Navigatie

Bronzen tuinbeelden kopen van figuren, dieren of moderne tuinbeeld sculpturen

bronzen tuinbeelden, tuinbeeld van bronsBronzen tuinbeelden als ware eyecatcher voor in uw tuin. Onze kunstzinnige bronzen beelden voor in de tuin zijn prachtig en zeer gedetailleerd afgewerkt. Meestal heeft een tuinbeeld een bepaalde bronzen patinering om een klassieke of juist moderne uitstraling te creëren.

Ook in 2019 kunt u voor bijzondere kunst tuinbeelden van brons bij ons terecht, zoals abstracte tuinbeelden, liefdesparen, figuratieve tuinbeelden, kinderbeelden, vrouwenbeelden, Rodin beelden en tuinbeelden van dieren. Zie hieronder het volledige aanbod van beelden voor in de tuin.
 

Klik op een tuinbeeld categorie

abstracte tuinbeelden        figuratieve tuinbeelden        liefdesparen tuin, tuin liefdesbeelden 

Rodin beelden voor in de tuin        Beelden kinderen tuin, kinderbeeldjes tuin        bronzen vrouwenbeelden

dierenbeelden tuin        fonteinen, fontein beelden        zonnewijzers, zonnewijzer 
 

vinkje GRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkje GRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Uw tuinbeeld vastzetten

De meeste bronzen tuinbeelden zijn voorzien van een gaatje aan de onderkant zodat het tuinbeeld gemakkelijk met  een schroefdraad en moer vastgezet kan worden op een sokkel. Als het tuin beeld niet voorzien is van een gaatje, dan kunnen wij u ook sterk verlijmende kit leveren waarmee u het beeld muurvast kunt zetten. Ook zouden wij een tuinbeeld op de bijpassende sokkel kunnen monteren.
 

Tuinbeelden van brons van uiteenlopende dieren

tuinbeeld, tuinbeelden, stier beeldOns aanbod van tuinbeeld dieren bestaat onder andere uit bronzen uilenbronzen stieren, paarden tuinbeelden en bronzen vogeltjes.

Wat interessant voor u is: grote tuinbeelden, ook van dieren, worden vanaf € 2.000,= gratis bij u in de tuin geplaatst. Het grote beeld voor in de tuin wordt dan kosteloos als service op de bijhorende sokkel of betontegel gemonteerd. 

Zoekt u een bepaald dierenbeeld? U kunt dan links boven in onze webshop de zoekfunctie gebruiken of uw vraag aan ons mailen.
 

Fonteinen en zonnewijzers voor in de tuin

Ook hebben wij diverse fontein beelden die als zelfstandige waterpartij kunnen dienen of voor aan uw vijver en stijlvolle bronzen zonnewijzers voor in de tuin.
 

Abstract tuin beeld brons geplaatst op een sokkelTuinbeeld met sokkel

Ziet u er tegen op op uw tuin beeld zelf te plaatsen? Of wilt u uw tuin beeld met sokkel bestellen? Bronzenbeeldenwinkel.nl ontzorgt u, ons eigen plaatsingsteam plaatst tuinbeelden in heel Nederland. Ook kunnen wij diverse natuursteen sokkels leveren van de beste kwaliteit.

Bekijk hier enkele voorbeelden van tuinbeelden met sokkel die door ons zijn geplaatst.
Bij ons heeft u de keuze uit Hardsteen sokkels, granieten sokkels of basalt sokkels. Neem contact met ons op en wij geven u advies welke sokkel het beste past bij het door u gekozen beeld voor in de tuin.

 

Tuinbeelden in het echt bekijken in onze showroom

Heeft u een specifiek tuinbeeld op het oog?  Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u deze in onze showroom kunt bekijken. Tevens hebben wij een zeer groot assortiment tuinbeelden in onze showroom staan. Wij verzoeken u vriendelijk om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen.
 

Betaalbare kunst beelden voor in de tuin

Wij bieden betaalbare kunst voor in de tuin aan zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de beelden. Bekijk de onderstaande video en zie wat de kwaliteit is van onze kunst beelden voor in de tuin.
 

 
 

Grootste collectie bronzen tuinbeelden

van Nederland en België te koop

Bekijk hieronder de grootste collectie bronzen tuinbeelden van Nederland en België. Bij elk tuinbeeld staat de prijs vermeld en is te koop.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel