijk om het beeld gelijk te bestellen. Heeft u vragen over een religieus beeld kopen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op een categorie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel