Inspiratie voor teksten voor de verjaardag van uw zoon

Wilt u uw zoon een verjaardagscadeau geven waar hij gegarandeerd nog vele jaren plezier aan zal kunnen beleven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bronzen beelden zijn van de hoogste kwaliteit, ontworpen door echte kunstenaars en stuk voor stuk met de hand afgewerkt. U bent hierdoor altijd verzekerd van een uniek kunstwerk. Een bronzen beeld als verjaardagscadeau mag dan ook met recht een erfstuk worden genoemd. 

In onze webshop vindt u een grote hoeveelheid bronzen beelden. Kies een exemplaar dat u doet denken aan uw zoon. Heeft hij een stoere stijl? Dan is een abstract of realistisch dierenbeeld misschien wel wat voor hem? Ook onze bronzen beelden gebaseerd op spreekwoorden en gezegdes zijn perfect als verjaardagscadeau. Om het geschenk helemaal compleet te maken, kunt u het kunstwerk door ons laten graveren. Weet u niet welke tekst u op het tekstplaatje zou moeten plaatsen? Wij helpen u graag op weg. Hieronder hebben we de leukste, korte teksten voor u verzameld. Kies de tekst die het best bij uw zoon past, of verzin uw eigen boodschap. 

 

Een persoonlijke tekst laten plaatsen op het bronzen beeld voor uw zoon

Veel van onze klanten kiezen ervoor om het bronzen beeld te personaliseren met een persoonlijke boodschap. Een vaak gekozen optie is bijvoorbeeld het laten graveren van de naam en de geboortedatum. Dit is een makkelijke manier om duidelijk te maken voor wie het cadeau bestemd is. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een korte, zelfgeschreven tekst met uw zoon te delen. Laat hem bijvoorbeeld weten dat u heel veel van hem houdt, trots bent op wat hij heeft bereikt en hem heel veel geluk wenst voor de toekomst. Uit ervaring weten we dat niet alleen liefdevolle, maar ook humoristische teksten zeer worden gewaardeerd. Vereeuwig bijvoorbeeld een betekenisvolle grap tussen jullie beiden in een bronzen beeld. Mooi voor nu, maar ook voor later! 

 

Korte teksten voor op een bronzen beeld voor uw zoon 

Het kan lastig zijn om de juiste woorden te vinden, zeker wanneer ze worden vereeuwigd in een metalen tekstplaatje. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom hebben we de mooiste, korte teksten voor u verzameld. Van poëzie tot humor, wij hebben een passende tekst voor iedereen: 

"Door liefde komt leven. Door leven komt geluk."

"Geboren om voor altijd van te houden."

"Ik heb je lief, zo lief."

"De wereld is mooi met jou."

"Feliciteren betekent geluk wensen."

"Ik wil je heel erg jarig laten voelen."

"Duizendmaal hoera voor jou."

"Vier je leef - tijd."

"Vandaag is het jouw feestje."

" [naam] is jarig, en dat vieren wij."

 

Verjaardagscadeau voor uw zoon | Engelse teksten voor op het bronzen beeld 

We zien steeds vaker dat klanten ervoor kiezen om een Engelse tekst op onze bronzen beelden te laten plaatsen. Kan uw zoon goed Engels? Dan is dit misschien een leuk idee. Het geeft het beeld een internationale allure, en heeft een zeer moderne uitstraling. Hieronder hebben wij enkele populaire Engelse teksten op een rijtje gezet, die u een beeld kunnen geven van de mogelijkheden:

"We love you to the moon and back."

"Love makes a family."

"What's yours will find you."

"Here's to another year of laughing together."

"May every new chapter be better than your last."

"Be like whiskey, just get better with age."

 

Bekijk onze populaire verjaardagcadeau zoon categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Tuinbeeld als blijvend verjaardagscadeau    Dierenbeeld als origineel verjaardagscadeau    zonnewijzer als origineel verjaardagscadeau

kleine beeldjes als grappig verjaardagcadeau    Leuk verjaardagscadeau kopen    familie beeldjes als cadeau verjaardag man

abstracte binnen beelden    sterrenbeeldjes cadeau    bronzen wanddecoratie voor verjaardag

originele verjaardagscadeautjes onder 150

Waar moet je op letten als u een bronzen beeld met tekstplaatje besteld?

Als u een tekstplaatje wilt toevoegen aan uw bestelling, kunt u dit doen op de productpagina van het artikel. De tekst die op het tekstplaatje moet komen te staan, kunt u vervolgens achterlaten in het opmerkingen veld bij de betaling.  We hanteren één prijs, ongeacht de hoeveelheid letters of regels. Wij adviseren u echter om niet meer dan vier regels op te geven. Hoe groter de tekst, hoe kleiner de letters zullen worden. Mochten we twijfels hebben over de leesbaarheid van de tekst, dan zullen we contact met u opnemen voordat we overgaan tot graveren. 

De levertijd van een bronzen beeld met tekstplaatje bedraagt ongeveer 2 tot 3 werkdagen. 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel