Cadeau voor 45 jarig huwelijk | Kado idee 45 jaar getrouwd

Cadeau voor 45 jarig huwelijkEen 45 jaar getrouwd cadeau schenken voor een 45 jarig huwelijk? Wij helpen u graag met een origineel huwelijkscadeau. Het juiste cadeau vinden als 45 jarig huwelijksgeschenk, dat valt zeker niet altijd mee. Wilt u iets anders dan een bos bloemen of cadeaukaart? Overweeg dan eens het bestellen van een bronzen beeld.

Dit is een origineel 45 jaar getrouwd geschenk, waarbij u kunt kiezen uit tal van met de hand vervaardigde kunstwerken. Uniek om te krijgen, maar zeker net zo speciaal om te geven. Uw 45-jarig huwelijk cadeau vindt u bij Bronzen Beelden Winkel, waar we veel waarde hechten aan kwaliteit. Ontdek de kleine huwelijksgeschenken, grote huwelijkscadeaus en de liefdesparen tuin.
 

Bekijk onze cadeau ideeën voor een 45 jarige huwelijk

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Kleine huwelijksgeschenken als 45 jarig huwelijk cadeau     Groot 45 jarig huwelijkscadeau     45 jarig huwelijk cadeau voor in de tuin

45 jarig huwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar     Familie beeldjes als 45 jaar getrouwd cadeau     Zonnewijzer als 45 jaar getrouwd cadeau
 

Een origineel 45 jaar getrouwd cadeau die emotie oproept

Waar u ook maar kijkt in ons assortiment, alle beelden binnen de huwelijkscadeaus stralen liefde uit. Welk beeld u dus zelf kiest, hangt af van het gevoel dat u erbij krijgt. Neem bijvoorbeeld de kleine huwelijksgeschenken. Hier vindt u prachtige staande objecten van brons, in tal van verschillende thema’s.

Maar ook ontdekt u in deze categorie verschillende bronzen dieren, zoals vlinders en eenden. Of wat dacht u van de met de liefde onlosmakelijk verbonden tortelduiven? In de andere categorieën vindt u grotere beelden, al dan niet met sokkel geleverd. Deze kunnen zowel in huis als in de tuin geplaatst worden.
 

Een beed op maat ter ere van het saffier huwelijk

kado 45 jarig huwelijk | saffier huwelijkscadeauLastig om te kiezen? Zit hét beeld dat u zou willen overhandigen aan het paar er gewoonweg niet bij? Goed nieuws: wij bieden u de mogelijkheid om samen met onze kunstenaars om de tafel te gaan om uw eigen op maat gemaakte bronzen 45-jarig huwelijk cadeau te vervaardigen. Let wel op, dit is een prijzig proces. De kosten voor het maken van een beeld op maat begint bij +/-  € 1.500,-

Om het bronzen huwelijkscadeau helemáál persoonlijk te maken, bestelt u er een tekstplaatje bij met de door u gewenste ingegraveerde tekst.
 

TOP 10 | 45 jaar getrouwd cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 45 jaar getrouwd cadeau's. 

Uiteraard hebben we meerdere 45 jaar getrouwd cadeau's, deze vindt u bij:
Kleine huwelijksgeschenkenGroot cadeau bruiloft,
Tuin huwelijkscadeau'sHuwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paarZonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2022 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel