Bronzen kraanvogel beeld kopen voor in huis of als tuinbeeld

Bronzen kraanvogel, kraanvogel beeldEen kraanvogel beeld van brons! Bij bronzenbeeldenwinkel.nl vindt u niet alleen de mooiste bronzen kraanvogel beelden die er zijn, maar ook nog eens van de beste kwaliteit.

Alle bronzen kraanvogels in deze categorie zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Heeft een kraanvogel beeld als tuinbeeld de voorkeur? Dan is het goed om te weten dat ze goed tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Kraanvogels zijn sinds 2001 weer terug te vinden in Nederland. Het trompetterende geluid wat deze indrukwekkende beesten maken is onmiskenbaar. Daarnaast zijn ze goed te herkennen aan hun bijzondere staart.
 

Tuinbeeld kraanvogel, ook te gebruiken als vijver beeld

tuinbeeld kraanvogelEen kraanvogel tuinbeeld als ware eyecatcher in uw tuin. Deze vogels hebben een mooie groene bronzen patinering wat mooi opgaat in een tuin.

Kraanvogels misstaan buiten op geen enkele plek, maar komen vooral tot hun recht nabij vijvers. Ze verschillen onderling van elkaar in afwerking en enigszins in grootte.

Een aantal exemplaren is ook te gebruiken als waterspuitfiguur. Het water komt dan uit de snavel. Ideaal om uw vijver levendig te maken! U kunt bij een kraanvogel beeld direct een watermomp mee bestellen met het juiste benodigde vermogen.
 

Bekijk ook deze video van deze leuke kraanvogels

Deze exemplaren kunt u in onze showroom in het echt bekijken. Mocht u ons willen bezoeken, maakt u dan een afspraak, want wij zijn op afspraak geopend.
 


 

Uw bronzen kraanvogel beeld online kopen

U kunt een bronzen kraanvogel beeld eenvoudig online bestellen in twee stappen. Selecteer de afbeelding van uw gewenste kraanvogel van brons om deze te kunnen bestellen. Uw bestelling wordt met Track & Trace code verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering.

Heeft u vragen over een bronzen kraanvogel beeld kopen of hoe u een kraanvogel als water spuitfiguur moet gebruiken? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen kraanvogel beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel