Dag van de leidster cadeau 2023 | Pedagogisch medewerker cadeau

Dag van de leidster cadeauOp zoek naar een Dag van de leidster cadeau 2023? De derde donderdag van september 2023 is het weer zo ver, de dag dat alle pedagogisch medewerkers en gastouders in het zonnetje gezet worden. Deze mensen zorgen vaak met veel liefde voor kinderen en verdienen het daarom om eens wat extra aandacht te krijgen. Hiervoor hebben wij prachtige kostbare geschenken.

Op deze feestelijke dag worden dan ook mooie cadeaus geschonken aan de leidsters of leiders. Bij Bronzenbeeldenwinkel hebben wij genoeg mooie beeldjes om cadeau te doen. Heeft u geen cadeau idee voor Dag van de leidster? Dan helpen wij u graag op weg door u te voorzien van adviezen om zo tot het perfecte kado te komen. Wij staan u graag te woord per e-mail, telefoon, chat of u kunt een afspraak maken om langs te komen!
 

Bekijk onze populaire Dag van de leidster categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Bedank beeldjes      Figuratieve tuinbeelden      Vriendschap beeldje

Liefdes beeldjes      Tuinbeelden vrouw      Spelende kinderen
 

Dag van de pedagogisch medewerker bedankjes

Dag van de pedagogisch medewerker is bedoeld om deze mensen in het zonnetje te zetten, maar kan ook gebruikt worden om ze te bedanken. Bedanken vanwege de goede zorgen voor uw kind of als bedankje van het kind zelf. Deze pedagogisch medewerkers zorgen vaak vele uren voor uw kind en hebben nooit de mogelijkheid om een keer een dagje vrij te nemen. Daarom is het belangrijk dat deze dag de wereld in is geroepen.

Ze kunnen deze dag vaak wat meer ontspannen omdat deze dag in het teken staat van hun. Ze krijgen een cadeau voor leidsterdag, gaan leuke dingen doen, maar ze moeten natuurlijk nog steeds op de kinderen letten. Het werken stopt dus niet echt. Het is dus de perfecte dag om de pedagogisch medewerkers te bedanken voor al het werk dat ze verrichten. Wat is nou een beter cadeau dan een bronzen beeld van Bronzenbeeldenwinkel. Van bedank beeldjes tot liefdes beeldjes we hebben het allemaal en het is allemaal te vinden in ons ruime assortiment. 
 

Tekst bij het geschenk

Wilt u het kado voor Dag van de leidster/pedagogisch medewerker persoonlijker maken? Dan kunt u bij het beeldje een tekstplaatje bestellen. De tekst die hierop moet komen mag u helemaal zelf bepalen. Hierdoor wordt het cadeau een stuk persoonlijker dan dat u er een standaard tekstje op laat zetten. Het kan een korte tekst zijn waarom uw hij of zij het verdiend om in het zonnetje gezet te worden, een kort gedichtje of een bedankje. Dit tekstplaatje maakt het kado helemaal af en zorgt ervoor dat u het perfecte cadeau voor de Dag van de leidster 2023 heeft.
 

TOP 10 Dag van de leidster kado idee 2023

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 kado ideeën

 

Klik op de afbeeldingen voor meer info over de beelden

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel