Navigatie

Cadeau voor 45 jarig huwelijk | Kado idee 45 jaar getrouwd

Cadeau voor 45 jarig huwelijkOpzoek naar 45 jaar getrouwd cadeau , een cadeau voor 45 jarige huwelijk. Wij helpen u graag met een origineel huwelijkscadeau.  Het juiste cadeau vinden als 45 jarig huwelijksgeschenk, dat valt zeker niet altijd mee. Wilt u iets anders dan een bos bloemen of cadeaukaart? Overweeg dan eens het bestellen van een bronzen beeld.

Dit is een origineel 45 jaar getrouwd geschenk, waarbij u kunt kiezen uit tal van met de hand vervaardigde kunstwerken. Uniek om te krijgen, maar zeker net zo speciaal om te geven. Uw 45-jarig huwelijk cadeau vindt u bij Bronzen Beelden Winkel, waar we veel waarde hechten aan kwaliteit. Ontdek de kleine huwelijksgeschenken, grote huwelijkscadeaus en de liefdesparen tuin.

 

Bekijk onze categorieën cadeau ideeen voor een 45 jarige huwelijk

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan.

Kleine huwelijksgeschenken als 45 jarig huwelijk cadeau Groot 45 jarig huwelijkscadeau 45 jarig huwelijk cadeau voor in de tuin

45 jarig huwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar Familie beeldjes als 45 jaar getrouwd cadeau Zonnewijzer als 45 jaar getrouwd cadeau

 

Een origineel 45 jaar getrouwd cadeau die emoties oproept

Waar u ook maar kijkt in ons assortiment, alle beelden binnen de huwelijkscadeaus stralen liefde uit. Welk beeld u dus zelf kiest, hangt af van het gevoel dat u erbij krijgt. Neem bijvoorbeeld de kleine huwelijksgeschenken. Hier vindt u prachtige staande objecten van brons, in tal van verschillende thema’s.

Maar ook ontdekt u in deze categorie verschillende bronzen dieren, zoals vlinders en eenden. Of wat dacht u van de met de liefde onlosmakelijk verbonden tortelduiven? In de andere categorieën vindt u grotere beelden, al dan niet met sokkel geleverd. Deze kunnen zowel in huis als in de tuin geplaatst worden.

 

kado 45 jarig huwelijk | saffier huwelijkscadeauEen beed op maat ter ere van het saffier huwelijk

Lastig om te kiezen? Zit hét beeld dat u zou willen overhandigen aan het paar er gewoonweg niet bij? Goed nieuws: wij bieden u de mogelijkheid om samen met onze kunstenaars om de tafel te gaan om uw eigen op maat gemaakte bronzen 45-jarig huwelijk cadeau te vervaardigen. Let wel op, dit is een prijzig proces. De kosten voor het maken van een beeld op maat begint bij +/-  €1500,-

 

Kijk ook eens bij onze sokkels, die beschikbaar zijn in vele verschillende materialen, vormen en groottes. Marmer, basalt en graniet zijn slechts enkele van de voorbeelden die u hier kunt vinden. Om het bronzen huwelijkscadeau helemáál persoonlijk te maken, bestelt u er een tekstplaatje bij met de door u gewenste ingegraveerde tekst.

 

TOP 10 | 45 jaar getrouwd cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 45 jaar getrouwd cadeaus. 

Uiteraard hebben we meerdere 45 jaar getrouwd cadeau's deze vindt u bij :
Kleine huwelijksgeschenken ,  Groot cadeau bruiloft ,
Tuin huwelijkscadeau'sHuwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar,  Zonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel