Bronzen egel beeld kopen | Egel beelden brons

bronzen egels, egel beelden, beeld egelBronzen egels zijn een van ons meest grappige dierenbeelden. Een egel is een dier dat van nature nogal schuw is. Egels zijn niet vaak te zien en blijven in hun schuilplaats zitten. Ze zijn dan ook met al hun stekels niet erg aaibaar, al zien ze er wel erg schattig uit. Veel mensen vinden egels dan ook erg leuk. Als u graag een egel in uw tuin wilt zien, kies dan voor een aaibaar bronzen egel beeldje.

Het is een waar vakmanschap om deze egels te vervaardigen. De egel beelden zijn gemaakt met de verloren was methode, en vervolgens met de hand vormgegeven en gepatineerd. Bij de verloren was methode kan de kunstenaar zelf de retouche van het model in was doorvoeren. Hierdoor is elk egelbeeldje verschillend en elke egel uniek.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Egel beeld als eyecatcher in de tuin

egel beeldEen bronzen egel is een prachtige, subtiele eyecatcher in uw tuin. Ze kunnen door ons op een natuursteen sokkel worden geplaatst, of gewoon vrij in de natuur. Maar ook binnen, op de vensterbank of op een kastje, zou de egel zeker niet misstaan.

Elke bronzen egel heeft weer zijn eigen karakter: de een is nieuwsgierig, de ander zit te eten en er zitten ook eigenwijze egels bij.
 

Uw favoriete egel beeldje van brons

De egel beeldjes zijn erg populair. Ze zijn aandoenlijk en er zit voor iedereen wel iets bij. Zo is er zelfs een hele familie met jonge egeltjes die over hun rug rollen. De beeldjes zijn er in alle maten; sommige zijn op ware grootte maar andere zijn groter of kleiner. Elke kunstenaar heeft weer zijn eigen stijl, dat verschil is duidelijk te zien bij deze egel beelden.
 

Bronzen egel beeld kopen

Verzending van de bronzen egels binnen Nederland en België is gratis. Bovendien krijgt u er een professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 bij om de bronskleur te beschermen. Dit is met name nodig als het egel beeld buiten staat en is blootgesteld aan alle elementen. De patina blijft zo beter behouden.

Een egelbeeldje wordt verzonden met de grootste zorg. Door onze ervaring met bronzen beelden in alle maten, weten wij hoe we deze zorgvuldig kunnen verpakken waardoor er niets beschadigd raakt en deze wordt met Track en Trace code aan u verzonden. U kunt direct een bronzen egel beeld online bestellen in onze webshopHeeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie  over het bronzen egel beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel