Cadeau promotie PhD schenken voor promovendus

promotie cadeau PhD kopenEen persoonlijke cadeau promotie PhD schenken met een bronzen beeldje. Het behalen van een masterdiploma is natuurlijk al een bijzondere aangelegenheid, maar toegelaten worden tot een PhD of die een promotietraject afronden is uiteraard extra speciaal. Is er iemand in uw omgeving die onlangs te horen heeft gekregen dat hij of zij een PhD mag starten? Of voltooit iemand binnenkort zijn of haar promotieonderzoek?

Geef dan een bijzonder geschenk aan de student, bijvoorbeeld in de vorm van een mooi geslaagd cadeau. Onze bronzen beelden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit brons en komen in figuratieve en abstracte uitvoeringen. Er is altijd wel een beeld dat past bij de gelegenheid en de promovendus.
 

Kado promotie universiteit, een persoonlijk cadeau promotie

Hoewel veel van onze beelden geschikt zijn als u een cadeau voor een promotie of PhD-student zoekt, zijn onze afstudeercadeaus extra passend. Geef bijvoorbeeld een beeld van een ijverige student cadeau, of laat uw bewondering zien met het beeld ‘Chapeau’ of ‘Trots’. Natuurlijk kunt u ook de nadruk leggen op het bereiken van een mijlpaal, met het beeld ‘De Mijlpaal". Het beeldje is overigens geschikt voor allerlei mooie, bereikte mijlpalen.  Door middel van een tekstplaatje kunt u er echt een persoonlijk cadeau promotie van maken.

Daarnaast kunt u uiteraard ook een keuze maken uit onze abstracte beelden, waarbij het beeld ‘Oneindigheid’ of ‘Lint’ mooie opties zijn voor het afstuderen van een promotiestudent. Als uw zoon, dochter of kleinkind een promotietraject succesvol heeft afgelegd is een beeld uit de collectie Liefdesbeelden ook geschikt. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw steun en verbondenheid uiten.
 

Origineel cadeau promovendus met persoonlijke boodschap

persoonlijk cadeau promotieNatuurlijk wilt u uw felicitaties overbrengen aan de gelukkige promotiestudent. Laat uw beeld dan op een sokkel zetten en laat een persoonlijke boodschap in de sokkel graveren. Hiermee maakt u het cadeau promovendus extra persoonlijk. Of het nu gaat om de datum van afstuderen, een mooi motto of uw gelukwens, alles kan met een elegante inscriptie gezegd worden.

 

Promotie cadeau online bestellen

Bekijk onze afstudeer cadeau beelden en bestel een beeld gemakkelijk online. Uw bestelde promotie cadeau wordt met Track & Trace code aan u verzonden zodat u bent verzekerd van een goede levering. Wij hebben een zeer ruim assortiment, bekijk bijvoorbeeld ook onze andere geschenken. Heeft u vragen over een promotie cadeau kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Bekijk onze promotie cadeau beeldjes

Klik op een afbeelding om het promotie cadeau beeldje te bekijken

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel