55 jaar verjaardag | Origineel cadeau voor een 55 jarige

55 jaar verjaardagEen 55-jarige verjaardag mogen vieren is een prachtig getal. Komt er binnenkort een feest aan van iemand die 55 jaar wordt? Dan kunt u natuurlijk niet zonder verjaardagscadeau aankomen. Maar dat het altijd weer lastig is om iets te vinden dat origineel is en in de smaak zal vallen bij de jarige, dat is vaak een feit.

Zoekt u iets dat voldoet aan bovenstaande eisen, voor een mooie herinnering zal zorgen en waar de ontvanger nog jarenlang plezier van heeft? Dan is de keuze voor een bronzen beeldje eigenlijk snel gemaakt. Bij Bronzen Beelden Winkel vindt u deze beelden van de hoogste kwaliteit en in een veelheid designs. Een verjaardagsbeeldje geven van brons wordt u heel gemakkelijk gemaakt door onze webshop.
 

55 jaar verjaardag cadeau voor hem of haar

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

55 jaar vrouw kado    55 jaar man kado
 

Kleine 55 jarige verjaardagsgeschenken van brons

Iemand die 55 wordt verdient een mooi cadeau. Natuurlijk kunt u kiezen voor een geschenkverpakking met badschuim of een handdoekenpakket, maar dat is over het algemeen geen geschenk dat bijblijft. Dat dit totaal niet geldt voor onze bronzen beelden, dat maakt onze collectie u al snel duidelijk.

Omdat persoonlijke smaken verschillen hebben we een heel groot assortiment met uiteenlopende beelden. Een populaire keuze zijn onze kleine verjaardagsgeschenken van brons. De meeste ervan zijn verbonden aan een sokkeltje, waardoor ze stevig staan en er ook gemakkelijk plek voor gevonden kan worden. Denk aan een bijzettafel, vensterbank, in de kast of op een dressoir. Deze kleine beeldjes van brons hebben we in uiteenlopende onderwerpen verkrijgbaar.
 

55 jaar verjaardag cadeau met blijvende betekenis

55 jaar verjaardag ideeenVan sierlijke ballerina’s, beeldjes die vriendschap symboliseren, abstracte exemplaren en dierenbeeldjes, wij hebben het allemaal. Doordat alles is onderverdeeld in categorieën gebruikt u eenvoudig de keuzehulp om het cadeau te vinden dat iets bij u losmaakt. We hebben naast de veelheid aan aansprekende artikelen voor binnen, ook unieke tuinbeelden.

Deze zijn afgewerkt met een speciale laag, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Het gaat niet alleen om menselijke beelden, want we hebben ook erg fraaie fonteinen en zonnewijzers. En wat dacht u van een ontzettend leuke beeldjes van dieren, waardoor de tuin tot leven komt? Laat u verrassen door het grote aantal mogelijkheden.
 

Grappige en leuke spreuken 55 jaar 

Enkele leuke en mooie spreuken zijn: 

  • Niet huilen, 55 jaar is niet oud
  • Geniet! Je bent maar één jaar lang 55 jaar.
  • Geen gezeur of gemaar, je bent nu 55 jaar!
  • 55 mooie jaren van geluk, met deze felicitatie kan je dag niet meer stuk!
  • Jarig zijn is gezond, uit onderzoek is gebleken dat mensen die meer verjaardagen vieren langer leven.
     

Personaliseer het 55 jarig verjaardagscadeau 

Waarschijnlijk wilt u het geschenk eerst inpakken voordat u het overhandigt. Zo blijft de spanning tot het laatste moment aanwezig. Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw verjaardagsbeeldje van brons in te laten pakken na bestelling. Wij voorzien het behalve van pakpapier, ook van een persoonlijk handgeschreven kaartje.

Ook is er de optie om er een tekstplaatje bij te bestellen en in te laten graveren. Dit kunt u tijdens het bestelproces aangegeven, als dit uw voorkeur heeft. Plaats erop de datum van deze memorabele dag of een korte zin, zoals een quote of wens. Mocht u tot uw teleurstelling ondanks het grote assortiment niet hebben gevonden wat u in gedachten heeft, dan bieden we u graag de mogelijkheid aan om het beeldje dat u cadeau wilt doen op maat te laten maken. Zo zorgen we ervoor dat iedereen bij ons slaagt.
 

55 jaar verjaardag ideeen | onze TOP 10

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 van onze 45 jaar verjaardagcadeaus

Uiteraard hebben we meerdere originele 45 jarige cadeau's, deze vindt u bij :
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel