Moeder met pasgeboren baby beeldjes

De geboorte van een baby is voor een moeder een hele bijzondere gebeurtenis. Dan is niets leuker dan een blijvende herinnering te schenken voor de mama met haar trots. Op deze pagina vindt u louter beeldjes van een moeder met alleen een baby. Bekijk ook onze baby beeldjes of zwangerschap beeldjes van vrouwen die in verwachting zijn en een zwangere buik hebben.
 

Persoonlijke tekst op een moeder met baby beeldje

Op de sokkel van de moeder met baby beeldje kan een teksplaatje worden aangebracht met hierop uw eigen persoonlijke tekst. Dit kunnen bijvoorbeeld de naam zijn van de baby en de geboortedatum. U kunt dit tekstplaatje optioneel direct meebestellen met het beeld en de gewenste tekst achterlaten in het opmerkingenveld nadat u uw bestelling heeft afgerond.
 

Geschenk voor mama met baby in cadeaupapier met persoonlijke boodschap

Om het geschenk voor de mama met pasgeboren baby af te maken, is het mogelijk om het beeldje in te laten pakken in cadeaupapier met hierop een kaartje waar wij uw persoonlijke boodschap op schrijven zodat het een echte leuke verrassing is.
 

Mama met baby beeldje online bestellen of kopen in onze showroom

U kunt een mama met baby beeldje online bestellen of onze leuke showroom bezoeken en een geschikt beeldje uitkiezen. Onze showroom is gevestigd in Kampen, vlakbij Zwolle. Mocht u onze showroom in Kampen willen bezoeken, maakt u dan alstublieft een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen.
 

Levertijd van onze beelden van een moeder met pasgeboren baby

De levertijd van onze moeder met baby beeldjes is in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen. Bestelt u een tekstplaatje erbij, dan is de levertijd binnen 5 werkdagen. Mocht u het met spoed nodig hebben, dan kunt u het afhalen in onze showroom of met spoed bestellen.
 

Vragen over een van onze moeder met baby beeldjes?

Heeft u vragen over een van onze moeder met baby beeldjes? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 038 - 230 2360 (van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00) of mail ons op info@bronzenbeeldenwinkel.nl

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel