Handreiking beeld als symbool voor iemand die een handreiking doet of heeft gedaan. 

Handreiking beeld De wereld kan niet zonder mensen die een handreiking durven te doen. Wilt u iemand een hand toereiken na een moeilijk conflict? Of wilt u iemand bedanken nadat hij of zij u een handreiking heeft gedaan? Dan is een zakelijk bedankje het perfecte geschenk. Met onze bronzen beelden laat u niet alleen zien hoezeer u het gebaar waardeert, maar geeft u ook een blijvende herinnering cadeau. Onze beelden zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en vormen een eyecatcher in ieder interieur. Ontdek de collectie beelden van handreikingen in onze webshop en kies het beeld dat u het meeste aanspreekt. 

 

Handreiking betekenis

handreiking betekenis beeldjesVoor de mensen die zich afvragen: wat is een handreiking nou eigenlijk precies? Wij lichten het graag even in het kort toe. Iemand een hand toereiken is een oud Nederlands gezegde, wat zowel een letterlijke als een figuurlijke betekenis heeft. De letterlijke betekenis van een handreiking is: iemand anders een hand geven en deze persoon vooruit helpen.

Het woord wordt echter meestal gebruikt in de figuurlijke betekenis. De figuurlijke handreiking betekenis is een gebaar van goede wil. U reikt iemand de hand om een compromis te sluiten en een conflict te vermijden. Handreikingen worden dus gezien als een symbool van goede verstandshoudingen, vrede en een liefdevol contact tussen twee of meerdere mensen. 

 

Maak het beeld handreiking persoonlijk met een gegraveerde boodschap

Een bronzen beeld van een handreiking cadeau doen kan op meerdere momenten. Wilt u zelf iemand de hand toereiken? Dan zet u met het bronzen beeld een krachtig statement. Door de handreiking en het geschenk met elkaar te combineren, laat u zien dat u liefdevolle bedoelingen heeft. Wilt u het bronzen beeld cadeau geven aan iemand die u een hand heeft aangereikt, om zo te laten zien hoeveel dit gebaar voor u heeft betekent? Dan is het cadeau een emotionele herinnering aan een moment dat u dichter bij elkaar heeft gebracht. Om deze herinnering levend te houden, raden wij u aan om een korte tekst aan het bronzen beeld toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een lief bericht als 'ik waardeer je ontzettend' of een wens voor de toekomst. Deze tekst zal door onze kunstenaars op een tekstplaatsje worden gegraveerd en aan het beeld worden toegevoegd, waardoor het geschenk nog persoonlijker wordt. 

 

Beeldjes van handreiking: uniek cadeau voor jong en oud 

Bent u op zoek naar een origineel cadeau waar de ontvanger nog heel veel jaren van kan genieten? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Onze bronzen beelden zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Zo werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en hebben we een team van kunstenaars die hun vak goed verstaan. Ieder bronzen beeld is handmatig afgewerkt, waardoor er nooit twee identieke handreikingen zijn. Ieder beeld bevat unieke details. Is dit voor u nog niet exclusief genoeg en wilt u liever een volledig op maat gemaakt kunstwerk? Neem dan contact met ons op. Onze kunstenaars staan klaar om uw wensen te realiseren. 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel