Beeldjes voor het afsluiten van een contract of aangaan van een deal

Bekijk hieronder onze zakelijke beeldjes die perfect zijn om te schenken aan uw relatie als u een mooi contract met elkaar heeft afgesloten of een gezamenlijke deal.

U heeft hard gewerkt om een contract of deal te kunnen sluiten en het is gelukt! De samenwerking waar u zo op hoopte, gaat van start. Wat is er dan mooier dan dat moment te vieren, samen met degene met wie u het contract heeft gesloten? Vier bijvoorbeeld de aanstelling van een nieuwe medewerker, de start van een veelbelovende zakelijke samenwerking of een gesloten deal voor uw bedrijf. U kunt uw partner of uw team een mooi geschenk geven in de vorm van een bronzen beeld.
 

Geschikt voor op kantoor of andere zakelijke omgeving

Bij Bronzenbeeldenwinkel vindt u een speciale collectie bronzen beelden om contracten en deals te vieren. De beelden verbeelden het maken van een afspraak of het sluiten van een deal. Kies bijvoorbeeld voor beeldjes zoals ‘De Overeenkomst’, ‘De Verbintenis’ of ‘De Deal’.

De vormgeving en kwaliteit van de bronzen beelden in ons assortiment zijn heel geschikt voor de zakelijke omgeving. Onze kleine bronzen beelden misstaan niet op een bureau of in een vensterbank op kantoor. Wilt u een groot beeld voor bijvoorbeeld in een ontvangsthal? Bekijk dan onze grote zakelijke geschenken.
 

Contract beeldje met persoonlijke inscriptie

Onze contract beeldjes vormen op zich al een prachtig geschenk, maar u kunt ze extra persoonlijk maken door het aanbrengen van een tekstplaatje met persoonlijke tekst op de sokkel. U bepaalt zelf welke inscriptie u op het beeld laat zetten. Zo kunt u uw beeld voorzien van een felicitatie of gelukwens, speciaal voor collega’s of zakenpartners waar u een contract of deal mee heeft afgesloten.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel