Religieuze beelden kopen van bronsreligieuze beelden kopen

Bij Bronzen Beelden Winkel kunt u diverse religieuze beelden kopen. Het zijn beelden met een betekenis. Ze worden veel gekocht door mensen die gelovig zijn of gewoon door liefhebbers die erg houden van het object als kunstvorm. Onderstaand aanbod bestaat meer uit religieuze symbolen, zoals korenaren, kruizen en biddende handen.

Veel van de symbolen zijn eenvoudig te bevestigen aan de muur, wat ook een uitkomst is wanneer u geen of weinig ruimte hebt voor een staand religieus beeld van brons. Tevens hebben we de overige bronzen religieuze beeldjes onderverdeeld in de subcategorieën; Mariabeelden,  Jezus Christus beelden en engelen beelden. Daarnaast hebben we vanuit het Boeddhisme nog een bijzondere boeddha beelden.

 

Afwerking bronzen beelden met religieuze betekenis

Alle religieuze beelden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden met de hand afgewerkt. Ze zijn zowel geschikt voor binnenshuis als buitenshuis. Tevens kunnen alle beelden vastgezet worden doordat er aan de achterzijde of onderzijde van het bronzen religieuze beeld pennetjes bevestigd kunnen worden. Eventueel kunt u samen met uw religieuze bronzen beeldje een sokkel bestellen. Het is mogelijk om bij het afleveren van uw bestelling het beeld op de sokkel te laten bevestigen door onze vakmensen. Desgewenst zetten ze het beeld vervolgens op de plek van uw keuze.

 

Mythologische beelden vanuit de Griekse, Romeinse en Egyptische mythologie

Informatie volgt.

 

Religieuze beelden online bestellen

U kunt de afbeelding selecteren om meer informatie te lezen over het betreffende artikel. Bent u nog enthousiaster geworden? Het is mogelijk om het beeld gelijk te bestellen. Heeft u vragen over een religieus beeld kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Klik op een categorie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel