Bronzen tuinbeelden kopen van mensen, dieren of moderne tuinbeeld sculpturen

bronzen tuinbeelden, tuinbeeld van bronsBronzen tuinbeelden als ware eyecatcher voor in uw tuin. Onze kunstzinnige bronzen beelden voor in de tuin zijn prachtig en zeer gedetailleerd afgewerkt. Meestal heeft een tuinbeeld een bepaalde bronzen patinering om een klassieke of juist moderne uitstraling te creëren. Al onze tuinbeelden zijn stuk voor stuk met de hand afgewerkt, hierdoor heeft elk tuinbeeld zijn eigen unieke uitstraling.

Ook in 2024 kunt u voor unieke kunst tuinbeelden van brons bij ons terecht, zoals abstracte tuinbeelden, liefdespaar beelden, figuratieve tuinbeelden met onder andere het thema mensen en familie, kinderbeelden, vrouwen beelden, Rodin beelden en tuinbeelden van dieren.

In onze showroom vindt u een groot assortiment bronzen tuinbeelden die u geheel vrijblijvend kunt komen bekijken. Wij vragen u wel even om een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd voor u kunnen in plannen en een goed advies kunnen geven voor een mooi beeld voor in de tuin.
 

Bekijk onze mooie bronzen tuinbeeld categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Abstracte tuinbeelden     Figuratieve beelden als tuindecoratie     Tuinbeeld liefde

Rodin beelden brons     Kinderbeelden voor in uw tuin     tuinbeelden vrouw

Tuinbeelden op bankje     Grote tuinbeelden     Tuinbeeld vogel

Tuinbeeld dieren     Waterornamenten     Zonnewijzers
 

vinkje GRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkje GRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkje GRATIS plaatsing beeld op sokkel in uw tuin vanaf € 2.000,=
 

Sokkels voor beelden buiten

Wij hebben een ruim aanbod van sokkels voor beelden die buiten in de tuin moeten komen te staan. Wij hebben sokkels van hardsteen, graniet, basalt, leisteen en ander natuursteen, maar ook houten meerpalen, eikenhout en andere houten zuilen.

U kunt optioneel bij ieder beeld voor in de tuin direct een bijpassende sokkel meebestellen, of onze showroom bezoeken zodat u alle mogelijke opties op uw gemak kunt bekijken. De sokkel is net zo belangrijk als het beeld, het maakt voor de helft onderdeel uit van het kunstwerk.
 

Tuinbeeld op sokkel monteren en vastzetten

Tuinbeeld op sokkelDe meeste bronzen tuinbeelden zijn voorzien van een gaatje aan de onderkant zodat deze gemakkelijk met een schroefdraad en moer gemonteerd kan worden op de sokkel. Als het tuinbeeld niet voorzien is van een gaatje, dan kunnen wij u ook sterk verlijmende kit leveren waarmee u het beeld voor buiten in de tuin muurvast kunt zetten.

Ziet u er tegen op om uw tuinbeeld op sokkel zelf te plaatsen? Bronzenbeeldenwinkel.nl ontzorgt u, ons eigen plaatsingsteam plaatst tuinbeelden in heel Nederland (van Zeeland tot tuinbeelden Brabant tot tuinbeelden Drenthe). 

Wij kunnen het buiten beeld tegen een meerprijs, afhankelijk van de moeilijksheidsgraad van de montage, voor € 95,00 of € 195,00 (uitgezonderd de waddeneilanden) vakkundig voor u op de sokkel monteren en plaatsen in uw tuin. Wij maken dan een afspraak met u voor de plaatsing.

Wat interessant voor u is: grote tuinbeelden worden vanaf € 2.000,= gratis bij u in de tuin geplaatst. Dit geldt ook voor België. Het grote beeld voor in de tuin wordt dan kosteloos als service op de bijhorende sokkel of betontegel waterpas gemonteerd en vastgezet.

 

Veel gestelde vragen over tuinbeelden | tuinbeelden FAQ

Natuurlijk zijn er verschillende vragen over tuinbeelden. Wij hebben er enkel hieronder uitgelegd. 

 

Onderhoud tuinbeelden in brons

Hoe onderhoud u een tuinbeeld van brons? In tegenstelling tot andere materialen, heeft brons weinig tot geen onderhoud nodig. In veel gevallen worden de buiten beelden er zelfs mooier op in de loop van de jaren door de rustieke uitstraling die het krijgt.

Voor klanten die de bronskleur zo lang mogelijk willen behouden hebben wij in samenwerking met één van onze bronsgieterijen een zeer sterke speciale onderhoudswas ontwikkeld die de kleur van het brons van het buiten beeld beschermd.

Samen met een schoonmaakspons om het beeld te reinigen en een poetsdoek krijgt u de onderhoudswas in een onderhoudsset gratis geleverd bij de aankoop van een tuinbeeld. Hiermee kunt u uw bronzen tuinbeeld goed onderhouden. Bekijk ook onderstaande video.
 


 

Tuinbeelden dieren van vogels tot levensgrote paarden

tuinbeeld, tuinbeelden, stier beeldOns aanbod van tuinbeeld dieren bestaat onder andere uit bronzen uilenbronzen stieren, herten beeldenpaarden tuinbeelden en bronzen vogeltjes in allerlei soorten en maten.

Veel van onze dierenbeelden voor buiten zijn op ware grootte en lijken levensecht. Er is veel tijd en aandacht besteed aan de verhoudingen zodat deze kloppen en deze sierbeelden indrukwekkend echt lijken.

Zoekt u een bepaald dierenbeeld voor in de tuin? U kunt dan links boven in onze webshop de zoekfunctie gebruiken of uw vraag aan ons mailen betreft een van onze dieren beelden voor buiten.
 

Fonteinen, vijverbeelden en zonnewijzers voor in de tuin

Ook hebben wij diverse fontein beelden en spuitfiguren die water spuwen en als zelfstandig waterornament kunnen dienen of vijver beelden voor aan uw vijver en stijlvolle bronzen zonnewijzers voor in de tuin.
 

Betaalbare kunst beelden voor in de tuin

Wij bieden betaalbare kunst te koop aan voor in de tuin zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de beelden. Doordat er meerdere gietingen van een beeld worden gemaakt, worden de kosten van een mal maken sterk gereduceerd. Want een mal maken voor een kunst beeld kost veel arbeidsuren. Bekijk de onderstaande video en zie wat de kwaliteit is van onze betaalbare kunst beelden voor in de tuin.
 

    
 

Beeld laten maken voor in de tuin

Een beeld laten maken voor in de tuin is ook mogelijk. Een hond of paard na laten maken of een ander gewenst dier of sculptuur behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Wij hebben al diverse referenties van beelden op maat gemaakt voor tevredenden klanten. Laat u een levensgroot of XXL beeld door een van onze bronskunstenaars maken waar wij mee samenwerken, dan zijn de kosten minimaal 8.000 euro voor een groot tuinbeeld.  Meer informatie over een beeld laten maken.
 

Tuin beelden in het echt zien of tuinbeeld online kopen

Heeft u een specifiek tuinbeeld op het oog voor uwzelf of als tuin kado, bijvoorbeeld voor een huwelijk?  Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u deze in onze showroom kunt bekijken. Tevens hebben wij een zeer groot assortiment tuin beelden in onze showroom staan. Wij verzoeken u vriendelijk om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen.

Bent u al zeker over uw keuze?  U kunt direct een tuinbeeld online kopen in onze webshop. Deze wordt ook nog eens gratis geleverd. Dit kan zorgeloos, want wij bieden een niet goed, geld terug garantie aan. Gratis retourneren is geen probleem. Heeft u vragen over een tuinbeeld kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Grootste collectie bronzen tuinbeelden te koop

Bekijk hieronder de grootste collectie bronzen tuinbeelden van Nederland en België. De collectie is ingedeeld in categorieën met thema's zoals liefde, familie, vrouw en abstract. Onder iedere tuinbeeld categorie staan beelden in brons te koop. Klik op de afbeelding en u krijgt alle beelden voor in de tuin te zien in de betreffende categorie met prijs.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel