Cadeau promotie PhD

Het behalen van een masterdiploma is natuurlijk al een bijzondere aangelegenheid, maar toegelaten worden tot een PhD of die een promotietraject afronden is uiteraard extra speciaal. Is er iemand in uw omgeving die onlangs te horen heeft gekregen dat hij of zij een PhD mag starten? Of voltooit iemand binnenkort zijn of haar promotieonderzoek? Geef dan een bijzonder geschenk aan de student, bijvoorbeeld in de vorm van een mooi geslaagd cadeau. Onze bronzen beelden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit brons en komen in figuratieve en abstracte uitvoeringen. Er is altijd wel een beeld dat past bij de gelegenheid en de ontvanger.
 

Bekijk onze geslaagd cadeau beeldjes

Klik op een afbeelding om de geslaagd cadeau beeldjes te bekijken

geslaagd cadeau, kado geslaagd

 

Themacadeau: studeren en afstuderen

Hoewel veel van onze beelden geschikt zijn als u een cadeau voor een promotie of PhD-student zoekt, zijn onze afstudeercadeaus extra passend. Geef bijvoorbeeld een beeld van een ijverige student cadeau, of laat uw bewondering zien met het beeld ‘Chapeau’ of ‘Trots’. Natuurlijk kunt u ook de nadruk leggen op het bereiken van een mijlpaal, met het beeld ‘De Mijlpaal’. Dat bronzen beeld is overigens geschikt voor allerlei mooie, bereikte mijlpalen. Daarnaast kunt u uiteraard ook een keuze maken uit onze abstracte beelden, waarbij het beeld ‘Oneindigheid’ of ‘Lint’ mooie opties zijn voor het afstuderen van een promotiestudent. Als uw zoon, dochter of kleinkind een promotietraject succesvol heeft afgelegd is een beeld uit de collectie Liefdesbeelden ook geschikt. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw steun en verbondenheid uiten.
 

Persoonlijke boodschap

Natuurlijk wilt u uw felicitaties overbrengen aan de gelukkige promotiestudent. Laat uw beeld dan op een sokkel zetten en laat een persoonlijke boodschap in de sokkel graveren. Hiermee maakt u het cadeau extra persoonlijk. Of het nu gaat om de datum van afstuderen, een mooi motto of uw gelukwens, alles kan met een elegante inscriptie gezegd worden.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel