Bronzen zonnewijzers kopen op sokkel | Tuin zonnewijzer te koop

zonnewijzers, bronzen zonnewijzer, zonnewijzer kopenBronzen zonnewijzers staan altijd goed in een tuin omdat ze tijdloos zijn en naast dat ze een fantastisch sierobject zijn, daadwerkelijk ook nog een functie hebben. U kunt hier jarenlang plezier van hebben. Bij Bronzen Beelden Winkel kunt u een kleine zonnewijzer kopen maar ook grote zonnewijzers van brons zijn bij ons te koop.

U heeft onder andere de keuze uit moderne zonnewijzers of klassieke met veel details, equatoriale of verticale zonnewijzers en meer. De meeste exemplaren zijn groen gepatineerd vanwege de natuurlijke uitstraling die het geeft. Daarnaast hebben wij ook twee opties voor aan de muur.
 

Zonnewijzers hebben een tijdloze uitstraling en zijn geschikt voor iedere tuin
 

Zie de tijd met behulp van de zon

zonnewijzers, zonnewijzers bronsEen zonnewijzer wordt gebruikt om met behulp van de zon de tijd aan te wijzen. De tijd kunt u meestal aflezen in de vorm van een vlak of schijf waarop de schaduw valt, zo kunt u precies zien hoe laat het is.

De pijl moet altijd naar het noorden zijn gericht zodat de zonnetijd afgelezen kan worden. Lees meer over: wat is een zonnewijzer? Hoe stel ik een zonnewijzer in?

 

Bronzen zonnewijzer op sokkel als eyecatcher in uw tuin

zonnewijzer op sokkelWilt u een bronzen zonnewijzer op sokkel kopen? Dat is mogelijk! Onze zonnewijzers op voet zijn een echte eyecather in uw tuin. Wij hebben divers geschikte sokkels voor zonnewijzers.

De sokkels kunnen wij leveren in diverse soorten natuursteen, echter de best bijpassende soort is Hardsteen. Deze natuursteensoort heeft een natuurlijke uitstraling en past goed in iedere tuin.

Tevens is het ook mogelijk om een tekstplaatje met gegraveerde tekst op de sokkel aan te brengen, bijvoorbeeld als huwelijkscadeauafscheidscadeau, pensioencadeau of jubileumcadeau. Op deze wijze wordt het een blijvend aandenken voor in de tuin en denkt de ontvanger of ontvangers altijd met plezier terug aan dit bijzondere geschenk.
 

Een van onze bronzen zonnewijzers kopen online

Alle bronzen zonnewijzers worden binnen enkele werkdagen geleverd. Wij sturen het door u gewenste exemplaar met Track & Trace code naar u toe. Zonnewijzers kopen kan bij ons veilig en vertrouwd.

vinkje GRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkje GRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkje Plaatsing in uw tuin mogelijk

Bestelt u een zonnewijzer op sokkel dan wordt deze gratis bij u thuis bezorgd. U kunt deze ook laten plaatsen door Bronzen Beelden Winkel. Deze wordt gemonteerd op de sokkel en het geheel komt waterpas in uw tuin te staan. Ook de tijd wordt ingesteld met behulp van een digitale compas zodat u direct kunt genieten!
 


 

Bezoek onze showroom met klassieke en moderne zonnewijzers van brons

Vrijwel alle zonnewijzers zijn te bezichtigen is in onze showroom. Wij hebben onze collectie grotendeels in onze winkel tentoongesteld en deze zijn direct te koop.

Mocht u onze showroom met tuinbeelden en zonnewijzers willen bezoeken, dan verzoeken wij u vriendelijk om een afspraak te maken om onze winkel te bezoeken zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen voor het kiezen van een geschikte zonnewijzer. Heeft u vragen over een van onze zonnewijzers? Neem dan gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel