Award laten maken op maat naar uw wensen

Een award laten maken omdat u iemand op bijzondere wijze in het zonnetje zetten, omdat hij of zij een prestatie heeft behaald of gewoon omdat u iemand waardeert. Voor zo’n gelegenheid geeft u het liefst een persoonlijk cadeau, iets wat echt voor hem of haar gemaakt is. Denk bij dit soort gelegenheden dan eens aan een award op maat.

Met een award kunt u de persoon in kwestie bedanken of eren, in de vorm van een mooie trofee met een felicitatie of spreuk. Omdat u de award zelf vormgeeft en zelf de tekst uitzoekt, maakt u er een heel persoonlijk cadeau van. Ideaal voor een jubileum, het behalen van een diploma of bij een bijzondere prestatie.
 

award laten maken

 

Kosten van award laten maken vanaf € 1.500,=

De kosten van een award laten maken zijn vanaf € 1.500,=  en zijn afhankelijk van de volgende factoren:

  • Gewenste grootte van de award.
  • Gewenste detaillering; hoe meer details, des te hoger de prijs.
  • Gewenste oplage; hoe groter de oplage, des te lager de prijs per award
  • Gewenste patina; wilt u een standaard bruine patina of een speciale gekleurde patina?
     

Hoe maakt u een award op maat persoonlijk?

Een cadeau ontvangen is natuurlijk het leukst als de gever er echt een persoonlijk tintje aan heeft gegeven. Als u kiest voor een award laten maken heeft u daar volop mogelijkheden toe. Zo kunt u de vorm en het materiaal van de award uitkiezen, zodat het eindresultaat perfect past bij de ontvanger en de gelegenheid.

De meest gangbare awards zijn verkrijgbaar in de vorm van een trofee, kampioensbeker of rozet. Daarnaast kunt u vaak ook kiezen uit andere vormen, zoals abstracte vormen of figuratieve beeldjes. Stel, uw dochter wint een belangrijke hockeywedstrijd. Dan is het natuurlijk mooi om een beeldje van een juichende of sportieve vrouw te geven met een mooie tekst. Of uw zoon behaalt zijn diploma, dan kiest u voor een beeld dat past bij deze gelegenheid: een boek, een slimme uil of een beeldje van ‘de denker’.
 

Mooie woorden op een op maat gemaakt award

De tekst die u op de award zet is minstens zo belangrijk als de vorm van de award. Kies voor een mooie spreuk en refereer bij voorkeur aan de gelegenheid waarvoor u de award geeft. Zo zal de ontvanger altijd herinnerd worden aan dit mooie moment. Bekijk meer kunst in opdracht.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel