Intellectueel eigendom

De technische functionaliteiten, vormgeving en gegevens op deze website, waaronder ook de teksten, grafisch materiaal, foto’s video’s en logo’s, (hierna gezamenlijk: ‘Materiaal’) zijn beschermd onder de auteurswet, databankenwet en andere toepasselijk wetgeving. Bronzen Beelden Winkel, respectievelijk haar licentiegevers, zijn de rechthebbende ten aanzien van dit Materiaal.

Behoudens uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Bronzen beelden winkel of haar licentiegever of behoudens wettelijke uitzondering, mag het Materiaal niet worden verveelvoudigd, aan derden ter beschikking gesteld of openbaar gemaakt. U verkrijgt uitsluitend het recht om het Materiaal online te bekijken. Indien dit wel is gebeurt zonder toestemming van bronzen beelden winkel dient er een schadevergoeding betaald te worden van €500,-  (per gebruikt materiaal) oplopend met €100,- per dag tot een maximum van €50.000,- 

De handelsnamen en woord- en beeldmerken op de website zijn eigendom van Bronzen beelden winkel en/of haar licentiegevers. Het is niet toegestaan de handelsnamen en merken op een eigen website te plaatsen of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande toestemming van Bronzen beelden winkel of haar licentiegevers.

U garandeert dat alle informatie die u via formulieren of apps op deze website plaatst of naar Bronzen beelden winkel stuurt juist en rechtsgeldig te zijn, en geen inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten rechten van derden.

 

Terug naar informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel