Jezus beeld of Christusbeeld van brons kopen

Jezus beeld, JezusbeeldEen Jezus beeld of Christusbeeld van brons voor in huis, in een kerk of voor buiten in een kapel of voor bij u in de tuin. Bij de Bronzenbeeldenwinkel vindt u een grote collectie Jezus Christus beelden van brons. Deze bronzen beelden zijn allemaal zeer gedetailleerd afgewerkt en hebben daardoor een realistische uitstraling. 

Voor veel mensen maakt Jezus Christus een belangrijk onderdeel uit van hun leven. Dit kunt u uitdragen met onze bronzen Jezus Christus beelden. Bent u op zoek naar een mooi religieus beeld dat het Christelijk geloof uitdraagt? Dan zijn onze Jezus Christus beelden natuurlijk perfect geschikt. Kies uit een van de volgende drie categorieën een beeld dat bij u past:

  • Beelden van Jezus Christus aan het kruis
  • Beelden van Jezus Christus als goede herder
  • Beelden van Jezus Christus als zegende
     

Jezus beeld voor op een altaar of zuil

Een Jezus beeld staat ideaal op een altaar, maar kan ook op een zuil van graniet, hardsteen of hout worden geplaatst zodat het een monument op zichzelf wordt. Ook voor een bijpassende sokkel voor een Jezusbeeld kunt u bij ons terecht. Neem hiervoor gerust contact met ons op.
 


 

Christusbeeld voor aan een kruis

ChristusbeeldWe hebben een groot aanbod Christus beelden voor aan een kruis. De meest beelden worden zonder kruis verkocht, omdat iedereen een ander type hout prefereert.

Door middel van het bijgeleverde schroefdraad en de gaatjes aan de achterzijde is een Christusbeeld gemakkelijk aan een houten kruis te bevestigen.
 

 

De prijs van bronzen Jezus Christus beelden

Wat u voor een bronzen Jezus Christus beeld betaalt, hangt af van diverse factoren. Het formaat is belangrijk, maar ook of het Christus beeld in een speciale bronskleur is afgewerkt. De prijzen van onze bronzen Christus beelden beginnen dan ook reeds bij enkele honderden euro’s, en lopen op tot meerdere duizenden euro’s voor zeer grote en gedetailleerde exemplaren. Mocht u vragen hebben, neemt u gerust contact met ons op over Jezus beelden.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen Jezus beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel