Dag van de pedagogisch medewerker en Dag van de Leidster 2024 cadeau

Dag van de leidster cadeauOp zoek naar een Dag van de leidster cadeau 2024? De derde donderdag van september 2024 is het weer zo ver, de dag dat alle pedagogisch medewerkers en gastouders in het zonnetje gezet worden. Deze mensen zorgen met veel liefde voor onze kinderen en verdienen het daarom om eens wat extra aandacht te krijgen. Hiervoor hebben wij prachtige kostbare geschenken.

Op deze feestelijke dag worden dan ook mooie cadeaus geschonken aan de leidsters of leiders. Bij Bronzen Beelden Winkel hebben wij genoeg mooie beeldjes om als Dag van de pedagogisch medewerker cadeau te doen. Onze beelden weerspiegelen het harde werk en toewijding van de gastouders en zijn daarom perfect om te schenken. Heeft u geen cadeau idee voor Dag van de leidster? Dan helpen wij u graag op weg door u te voorzien van adviezen om zo tot het perfecte Leidsterdag kado te komen. Wij staan u graag te woord per e-mail, telefoon, chat of u kunt een afspraak maken om langs te komen om het Dag van de leidster 2024 cadeau te komen bekijken!
 

Bekijk onze populaire Dag van de leidster categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Bedank beeldjes      Figuratieve tuinbeelden      Vriendschap beeldje

Liefdes beeldjes      Tuinbeelden vrouw      Spelende kinderen
 

Vier de Dag van de leidster 2024 met unieke cadeaus voor pedagogisch medewerkers

Wij van Bronzen Beelden Winkel vinden het belangrijk dat Dag van de Leidster 2024 gevierd wordt. Deze pedagogisch medewerkers zijn toegewijde mensen die elke dag werken aan de groei en ontwikkeling van onze kinderen. Daarom is het belangrijk om een Dag van de pedagogisch medewerker cadeau te vinden die dit ook weerspiegelt. 

Onze bronzen beelden zijn erg persoonlijk en hebben een blijvende herinnering. Daarom zijn ze perfect om te schenken als Dag van de leidster cadeau.


Dag van de pedagogisch medewerker bedankjes

Dag van de pedagogisch medewerker is bedoeld om deze mensen in het zonnetje te zetten, maar kan ook gebruikt worden om ze te bedanken. Bedanken vanwege de goede zorgen voor uw kind of als bedankje van het kind zelf. Deze pedagogisch medewerkers zorgen vaak vele uren voor uw kind en hebben nooit de mogelijkheid om een keer een dagje vrij te nemen. Daarom is het belangrijk dat de Dag van de leidster de wereld in is geroepen.

Ze kunnen deze dag vaak wat meer ontspannen omdat deze dag in het teken staat van hen. Ze krijgen een cadeau voor Leidsterdag, gaan leuke dingen doen, maar ze moeten natuurlijk nog steeds op de kinderen letten. Het werken stopt dus niet echt. Het is dus het perfecte moment om de pedagogisch medewerkers te bedanken voor al het werk dat ze verrichten. Wat is nou een beter pedagogisch medewerker cadeau dan een bronzen beeld van Bronzen Beelden Winkel. Van bedankt beeldjes tot liefdes beeldjes we hebben het allemaal en het is allemaal te vinden in ons ruime assortiment. 
 

Tekst bij het Dag van de leidster 2024 cadeau

Wilt u het Dag van de leidster/pedagogisch medewerker cadeau persoonlijker maken? Dan kunt u bij het beeldje een tekstplaatje bestellen. De tekst die hierop moet komen mag u helemaal zelf bepalen. Hierdoor wordt het Leidsterdag cadeau een stuk persoonlijker dan dat u er een standaard tekstje op laat zetten. Het kan een korte tekst zijn waarom uw hij of zij het verdiend om in het zonnetje gezet te worden, een kort gedichtje of een bedankje. Dit tekstplaatje maakt het kado helemaal af en zorgt ervoor dat u het perfecte cadeau voor de Dag van de leidster 2024 heeft. Wij zullen u enkele voorbeelden geven van teksten die u op het plaatje kunt laten graveren:

 • De liefste leidster
  Dat ben jij!
 • Je bent een topper!
 • Bedankt voor 
  de super fijne tijd!
 • Een speciaal bedankje
  voor een speciale leidster
  Leidsterdag 2024
 • Bedankt voor alles!
  Dag van de Leidster
                 2024
 • Wij zijn heel blij
  met een kanjer zoals jij!


Dag van de leidster 2024 bij Bronzen Beelden Winkel

Bij Bronzen Beelden Winkel  zijn wij erg enthousiast over deze speciale dag. Daarom hebben wij voor Dag van de leidster 2024 weer een mooie top 10 samen gesteld van kado's die ideaal zijn om te schenken tijdens deze bijzondere dag. Toon met een bronzen beeld als Dag van de leidster cadeau je dankbaarheid en erkenning op een manier die echt betekenisvol is. Fijne Dag van de pedagogisch medewerker!


Dag van de pedagogisch medewerker cadeau online bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u het Dag van de pedagogisch medewerker cadeau gemakkelijk online bij ons bestellen! U kunt hierbij ook de keus maken om het tekstplaatje erbij toe te voegen en u kunt het geschenk zelfs door ons laten inpakken! Twijfelt u toch nog een beetje? Geen probleem! U kunt dan een afspraak maken en het beeldje dan bij ons in de showroom bekijken. Hier is natuurlijk ook de mogelijkheid om vragen te stellen over het desbetreffende Leidsterdag cadeau.

Vindt u het toch nog lastig om zelf een beeld uit te zoeken? Ook dit is geen probleem, wij zullen u dan voorzien van een passend advies. Op deze manier zult u zeker een passend Dag van de leidster cadeau 2024 kunnen schenken!

 

TOP 10 | Dag van de leidster kado idee 2024

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 Leidsterdag kado ideeën

Klik op de afbeeldingen voor meer info over de beelden

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel